Arama sonuçları: *

• Users: Eymenzz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Eymenzz

Karacalı vandal alınır mı?

merhaba dostlar valorantta yeni gelen karacalı setinin vandalı sizce alınır mı? suan bende vandal olarak kaos vandal yagmacı vandal asil vandal ve gunes akını vandal var
  2. Eymenzz

Max 1500 tl ye mouse onerisi

dostlar merhaba max 1500 tl ye kablosuz ve beyaz mouse arıyorum onerileriniz varmıdır benim aklımda gorseldeki var suanlık
  3. Eymenzz

EA Hesabım Çalındı ve Kalıcı Ban Sorunu

dostlar merhaba yakın zamanda xbox baglı olan ea hesabım calınmıstı destek ile yaklasık 2 saat kadar konusarak hesabı geri aldım ama suandada hesapta kalıcı ban var aldıgımdan beri xboxdan ea oyunlarına giremiyorum baglantıyı kaldırda diyemiyorum hesap yasaklı diye destke sayfasına gittim ama...
  4. Eymenzz

Valorant kuronomi vandal alınır mı?

dostlar merhaba cok kararsız kaldıgım bir konu hakkında fikir almam lazım sizlerden suanda valorantta vandal deseni olarak yagmacı asil kaos gunes akını var bugun magazayada kuronomi vandal gelmiş 2375 vp yaklasık 700 tl sizce bu kadar vandal varken yinede kuronomi alınır mı? ve alırsam eger suan...
  5. Eymenzz

Ulugames Siparişi DHL Teslimat Süresi

dostlar merhaba ulugamesde bir adet mouspad aldım perşembe gunu bugun kargoya verildi dhl ye istanbul içindeyim normalda diger kargolar tek gunde getiriyor ama daha once boyle ulugamesden bişe soyleip dhl ile ertesi gun gelen oldumu yoksa pazartesiyemı aksar
  6. Eymenzz

Rampage v900 teknik destek

Elimde rampage v900s var potansiyometresi bozulmuştu servisten tedarik ettim geldi taktik yerine ama simdide şöyle bir sorun var sağa çeviriyorum sola dönüyor hadi onu oyun ayarlarından halletim ama bu seferde mesela fiziksel olarak direksiyon düz olduğunda hafif sağa veya sola dönük duruyor ne...
  7. Eymenzz

Ucuza nerden blue switch bulunur

dostlar merhaba suan klavyemde red switch kullanıyorum ama sıkmaya basladı artık kalvyemdede hot swap ozelligi oldugu için degiştirmeye uygun blue switch arıyorum 90-100 tus arası lazım cok pahalı olmadan ucuza nereden bulabilirim eskiden temu falan vardı ama suan oda yok mallesef
  8. Eymenzz

Ücretsiz Antivirüs Programı Önerileri

dostlar merhaba bilgisayarda ucretisz sekilde kullanabilecegim bir antivirus programı lazım onerileriniz nedir
  9. Eymenzz

Kaos vandal alınır mı?

dostlar merhaba magazama suanda kaos vandal geldi bende suanda asil yagmacı ve gunes akını vandal var sizce kaos alınır mı? aranızda kullanan varsa hissiyat olarak nasıl acaba
  10. Eymenzz

Temu paketi hakkında yardım

Dostlar temudan bu anahtarlık buldum şimdi anlayamadım ben sepette ödemeye gidince benden ne TC istiyo nede gümrük parası istiyor duyduğuma göre yavaş yavaş açılmaya. Baslamis temu yd alışverişleri ama ben bu ürünü söyledikten sonra benden gümrukte bir para Alınır mı? veya bu ürün yurt içi...
  11. Eymenzz

Mouspad lekesi nasıl çıkar

Gorseldeki mouspead kirini nasil temizlerim dostlar şampuan fln denedim sabun denedim olmadı hiç bir şekilde
  12. Eymenzz

Bilgisayar Kasasının Konumu İçin Öneriler

dostlar masam 120 cm gorseldeki gibi 2 moitorum ve kasam yukarda ama emin olamadım cok sıkısık gibi duruyormu kasanın yukarda olmasımı daha iyi assagıdamı sizce birde goruyorum bazı yerlerde iki monitoru ust uste koyuyorlar onun için northa ait bir kol gerekiyor degilmi onun için
  13. Eymenzz

Özel harekat kelebek alınır mı?

bu saatte aktif varmıdır bilmem ama valorant magzama özel harekat kelebek geldi sizce alınır mı? hesapta hersey var ama bıcagım eksikti alıp kullanan varmı acaba
  14. Eymenzz

10.Sınıfta Bilişim Teknolojilerinde Hangi Alt Dal Seçilmeli?

dostlar merhaba bir sonraki sene lise 2 olacağım bir meslek lisesinde bilişim teknolojileri bolumunu okuyorum seneye bir alt dal seçmemiz gerekiyormuş galiba aşağıya yazıyorum bölümleri Yazılım Geliştirme Web Tasarım Veri tabanı programcılığı ağ işletmenliği donanım ve teknik servis benim...
  15. Eymenzz

Steam aile hesabına katılmak isteyen varmı

dostlar merhaba steam ailemize arkadasımla yeni kişi arıyoruz hesaplarımızın linkini paylasıyorum katılırım diyen olursa özelden yazabilir 🙏 Hesap 1 https://steamcommunity.com/profiles/76561199562288155/ Hesap 2 https://steamcommunity.com/id/pArdaoo/
  16. Eymenzz

Direnç kayıtlı redmi sıfırlanırsa sorun olur mu

merhaba yurt dısı direnc kaytılı bootloader kapalı redmi note 13 pro 4g cihazımı sıfırlasam bir sorun cıkartırmı bana sebek eveya acılmama gibi
  17. Eymenzz

Redmi note 13 pro 4g hyperos3 sonrasında main menude kalıyor

dostlar merhaba redmi note 13 pro 4g cihazıma hyperos3 gelmişti bende yukledim bundan once hyperos 1 ve 2 sorunsuz yuklemiştim cihazım yurt dısı suanda guncellemeden sonra main menu ekranında kaldı reboot yapıyorum ama yine beni aynı menuye atıyor bir sekilde halledebilirmiyim
  18. Eymenzz

Bilgisayar açıldıktan sonra masaüstünde siyah ekranda kalma

Dostlar merhaba bilgisayari açıyorum ama ekran siyah da kalıyor neden acaba bu arada en başta görüntü var yani şifremi giriyorum oturum açtınız diyo normal sonra böyle siyah ekrana atıyor
  19. Eymenzz

Valorant bronzdan cıkamama

dostlar merhaba valorantda bronzdan bir cıkamıyorum bronz1 den 2 ye sonra tekrar 1 e dusuyorum donguye girdi karsıya ya cok iyi adamlar geliyor yada takıma gelenler oynayamıyo son 10 macın 7 sini kaybetmisimdir ama kotude oynamıyorum 20 vurup takım mvp oluyorum veya daha fazla vurup karsılasma...
  20. Eymenzz

1.donem 3 dersten kalınırsa ne olur

merhaba 9.sınıfım suanda 1.donem 3 dersten kalıyorum kaldıgım 2 dersin ortalaması 43.25 matematik ve kimya onlarda kaldıgım diger dersinde ortalaması 49 nasıl olucak bir sonraki donem kac olmaları gerekir kaldıgım bu derslerin ortalamasını hiç soylemeyin bu arada 49 da kaldıgım ders için hoca...
Geri