Arama sonuçları: *

1. K

Hangi telefon daha mantıklı arkadaşlar?

Arkadaşlar her şey dahil kılıf adaptör falan iphone 16e mi yoksa 15 mi İkiside sıfır olacak iPhone deneyimlemek istediğim için soruyorum Android önermeyin lütfen 16e 41-42k 15 48k tutuyor Kamera olarak akıcılık olarak falan hangisi daha iş görür 5-6 sene rahatça kasmadan donmadan tatmin...
  2. K

Üniversite e kayıt hakkında

Arkadaşlar sonuçlar açıklanınca e kayıt yapacağım e devletten ancak daha sonrasında bir belge bir şey gerekiyor mu gerekmiyor diyorlar ama emin olamadım unilerin sayfasina baktigimdada çok bir şey anlamadim Eğer belge isterlerse benim diplomamin Aslı yok e devletten cikarilan mezuniyet belgesi...
  3. K

Bu telefonlar alınır mı arkadaşlar?

Samsung Galaxy s25+ Z fold 6 Z flip 7 İphone 16 İphone 15 Flip ve fold merak ediyorum çok fazla 4-5 yıl gider mi ? Tüm telefon için sorum bu 4 yıl 5 yıl gitmesi lazım
  4. K

Işletme mi iktisat mı?

öncelikle selamlar arkadaşlar ea 303k yaptım kırık obp yüzünden maalesef sizce işletme mi iktisat mı yazmalıyım yalnız shım şahım bir matım yok bunu da belirteyim kocaelide yaşıyorum işletme daha avantajlı diyorlar dil geliştirme ile birlikte 1.kocaeli işletme geçen sene 260k ile kapamış...
  5. K

Hangisi Daha Mantıklı Bir Karar Olur?

tahmini olarak söylenene göre bu yıl yks 2025 zor bir sınavdı yks 2024ten daha zor tyt anlamında en zor sınav ayt kısmı ise zor bir sınavdı buan bağlı olarak tahmini olarak sıralamalar 2021 benzeri yada şuanki netlerimize tyt de 5 ayt de ise sayısal için 1 eşit ağırlık için 2 net ekleyerek yks...
  6. K

Düzce ybs bölümü okunur mu?

tahmini sıralamama yakın ünilerde düzce ybs de var okunur mu sadece üni ile değil zaten kendimde merakım olduğu için yazılıma sadece üniye bağlı kalmayıp online kurslar ve projelerle araştırmalarla geliştireceğim kendimi nasıl bu ünide bu bölüm okunur mu bu yıl akderite program da olmuş ktü ve...
  7. K

Hangisi Daha Uzun Yıllar Sorunsuz Akıcı Kullanılabilecek Bir Telefon

Selamlar arkadaşlar seneye yazın telefonumu yenilemeyi düşünüyorum şuan ki telefonum poco f4 6gb ram 128 gb hafıza 1.5yıldır bende hani 1.5 yıllık yıllık bir telefon gibi değil arada donmalar telefonun kafayı yediği oluyor öyle aşırı büyük şekilde olmasa da bende seneye telefonumu değiştirmeyi...
  8. K

Yakın şehirde okumak ile alakalı

kocaelide yaşıyorum sakarya üni de ybs okumayı düşünüyorum kocaeli sakarya kocaeli arası 45 dklik bir yol sizce hafta da 4-5 gün git gel yapmak hergün mantıklı mı otomobil var otobüs falan uğraşmayacağım yani yurda vereceğim parayı lpgye vermek daha mantıklı geliyor açıkçası sizce mantıklı mı ?
  9. K

Ea ne okunur tavsiye arkadaşlar

Eaciyim tavsiye verebilirmisiniz okuyanlar varsa bizzat onların yazmasıda çok iyi olur ybs düşünüyordum ama yazılım sektörü bilemiyorum çok aşırı rekabet olan ve bölüm okumadan alaylı olarak da insanlar olduğu için rekabet aşırı bir fazla ve açıkçası yazılımda ilerleyebilirmiyim bilmiyorum bu...
  10. K

Pes mi fifa mı daha mantıklı olur?

Şuan da efootball 2025 yüklü ama oyunun kendi settings kısmında bile diyor laptoplara destek saglamiyoruz diye yani tam anlamıyla performanslı calismaz diye fc25te de böyle mi Laptop özellikleri: R5 6600H 16Gb Ram 1Tb Ssd Rtx3050Ti Pesi orta ayarlarda acmama rağmen bile 60fps alınmıyor...
  11. K

800Tl maks gamepad önerisi

Beyler bütçe maks 800tl kablosuz olabiliyorsa güzel olur pc için pes 25 oynuyorum
  12. K

Mavi Işık Koruması Hakkında Bilgi

Arkadaşlar bu mavi mor ışık koruyucu gözlük kullanan var mı sağlık açısından gerçekten koruyucu mu yoksa hani gözlük satalım diye çıkmış bişey mi bu sene inşallah kazanırsam ybs yi yazılım alanından ilerleyecegim için saatlerce sürekli pc başında kalicam ve tabii ki yazılım sektörüne girersem de...
  13. K

Galaxy A55 alınır mı?

Arkadaşlar fiyat olarak baktığım da Akakçe de 128 gb si 16.300Tl 256Gb si 18.000Tl Nasıl telefon alınır mı ana odak kamerası kasmamasi uzun yıllar sorunsuz kullanilabilmesi şarjının iyi gidebilmesi falan filan gençler elbette oyunda oynanacak fakat öyle aşırı çok oynanmayacak Bu telefon...
  14. K

Hangi kulaklık daha iyidir?

Havit h 655bt pro vs qcy h3 pro hangisi daha iyidir agalar? 1742408188 .
  15. K

Airfryer hakkında bilgi ve öneri?

Airfryer hakkında pek bilgim yok bilenlere soruyorum ve sağlık açısından bir dezavantajı var mıdır acaba? Merak ettiğim konulardan birisi bu şu model nasıldır? https://ty.gl/3d1zinkgndfvi
  16. K

1.5-1.6k kulaklık önerisi

Havit 655 pro modeli güzel gözüktü ama daha iyi öneri var mıdır acaba? https://www.havitstore.com.tr/havit-h655bt-pro-hi-res-anc-kulakustu-bluetooth-kulaklik-80-saat-batarya-ai-gurultu-onleme-bej Trendyolda 1.6k
  17. K

Hangi kulaklık daha iyidir?

Artics nova 3 mü yoksa hyper x cloud 3 mü arkadaşlarlar bütçe bu aralıkta teşekkür ederim şimdiden daha iyi öneriniz varsa verebilirsiniz sağolun iyi günler
  18. K

Arctis nova 1 alınır mı

Bütçe bu fiyatlarda hocalar maks 2600 alınır mı nasıldır daha aşağısında daha iyi model varmı yoksa nasıldır
  19. K

1-2k kulaklık önerisi kablosuz

Bu bütçede kablosuz kulaklık lazım arkadaşlar mikrofon kalitesi benim için önemli değil kullanmiyacagim çünkü mikrafanonunu kablosuz olması daha önemli benim için Fuxi h3-h7 Rampage crack gibi modellerden hangisi olur yada başka bir öneri varmıdır teşekkürler
  20. K

3-4k kulaklık önerisi

Normalde bütçe 3k ama 4k ya kadar zorlayabiliriz kalbosuz olması önemli şimdiden teşekkürler
Geri