Arama sonuçları: *

• Users: WildFang
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. WildFang

23k bütçeye hangi laptop ?

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-15-fb2028nt-amd-r5-7535hs-16gb-512gb-ssd-rx6550m-4gb-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-a44mjea-p-HBCV00003L6NMP?magaza=Teknorya Hp victus modeli HP2000 kodu ile 19.899 tl...
  2. WildFang

Aynı internet firmasından 2 farklı odaya internet kullanabilir miyim ?

Evimde superonline ve millenicom kullanıyorum superonline salonda millenicom ise yatak odasında. Ben millenicomu iptal edip superonline'a geçebiliyor muyum ? Yani superonline altyapısından hem salonda hem yatak odasında 2 farklı internet kullanabilir miyim ?
  3. WildFang

7000 tl bütçe ile sistem upgrade edeceğim yardımcı olur musunuz

Güncel olarak ryzen 3 1200 ve gtx 1050 ti kullanıyorum. İşlemci ve ekran kartı için 7000 tl bütçe ayırabiliyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürle
  4. WildFang

Max 15k laptop önerebilir misiniz ?

Oyun ve rutin şeyler için kullanacağım. Sonrasında yükseltebiliyorsam 8gb ram olması sıkıntı değil
  5. WildFang

Gaming kulaklık önerisi

Şuanın ve geçtiğimiz ayların piyasasını bilmediğim için henüz bütçe belirlemedim. Sizden ricam bu paraya şu kulaklığı alabilirsin ya da bu kulaklık güzeldir ama bu parayı hak etmiyor uzak durmalısın tarzında tavsiyeler. Bu tavsiyelerinize göre bir bütçe belirleyeceğim. Şimdiden teşekkürler.
  6. WildFang

Pc forza tarzı yarış oyunları için gamepad önerisi

bütçe 250-300 bu fiyatlarda forza oynayabileceğim bi gamepad lazım
  7. WildFang

Pc açılıyor ama siyah ekran geliyor

Başlatırken ekranda ilk fotoğraftaki gibi oluyordu sonrasında 2. fotodaki gibi geldi ekran
  8. WildFang

İ3 10100F için soğutucu tavsiyesi

R3 3100 yerine 10100F tercih edip aradaki fiyat farkına soğutucu almak çok daha mantıklı geldi bana. Soğutucu tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
  9. WildFang

Mouse scroll tuşunun kanser etmesi

Scroll ile sayfayı aşağı indirirken bir an için yukarı atıyor yukarı kaydırırken de bu sorun var. Oyunlarda da bu sorun var yukarıya kaydırıyorum ama aşağı atıyor çozümü nedir ?
  10. WildFang

Windows 10 SSD ye geçirme

Araştırdığım çoğu yerde disk klonlama yöntemi kullanılıyor ama benim istediğim işlem sadece windows 10 u ssd ye geçirmek yani laptop hızlı açılsın derdim o benim. Oyunları falan zaten ssd ye yükleyeceğim. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
  11. WildFang

Notebook SSD takviyesi

Dostlar ara ara dizi film izlediğim ayrıca fotoğraf ve videolarımı depoladığım bir notebook var elimde Lenovo İdeapad 100. Mevcut 4 gb ram var cihazda ve artık yetmediğinden 8 gb bir ram takviyesi yapacağım ama hazır elim değmişken SSD alıp harddisk ile birlikte kullanmak istiyorum. Harddiski...
  12. WildFang

Paneller hakkında aydınlatabilir misiniz ?

Hocam bu ips ve diğer paneller, Freesync - Gsync falan beni bi aydınlatırsanız çok iyi olur. Mesela amd ekran kartım varsa ona göre mi monitör seçeceğim ?
Geri