totalde 45k para var zorlamayla 50 yapabilirim belki 1080p monitör var rx7800 xt r5 7600lü sistem toplamayı düşünüyorum ama monitör yükseltebileceğimden emin değilim sizce 7800 xt alıp 1080p de kalıpmı kullanayım çok kullanmayacağım zaten yoksa şimdiden 7700 xt 2k monitöre mi geçeyim sınavım...
Razer Kaira Pro Xbox aldım. Ps olan versiyonunda 2.4ghz için bir aygıt çıkıyor ama xbox olan sürümünde böyle bir şey çıkmıyor. bluetoothla bağlanmak istemiyorum, bu aygıtı almanın bir yolu varmı yurtdışı falan farketmeksizin?
bluetooth kulaklık aldım bilgisayarımda bluetooth olmadığı için aygıt alıp onunla kullanırsam gecikme yaşar mıyım sıkıntısı olur mu gecikme yaşamayacağım bir ürün varsa önerebilir misiniz
Kartıma oc yapmak istiyorum soğutması için 2 tane fan çalışıyor kartım düşük sıcaklıklarda çalışıyor zaten. Oc yapıp performans artırmam lazım, nasıl yapacağım? Anakart asus prime b450 mk amd, işlemci r3 1200
hocam amazondan aldım ürün yeni geldi elime arada baya az ve tiz bir şekilde çınlıyor alttan alttan. mikrofonu kullanamıyorum mikrofon girişine taktım çalışmıyor https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b450m-k/helpdesk_download?model2Name=PRIME-B450M-K burdan...
Hyperx cloud core ile razer blackshark v2x arasında kaldım. Anakartım asus prime b450 mk. Arkadaşımda h610m var ve ses kartı olmadan kronikli bir blackshark tam bir baş belası. Önerileriniz nelerdir?
Erbilde ford fusion(mondeo amerika versiyonu) 2017 aracımız var, aracın motor parçaları sanayide değiştiği için servis bu arabayı almıyoruz demişler. Hiçbir sorunu yapmıyorlarmış arka camla alakalı bişeyler falan dahil. Yani bir motor değil bunu yapma hakları varmıdır erbil servisi için?
rampage sanırsam surround kulaklığım var bundan 3 ay önce mikrofonum çıkmıştı kabloyla sallanıyordu çok iplemedim ama şuan ittirince bir cızırtı geldi bayağı bir gürültüyle sol tarafın sesi gitti ve kulaklığı yerine taktıktan 1 dakika sonra ısınmaya başladı kablolar şuan dışarda ısınma yok ne...
Klavye için bütçem 700 ama zorlayarak 1000 tl ye çıkabilirim. Diğer parçalarım beyaz ve klavyeyide beyaz istiyorum. Fırsat kollayarak ucuza klavye alabileceğimi söylüyorlar. Ne yapmalıyım,önerileriniz nedir?