Arama sonuçları: *

• Users: insect0xff
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

RTX4060 YERİNE RTX5060Ti

Günaydın arkadaşlar; Şuanki sistemim RTX4060(8GB) İ5 12400F H610M GIGABYTE DDR4 650W PSU 8+8RAM Ekran kartımı satıp yerine 5060Ti 16gb takarsam sorun yaşar mıyım? Güç bağlantısı veya pciex slotu uyumsuzluk gibi sorun olur mu? Asus Dual veya Gigabyte 2 fanlı olanı tercih ediyorum bu kartlar...
  2. I

AKKO 5098B Plus Kullanan Var mı?

AKKO 5098B Plus Santorini V3 Piano Pro Switch Almayı düşünüyorum, switchleri gecede kullanmaya uygun mu rahtasız edecek bir switch sesine sahip mi? Dongle ile performansı nasıl? Fiyatını hak ediyor mu? SteelSeries Apex5 ilke bunun arasında kaldım. Kullnanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa...
  3. I

arctis 1 wireless VS g733

Bu iki kulaklık arasında kaldım hangini tavsiye edersiniz genelde similasyon oyunları ve BFV oynuyorum aramızda kullanıp avantaj ve dezavantajlarını belirtebilecek arkadaş var mı?
  4. I

SATA PORTUNA M2 SSD TAKMAK

Merhabalar GIGABYTE H610M-H V2 Anakarta sahibim 1 tane M2 SSD portu var fakat elimdeki boşta duran başka bir M2 ssd'yi takmak istiyorum internete baktığımda aparat ile SATA portuna M2 ssd takılabildiğini gördüm, aramızda kullanan veya ürün tavsiye edecek olan var mı?
Geri