Arama sonuçları: *

• Users: Batu Arı
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

A1 ehliyet alırsam B ehliyet için yardımı olurmu

Yani a1 den a2 ye geçerken yardımı olduğu gibi b sınıfına geçerkende yardım olurmu motosiklet kullanmıyorum sadece yardımı olacaksa almayı düşünüyorum
  2. B

45K sistem önerisi ?

totalde 45k para var zorlamayla 50 yapabilirim belki 1080p monitör var rx7800 xt r5 7600lü sistem toplamayı düşünüyorum ama monitör yükseltebileceğimden emin değilim sizce 7800 xt alıp 1080p de kalıpmı kullanayım çok kullanmayacağım zaten yoksa şimdiden 7700 xt 2k monitöre mi geçeyim sınavım...
  3. B

Yardım Ram alacağım değerleri uyuşuyormu?

İkinci el alıyorum keni ramım ile alacağımı bırakıyorum yardımcı olurmusunuz çok acil işim
  4. B

Kablosuz kulaklık için 2.4 ghz yi nasıl bağlayabilirim

Razer Kaira Pro Xbox aldım. Ps olan versiyonunda 2.4ghz için bir aygıt çıkıyor ama xbox olan sürümünde böyle bir şey çıkmıyor. bluetoothla bağlanmak istemiyorum, bu aygıtı almanın bir yolu varmı yurtdışı falan farketmeksizin?
  5. B

Bluetooth adaptörüyle gecikme yaşar mıyım

bluetooth kulaklık aldım bilgisayarımda bluetooth olmadığı için aygıt alıp onunla kullanırsam gecikme yaşar mıyım sıkıntısı olur mu gecikme yaşamayacağım bir ürün varsa önerebilir misiniz
  6. B

Yardım Razer Kaira pro xbox bilgisayara nasıl bağlanır

xbox kaira pro aldım bilgisayarımda bluetooth yok ps olan sürümünde bir 2.4 cihazı çıkıyor ama bunda çıkmıyor bilgisayara nasıl bağlayabilirim
  7. B

Gt 1030 oc nasıl yapılır

Kartıma oc yapmak istiyorum soğutması için 2 tane fan çalışıyor kartım düşük sıcaklıklarda çalışıyor zaten. Oc yapıp performans artırmam lazım, nasıl yapacağım? Anakart asus prime b450 mk amd, işlemci r3 1200
  8. B

2100 tl kulaklık önerisi

2100 tl max bütçe adam akıllı kulaklık istiyorum. anakartım asus b450mk.
  9. B

Rampage crack h11 alınır mı?

Ürünün wireless olanını almayı düşünüyorum yada gamepower fujin rampage r36 drop yada bu arasında kaldım önerileriniz nedir?
  10. B

Yardım Hyperx cloud core aldım ama ciddi sorunu var

hocam amazondan aldım ürün yeni geldi elime arada baya az ve tiz bir şekilde çınlıyor alttan alttan. mikrofonu kullanamıyorum mikrofon girişine taktım çalışmıyor https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b450m-k/helpdesk_download?model2Name=PRIME-B450M-K burdan...
  11. B

Blackshark v2x mi cloud core mu

Hyperx cloud core ile razer blackshark v2x arasında kaldım. Anakartım asus prime b450 mk. Arkadaşımda h610m var ve ses kartı olmadan kronikli bir blackshark tam bir baş belası. Önerileriniz nelerdir?
  12. B

2000 Tl kulaklık önerisi

ikinciel ilanlarıyla uğraşmak istemiyorum oyun oynayacağım b450mk anakartım var önerileriniz nelerdir. 2000tl üstüne 5 lira çıkamıyorum maalesef.
  13. B

SteelSeries Arctis 5 alınır mı?

ikinci el almayı düşünüyorum, eski bir kulaklık. alınır mı?, alırken neye dikkat etmeliyim?
  14. B

Kulaklık Mikrofon önerisi

1400 tl param var kulaklığımın mikrofonu koptu ya mikrofon alacağım ya da kulaklıl değişeceğim. İkinci el sıfır önerileriniz nelerdir?
  15. B

Çözüldü✓ Ucuz yollu mikrofon önerisi

Aşırı bir kalite beklemiyorum, kulaklığımın mikrofonu bozulduğu için mikrofon alacağım. Önerileriniz nelerdir?
  16. B

Kulaklık veya mikrofon önerisi

Kulaklığımın mikrofonu koptu yeni bi mikrofon almayı düşünüyorum ama kulaklık da olabilir 800 lira bütçem var sadece
  17. B

Aracın motor parçası değiştiği için servis aracı yapmayabilir mi?

Erbilde ford fusion(mondeo amerika versiyonu) 2017 aracımız var, aracın motor parçaları sanayide değiştiği için servis bu arabayı almıyoruz demişler. Hiçbir sorunu yapmıyorlarmış arka camla alakalı bişeyler falan dahil. Yani bir motor değil bunu yapma hakları varmıdır erbil servisi için?
  18. B

Kulaklığım ısınıyor ve ses gitti.

rampage sanırsam surround kulaklığım var bundan 3 ay önce mikrofonum çıkmıştı kabloyla sallanıyordu çok iplemedim ama şuan ittirince bir cızırtı geldi bayağı bir gürültüyle sol tarafın sesi gitti ve kulaklığı yerine taktıktan 1 dakika sonra ısınmaya başladı kablolar şuan dışarda ısınma yok ne...
  19. B

2300 TL akıllı saat önerisi

Kardeşim kullanacak 10 yaşında iyi yazılımlı, dokunmatikde falan kullanışında sorunu olmayan, replika da olmayan saat arıyorum.
  20. B

Beyaz renkte klavye önerisi

Klavye için bütçem 700 ama zorlayarak 1000 tl ye çıkabilirim. Diğer parçalarım beyaz ve klavyeyide beyaz istiyorum. Fırsat kollayarak ucuza klavye alabileceğimi söylüyorlar. Ne yapmalıyım,önerileriniz nedir?
Geri