Arama sonuçları: *

• Users: Eymenzz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Eymenzz

3700 tl ye kadar mouse onerisi

dostlar 3700 tl ye mouse arıyorum beyaz ve kablosuz olması lazım
  2. Eymenzz

ByNoGame güvenilir mi?

dostlar yagmacı sheriff geldi magazaya onu alıcam bynogame guvenilirmi ve vp yi dısardan almak bir ban riski vs barındırımı
  3. Eymenzz

Epic games kutuphane sorunu için yardım lazım

dostlar suanda epic gamese girdim nerdeyse cogu oyunumdan fazlası gorunmuyor mesela rdr 2 gorunmuyor the last of us ve daha hatırlamadıgım bir cok oyuın inikdi mesela onlar suan hızlı baslatmadada gorunmuyorlar kutuphanedede yok ne yapmam lazım cık gir falan denedim
  4. Eymenzz

Valorant 2400 vp ye GAIANIN HİDDETİ baltası alınır mı?

dostlar biliyorsunuz gece valoranta pazar geldi cok iyi seyler gelmedi bana ama bir tek gozume carpan 2400 vp ye gaıanın hiddeti baltası oldu sizce alınır mı? 2400 vp ye suan hiç bıcak desenim fln yok tek eksigimde bıcak sayılır hatta
  5. Eymenzz

TV stick önerisi(3500TL)

Dostlar çok hızlı şekilde hızlı kasma donma yapmaya ak bir TV stick lazım bütçemiz 3.500 fazla değil
  6. Eymenzz

IPS panel monitör önerisi

Dostlar 5-6 k IPS panel monitör istiyorum ne önerirsiniz
  7. Eymenzz

Temu paket gecikmesi

hayırlı aksamlar dostlar bir adet temu paketim var çarsamba gece 4 den beri ucusta yaklasık 3 gün falan işte daha once cok kez siparis verdim ama hiç bir zaman bu kadar havada kalmadı genelde 1 gün olmadan iniş yapardı sizlerdede aynı durum varmı acaba merak ediyorum genel bir gecikmemi
  8. Eymenzz

Direksiyon setinden anlayan varmı?

dostlar merhaba rampage v900 direksiyon setim var potansiyometresi bozulmustu yeniden sıfır sekilde aldım taktım suan calısıyor ama bir sorun var mesela sola donduruyorum saga donuyor ama bunu onemsemedim cunku oyunlarda zaten terse dondur ozelligi var onu kullanıyorum ama en onemli ve oynamamı...
  9. Eymenzz

Havit kb884l ekranına gpu sıcaklıgı vb seyler koyulabilirmi

dostlar bende havit kb884l var ekranına msi afterburnerdeki gpu sıcaklıgı cpu sıcaklıgı gibi şeyleri koyma ihtimalim varmı acaba gorsel koyuyorum oradan yapmam gereken bir şey varmı
  10. Eymenzz

Hangi keycapsler alınır

dostlar temudan iki adet keycaps alacagım sizce hangisi linklerini ekliyorum keycaps 1 beyaz keycaps 2 beyaz alacaksam ikisinide beyaz alacagım
  11. Eymenzz

Aras Kargo kargoyu kaybetti

Dostlar merhaba iyi akşamlar diliyorum sizlere. Bir adet Temu kargom vardı 4 Kasım'da gümrükten Aras Kargo'ya teslim edildi. 6 Kasım'da teslimat tarihi dendi 5 Kasım'da dağıtıma çıktı tabii ki yalandan ve gelmedi o günden bu güne teslimat şubesinde kıpırdamadan kaldı bende cumartesi şubeye...
  12. Eymenzz

Windwos 11 iso indirirken hata alıyorum

dostlar merhaba windwos 11 iso indirmeyi deniyorum boyle bir hata alıyorum yardım edermisiniz
  13. Eymenzz

Tecno spark slim 5g alınır mı?

dostlar yakın zamanda telefon degiştiricegim baya reklamı dondu ortalıkta inceligi ile cok ovduler tecno spark slim 5g alınır mı? sizce 16 bin gibi bir fiyatı var artıları ve eksileri nedir
  14. Eymenzz

Aras kargo teslimat sorunu

Dostlar merhaba temu siparisim Aras kargoya verildi sabah saat 11 de dağıtıma çıktı yaklaşık 2 saat öncede mesaj geldi bu arada 2 saat içinde kapinizdayiz diye baktığımda teslimat saati 18.00-20.00 diyor şimdi kontrol ettim yeni güncelleme gelmiş varış transfer şubesinden dağıtım şubesine...
  15. Eymenzz

Telefon önerisi lazım

Dostlar bir kaç aya telefon degistircem redmi note 13 pro yu degistircem önceliğim Xiaomi cihazlar Max 20 k çıkarım en kotu 25 olsun neler önerirsiniz Xiaomi 17 pro istiyorum ama galiba globale arkası Ekranlı gelmiyecekmis yurt dışı gelenlerde benim bütçenin üstünde galiba
  16. Eymenzz

Temu gümrükde bekleme sorunu

dostlar merhaba temudan bir siparişim var 3 gun oldu hala gumrukte temu müşteri hizmetleri arasa kargo ile konusun dedide bana verdikleri takip kpdu calısmıyor suan ben arasa ulassam ne diyecegim dostlar bilen varmı
  17. Eymenzz

İkinci el veya sıfır potansiyometre nereden bulunur

Dostlar direksiyon seti için bana acil potasyummetre lazım nereden temin ederim acaba direksiyon seti rampage v900
  18. Eymenzz

Direksiyon seti acil yardım lazım

Dostlar merhaba çok acil yardım lazım rampage v900 deyim var tek yayini sokmustum diğer yayida sokeyim dedim soktum begenemeyince geri takmak istedim ama işler patladı acil yardım lazım görsellerdeki gibi yayı takıyorum ama direksiyon kendini yine toplamiyor ve ağırlaştı döndürürken çok acil...
  19. Eymenzz

Rampage v900 atlamalı donme sorunu

dostlar merhaba herkese iyi pazarlar diliyorum elimde rampage v900 var direksiyonda benim gozle gordugum en buyuk sorun atlamalı donuyor direksiyon bunun bir hassasiyet ayarı falan varmıdır bazı kişileri gordum bu sorunu oyun içi ayar ile çozmusler genelde ets2 de yasıyorum bunu diger oyunlarda...
  20. Eymenzz

Resmi Tatillerde Gümrük İşlemleri Nasıl İlerler?

merhaba dostlar temudan bir şiparişim var pazartesi gecesi türkiyeye gelicek ama biliyorsunuz salı gunu yarım gun carşambada tam gun resmi tatil bu süreçte gümrükler calısırmı acaba bazı yerlerde calısır bazı yerlerde calısmaz diyorda daha once boyle denk gelen varsa yorum atabilir ise sevinirim
Geri