Arama sonuçları: *

• Users: AK47
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AK47

50k bütçede laptop önerileriniz

Vallahi nereden başlayacam bilemiyorum. Hayatımda hiç ne bu kadar laptop araştırdım ne de bu kadar laptop konusu açtım. Ekonomik nedenler malum insan bir şey alırken dibine kadar araştırıyor haklı olarak. Konuya döneyim, bütçem 50k kart ile taksitli almayı düşünüyorum. Çıkmazsak daha iyi ama...
  2. AK47

Asus Rog rtx3080 & ryzen 9 laptop alınır mı?

Arkadaşlar selamlar, laptop arayışı içerisindeyim. Bütçem ilk etapta 30k idi sonradan 40k ya kadar yükselttim. Forumdan bir arkadaşımız hazırda satışa koyduğu ilanını paylaştı ve 40 bine bırakabileceğini söyledi. Kendisinin de izni ile bu konuyu açıyorum. Bu özelliklerde bu fiyata alınır mı...
  3. AK47

40k bütçe ile laptop önerir misiniz?

Selamlar herkese, öncelikle tabii ki 2. el bakıyorum. Çok model var aralarında nasıl bir seçim yapmam lazım karar veremedim. 23-24 civarında 3050 ve 4050 ler var. 26-27 civarında 3060 lı laptoplar var. 30 civarında da 3070 li laptoplar var. Sizce hangi kartlı laptopu seçmeliyim? Bir de monster...
  4. AK47

Uygun fiyatlı klavye önerisi

Selamlar mevcutta ak820pro kullanıyorum Gift switch, bu klavyenin sesi gibi olan ve yine 3 modlu İngilizce layout win, Mac geçişi olan bildiğiniz iyi bir klavye var mıdır? Belli bir bütçe yok fp olarak ideali neyse o
  5. AK47

İş için kullanılacak f/p mouse önerisi

Selamlar geçen gün iş için kablosuz mouse aldım şu model. https://www.havitstore.com.tr/havit-ms48gt-kablosuz-sessiz-mouse-1600-dpi-hafif-tasarim-siyah?srsltid=AfmBOordxqb6L4pzN09prcldTw3OHQQyZljz4v-eb0TULEXcsAw3UVZu4Jw İş gereği mouse ile çok tut sürükle bırak yapıyorum ve bana gelen üründe...
  6. AK47

Satacağım sistemim ne kadar eder?

Arkadaşlar hazır setupu satıp laptopa geçeceğim iş için, bu yüzden piyasadan vs anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Özellikleri aşağı bırakıyorum bunun yanında bir de lenovo 32" 2k 144hz 1ms monitör var beraber satacağım sizce ederi nedir?
  7. AK47

Hdmi ve display port kablo seçimi

Selamlar. Yakın zamanda bir soundbar aldım. Monitörüm kasaya hdmi ile bağlı soundbarı hdmi ile bağlayacağım, anakartımda optik çıkış yok. Ekran kartında da 1 tane hdmi çıkışı var. Bu yüzden hem dp hem hdmi kablosu arıyorum. Elimdeki hdmi 2.0 bunu direkt rafa kaldıracağım. Önerilerinizi...
  8. AK47

Yardım Pc için soundbar önerisi

Selamlar, bilgisayarda soundbar kullanan var mı deneyimleriniz nasıl? Şu an almayı düşündüğüm bir modeli araştırıyorum Samsung HW-B450F modeli. Kullanan var mı? Veya bu tarz soundbar kullanıp önerebilecek arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Bu bütçelerde daha iyi ürün varsa önerilere...
  9. AK47

Yardım Yurt dışından alışveriş yapmak

Selamlar, tr de satılmayan sadece yurt dışında -daha doğrusu sadece abd de- satılan bir ürün almayı düşünüyorum. Birkaç site buldum amerikadan senin adına ürünü getirip eve kadar teslim ediyorlar vs. Daha önce böyle sistemleri kullanan var mı sistem nasıl işliyor?
  10. AK47

Öneri Hava temizleyici önerisi

Selamlar, başlıkta yazdığım gibi evinde kullanan memnun olan deneyimlerini anlatacak arkadaşlardan tavsiye beklerim. F/p önerilere açığım. Salonda kullanacağım ortalama 30-35 m2 civarında.
  11. AK47

2000 TL bütçe ile kulaklık önerisi

Selamlar. Güncelde bilgisayarda anker q30 kullanıyordum kulaklık olarak. Mikrofon da eskiden bm800 almıştım onu kullanıyordum. Bir de mikrofonun zımbırtısı var phantom power diye. Kulaklığı bir süreliğine kardeşime verdim tatile gittiği için. Bu yüzden sadece bilgisayarda kullanmak için bir...
  12. AK47

Taşınabilir monitör önerisi

Selamlar. İş için laptop ile kullanacağım bir taşınabilir monitör arayışındayım. Çok özellikli olmasına gerek yok fiyatı ne kadar ucuz o kadar iyi. Sürekli alt+tab ile çalışıyorum uzun vadede zaman kaybı oluyor. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
  13. AK47

Ekran kartı takası için yardım

Selamlar ikinci el piyasasını pek bilmediğimden sizlere sormak istedim. Mevcuttaki 3060 kartımı takasla değiştirme düşüncesindeyim. Bir tane palit 3080 buldum. Üzerine ne kadar nakit verilmeli sizce?
  14. AK47

Anker Q45/Space One/Space One Pro

Selamlar, bu seriye ilk Q10 ile başladım bir süre sonra yetersiz gelmeye başladığından (kardeşim kulaklığa çöktü) Q30'a geçmiştim. Q30 zamanla kafa bandının olduğu bölümden soyulmaya başladı. Bunun önüne geçiliyor aslında izalasyon bantları var fakat onu sipariş etmeden önce de eklem yerlerinden...
  15. AK47

Öneri Ak820 pro tavsiye eder misiniz

Klavye üstadlarına selamlar. Normalde numerik klavye kullanıyordum sürekli iş gereği lakin iş için artık laptop a geçtiğimden numerik olmayan klavye tercih edesim var daha önce hiç küçük klavye kullanmadım. Oyun için kullanacağım sadece. Hali hazırda ajazz 159 pro var mouse olarak. Set olsun...
  16. AK47

60-70K Bütçe için sistem parçaları önerisi.

Selamlar, 60-70 bin bandında bir sistem toplayacağım. Direkt hazır sistem veya parça konfigürasyonlarını iyi yapabilen arkadaşların tavsiyesiyle liste yapıp tek tek farklı yerlerden de alıp toplayabilirim. Bir tek kasa için akvaryum kasa tarzında olmasını istiyorum. Diğer bileşenler için son...
  17. AK47

Çözüldü✓ Temu sipariş limitleri hakkında

Selamlar, temu dan bir şeyler alacağım fakat birkaç bilmediğim durum var. Vergi hariç 30 euro (güncel kur ile 1400 TL) geçmemek yetiyor diye biliyorum. Bunun dışında sormak istediğim şey şu, ben bu sepeti yaparken herhangi bir ürün adet sınırım var mı? Örneğin: A ürünü 300 TL B ürünü 400 TL C...
  18. AK47

Hp laptop için Ram yükseltme

Öncelikle herkese iyi bayramlar. Elimde hp 250 g9 bir laptop var. Mevcutta Ram 8 GB, yükseltme yapacağım. İkinci bir 8 GB Ram olarak mı yükseltmeliyim, 16 GB olarak ek bir Ram alsam herhangi bir sorun olur mu uyumluluk veya stabil çalışma açısından?
  19. AK47

İş için laptop alacağım

Selamlar. Bir tane laptop buldum bir öğrenci arkadaştan. İ5 12500u mx550 8 Ram. Bana gelişi ortalama 9-10 civarı olacak arada takas olarak vereceğim şeyler var. İş için alacağım Excel ve autocad kullanacağım. Çok düşük bir ihtimal belki lol oynarım. Tahminen işimi görür mü?
  20. AK47

Sistemim ne kadar eder?

Birkaç ay önce topladığım bu sistemi yükseltmek için satmak durumundayım. Özellikler yukarıda yazıyor lakin tekrardan yazayım. i5 3470, 16 gb ram, 500gb hdd, rx570, kasa sharkoon tg4 baya eski bir kasam birkaç olumsuz durumu var tabii ki lakin kullanıma ve sisteme etki eden bir durum değil...
Geri