Arama sonuçları: *

• Users: RysaX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Oyuncu Koltuğu Önerisi

8000 Civarında bir koltuk arıyorum. Eğer kesin değer dediğiniz bir koltuk varsa belki 10000 e kadar çıkabilirim. Aklımda Titanseat beast ve XMAX Rio plus Balerion modeli var. İncehesapta 9300 e zio venom var ancak açıklamanın bir kısmında 2d diğerinde 4d kolçak var denmiş. Ayrıca fotoğraflarda...
  2. R

Fashcolle dynamic grey vs woldex livox

Böyle bir koltuk gördüm fiyatı da uygun geldi. Sağlam mıdır, alınır mı? Bir de ona benzer fiyatta benzer bir koltuk gördüm Woldex'in, o nasıl? https://www.trendyol.com/fashcolle/dynamic-grey-masajli-oyuncu-koltugu-p-676450428?boutiqueId=61&merchantId=164806...
  3. R

1700-1900 TL ye Kulaklık Önerisi

Razer Blackshark v2 x ile Hyperx cloud core arasında kaldım. Sizce bu kulaklıklar arasından hangisi daha iyi. Ayriyetten bu fiyat bandında başka güzel kulaklık varsa ne önerirsiniz?
  4. R

Ajazz ak820 pro Nereden Alınır?

Ajazz ak820 pro almak istiyorum ancak nereden nasıl alacağımı bilmiyorum. Amazonda çok pahalı whatgeek sitesini buldum ama güvenilir mi? bilmiyorum. Ayrıca bir siteden aldıktan sonra sipariş sonrası bir şey yapmam gerekiyor mu bilmiyorum. Şuan satın almak için en iyi site whatgeek gibi duruyor ama...
Geri