Arama sonuçları: *

• Users: Eymenzz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Eymenzz

Temu TC numarası için yardim

Dostlar merhaba temuda 2 adet hesabım vardi ikisndede aynı TC vardı isim falan her şey aynı ilk hesaptan baya siparişim var diğer hesaptamda sipariş verdim şimdi ama iki hesabında TC si aynı bir sorun yaratır mı bu gümrükte falan
  2. Eymenzz

Yemekpesit sipariş odemesi için yardım

dostlar merhaba cok hızlı yemeksepetinden yemek soyliyecegim ama kartımda temassız yok kapıda kredi kartı secenegi ile soylesem sifreli sekilde odeme ihtimalim varmı cunku genelde kuryeler post makinesi yerine telefon nfc ile odeme alıyor diye gormustum online sekilde odeyemiyorum onu eleyin direk
  3. Eymenzz

Hepsiburada premıum avantajları

dostlar az once hepsiburadan arandım aktif sekilde sipariş verdigim için ve kasım indirimleride yaklastıgı için beni premıum davet davet ettiler ayrıca hesabada 500 adet kupon tanımlandı aralarında yuzde 50 ler ve 20 lerde var galiba birde artık pazar günleride teslimat yapıyorlarmıs aktif...
  4. Eymenzz

Lise sınavları zorumu

merhaba bu sene lise bir oldum bir kaç haftaya sınavlar baslıyor meslek lisesinde bilişim teknolojileri okuyorum meslek derslerimi seviyorum ve onlarda basarılıyım zaten onlardan dusuk alacagımı sanmıyorum ama beni korkutan 4 ders var fizik kimya biyoloji ve matematik bu yine bunların arasında...
  5. Eymenzz

Cyberpunk sonradanmı acılıyor

merhaba dostlar bende cyberpunk var nerdeyse hiç oynadaım bir kaç kere denedim ama sarmadı oyun sonradanmı acılıyor acaba sizce tekrar indirip sans vermeye degermi
  6. Eymenzz

Dark frezzer x123 baska bir fan takılırmı

dostlar bende dark frezzer x123 var ısıkları degişmiyor diye goruntuyu cok bozuyor bende elimdeki huba baglanan bir fanı takmak istiyorum bu olurmu sizce takıcagım fan 1200rpm cok fark olurmu sıcaklık acısından birde cpu fan soketide bosta kalıcak o yandan bir sorun olmaz degilmi
  7. Eymenzz

Bu akım korumalı priz alınır mı?

dostlar merhaba bende suanda bir adet uzatma kablosu var ama işi bitti artık birde usb portlarına takılan seyler cok fazla ısınıyor led gibi https://www.trendyol.com/moxti/3000w-akim-korumali-4-usb-li-ve-2-type-c-li-6-li-grup-priz-2-m-uzatma-p-975578327 bun alınır mı? sizce cok fazla cıkamıyorum...
  8. Eymenzz

İnceleme Claws Nexus Air V1 İnceleme

dostlar merhaba dun bir konuda benimde kullandığım nexus air v1 mouse merak eden bir kaç arkadaş olmuştu hem onlar için hemde ileride alacak arkadaşlar için bir inceleme yapacağım Teknik Özellikler 10.000 Dpi sensor tipi PMW 3325 ağırlık yaklaşık 80-85 gram arası bağlantı tipleri 2.4 ghz...
  9. Eymenzz

Rtx 2060 satıp yerine ne kart alınır

Dostlar merhaba bende şuanda ryzen 5 5600 rtx 2060 ekran kartım var ekran kartımı geçen yaz aldım yani neredeyse 2 sene oluyor evet beni halen idare ediyor kaldırmadigi bir oyun yok ama 2026 böyle olmayacak büyük ihtimal bu kartı satıp ne alabilirim ikinci el olarak dan islemcim ilede güzel...
  10. Eymenzz

Temuda minimum sepet tutarı bugu varmı

dostlar merhaba temudan bir sey alıcaktım 400 tl eskiden sepet bugu vardı denedim oda olmuyor bildiginiz baska bir bug falan varmı acaba
  11. Eymenzz

Akım korumalı uzatma priz onerisi lazım

dostlar merhaba bir uzatma priz arıyorum akım korumalı 4-6 adet priz ve kesinlikle 2-3 adet usb girişi olması lazım cok uzun olmasına gerek yok 1-2 metre arası fazlası ile yetecektir bütçem 700-800 tl arası daha ustune cıkmam zor
  12. Eymenzz

LED Şerit Isınma Sorunu

dostlar merhaba orbus marka bir ledim var bunu polosmart markalı uzatma prizindeki usb portlarına takınca yaklasık 30 dk sonra acayip bir ısınma oluyor orada yani bir kaç dakka elimi falan tutamıyorum o derece sizce sorun ne olabilir ve ne yapabilirim...
  13. Eymenzz

Şeffaf keycaps alınır mı?

dostlar havit kb884l klavyem var bunlara şeffaf keycaps istiyorum daha önce kullanan veya bir yakını deneyimleyen varsa nasıl göründüğünü kötü bir yani olup olmadığını söyleyebilirmi acaba
  14. Eymenzz

Xbox oyun indirme sorunu

dostlar merhaba xbox game pass üzerinden hiç bir oyun indiremiyorum veya oyunları guncelliyemiyorum ne yapmam lazım etkin bir aboneligim var ve daha neredeyse 10 gunu var disktede yeterli alan var cık girde yaptım xboxa
  15. Eymenzz

Tırnak batması için yardım

Dostlad merhaba tirnagimda son günlerde bir ağrı var sadece bir şey ile temas edince ne bileyim dokununca topa vurunca falan bana tırnak batması gibi geldi ama sizce öylemi daha önce yaşayan varsa yardımcı olabilirmi şu aşamada bir operasyon gerektirmeden kremle fln cozulebilirmi
  16. Eymenzz

5-7 bin tl arasına koltuk onerisi

dostlar merhaba oyunucu koltugu arıyorum veya rahat olabilecek bir koltukda olur boyum 170-180 arası bişey butcem 5-7 bin tl arasıda ustune daha fazla cıkamam bilgisayar basında kullanıcagım
  17. Eymenzz

Redmi 17 pro Alınır mı? kaç TL olucak

Merhaba dostlar resmi note 17 pro cikicak biliyorsunuz sizce Alınır mı? bu cihaz 25 bin duydum ama sizce kaç TL olur
  18. Eymenzz

Bus sim 18 direskiyon ayarları acil yardım

dostlar merhaba elimde rampage v900 direskiyon seti var her oyunda mukemmel calısan set bus sim 18 de saptırıyor tus atamalarından gazı atamaya gelince gaza basıyorum ama frenede atıyor tusu yani gaza basınca aynanda frenede bastıgı için araba gitmiyor acil yardım lazım cıldırıcam
  19. Eymenzz

North f80 monitor assagıya dusuyor

dostlar north f80 monitor tutucum var ekran assagı dusuyuor hangi vidayı sıkmam gerek acaba
  20. Eymenzz

70 bin tl ye kadar laptop onerisi

Ben elektrik-elektronik öğrencisiyim. Okul için bir laptopa ihtiyacım var. Bütçem 65-70 bin TL. Triple a gibi yüksek güç isteyen oyunlar için güçlü bir masaüstü bilgisayarım var ancak arkadaşlarıma gittiğimde ufak oyunları oynatabilmesi iyi olur. Laptopun sessiz ve hafif olması lazım. Cihazdan...
Geri