Arama sonuçları: *

• Users: 1myavuzz1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 1

Epic Gamesten Gta 5 aldım türkçe yama kursam herhangibir sıkıntı çıkar mı

Başlıktada yazdıgım gibi Epic Gamesten Gta 5 aldım türkçe yama kursam herhangibir sıkıntı çıkar mı
  2. 1

Gtx 1050 Ti Cs 2 De 90 Dereceleri Görüyor

Gtx 1050 Ti Cs 2 De 90 Dereceleri Görüyor Normal mi Bu Sıcaklık Bana Anormal GİBİ Geldi
  3. 1

TurkersMP ye Kayıt Olamıyorum

steam ile kayıt olmaya basıyorum ama (Son kayıt denemeniz başarısız oldu: Steam kullanılamıyor veya meşgul olabilir veya Topluluk profiline erişilemiyor olabilir. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.)diyor topluluk profilimde herkese açık sorun nedir ?
  4. 1

Sürekli Bilgisayarınız Bir Sorunla Karşılaştı Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Daha öncden hiçbirşey yoktu yeniden başlattım şimdi sürekli mavi ekran veriyor Cs 2 giriyorum cs 2 çöküyor valorant giriyorum valodant çöküyor ne yaparsam yapayım düzelmedi de
  5. 1

Cs 2 sürekli çöküyor

Sistem özelliklerim Gtx 1050 Ti 4Gb İntel İ5 8400H 2.30 GHz (Arada 4 GHz Görüyor) 24 Gb 1333MHz Ram 1 Tb Ssd Daha önceden 100-120 fpslerde oynayabiliyordum şimdi ise sürekli çöküyor ne yapmam lazın
  6. 1

Hp laptop yenden başlattıktan sonra açılma ekranında kaldı

Hp laptop yenden başlattıktan sonra açılma ekranında kaldı yuvarlak toplar dönüyor ama 1 saattir bir türlü açılmadı güncelleme falanda yapmadım Model Hp Pavillion
  7. 1

Hpnin kendi biosuna nasıl girilir

Hpnin kendi biosuna nasıl girilir
  8. 1

Hp Pavillion Açılma Ekranında Kaldı

Valorant oynayacaktım riot games bilgisayarı yeniden başlatın dedi yeniden başlattım 1 saat boyunca açılmadı ekranında yuvarlak toplar döndü açılmadı fişi çektim geri taktım ve bilgisayarınız bir sorun ile karşılaştı dedi yeniden başlatılacak dedi yeniden başlattı şimdi açılmadı ekranında sadece...
  9. 1

Hp laptop Seçilen Bios Görüntüsü yoktu ne demek

Hp laptop bios a girince böyle yazıyor Seçilen Bios Görüntüsü yoktu . Alternatif bir görüntü dosyası seçebilir veya güncelleştirmeyi iptal edebilirsiniz
  10. 1

13 gb NVMe INTEL MEMPEK1J01 ssd ile ne yapılabilir

arkadaşlar dediğim gibi laptopumda 13 gb NVMe ssd var bunu ile ne yapabilirim ?
  11. 1

Windows.old Klasörleri Nedir ?

bu klasörler nedir ya da silersem bir şey olur mu
  12. 1

13 Gb Ssd İle Ne Yapılabilir

Bilgisayarımda 1 Tb Harddisk Var Ve Windows Harddiske Kurulu 13 Gb Ssd Boş Ne Yapılabilir Bu 13 Gb Ssd İle ?
  13. 1

Çözüldü✓ Bu bilgisayar da ssd gözükmüyor ama görev yöneticisinde gözüküyor

Bu bilgisayar da ssd gözükmüyor ama görev yöneticisinde gözüküyor
  14. 1

Windows 10 u 1 tb hdd mi kurmalıyım yoksa 13.4 gb ssd ye mi

Windows 10 u 1 tb hdd mi kurmalıyım yoksa 13.4 gb ssd ye mi
  15. 1

Format atılmış laptop çok yavaş

Flaştan Format attım sürücüleri de yükledim ama aşırı derece bi yavaşlık var çözemedim bir türlü Gtx 1050 ti 4 gb İ5 8300h 2.30 GHz 8 gb ram 1 tb Hafıza (ssd mi hdd mi Bilmiyorum )
  16. 1

Laptop şifre girme yerinden sonra siyah ekranda kalıyor

herkese merhaba arkadaşlar laptopumu açınca şifre girme yeri geliyor giriyorum açılıyor daha sonra masaüstü simsiyah 1 2 dk bekletiyor ve kendiliğinden düzeliyor bunun sorunu nedir sizce
  17. 1

Gtx 1050 Ti İntel i5 8400H Aşırı Donma Ve Takılmalar Oluyor

Ekran kartı : Gtx 1050 Ti 4 Gb İşlemci : İntel İ5 8400H 2.30 GHz Max 4.30 GHz Ram : 2x4 1333Mhz Hafıza : 1TB (Ssd mi Hdd mi Bilmiyorum) Laptop Marka : Hp Pavillion Laptop Model : 15 xc0xxx Yukarıda bilgileri yazılı olan Laptopum aşırı kasma donma yapıyor bilgisayar açılınca 1 - 2 dk boyunca...
  18. 1

İ5 8300H turbo boost nasıl yapılır

İ5 8300H turbo boost nasıl yapılır
  19. 1

Arkadaşlar elimde böyle bir modem var bu modem vdsl destekler mi

Arkadaşlar elimde böyle bi modem var bu modem vdsl destekler mi Ve bu wan nw oluyor
  20. 1

Laptop a sıfır kurulum yaptım driverleri nerden indirmeliyim

Laptop a sıfır kurulum yaptım driverleri nerden indirmeliyim
Geri