steam ile kayıt olmaya basıyorum ama (Son kayıt denemeniz başarısız oldu: Steam kullanılamıyor veya meşgul olabilir veya Topluluk profiline erişilemiyor olabilir. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.)diyor topluluk profilimde herkese açık sorun nedir ?
Daha öncden hiçbirşey yoktu yeniden başlattım şimdi sürekli mavi ekran veriyor
Cs 2 giriyorum cs 2 çöküyor valorant giriyorum valodant çöküyor ne yaparsam yapayım düzelmedi de
Sistem özelliklerim
Gtx 1050 Ti 4Gb
İntel İ5 8400H 2.30 GHz (Arada 4 GHz Görüyor)
24 Gb 1333MHz Ram
1 Tb Ssd
Daha önceden 100-120 fpslerde oynayabiliyordum şimdi ise sürekli çöküyor ne yapmam lazın
Hp laptop yenden başlattıktan sonra açılma ekranında kaldı yuvarlak toplar dönüyor ama 1 saattir bir türlü açılmadı güncelleme falanda yapmadım
Model Hp Pavillion
Valorant oynayacaktım riot games bilgisayarı yeniden başlatın dedi yeniden başlattım 1 saat boyunca açılmadı ekranında yuvarlak toplar döndü açılmadı fişi çektim geri taktım ve bilgisayarınız bir sorun ile karşılaştı dedi yeniden başlatılacak dedi yeniden başlattı şimdi açılmadı ekranında sadece...
Hp laptop bios a girince böyle yazıyor
Seçilen Bios Görüntüsü yoktu . Alternatif bir görüntü dosyası seçebilir veya güncelleştirmeyi iptal edebilirsiniz
Flaştan Format attım sürücüleri de yükledim ama aşırı derece bi yavaşlık var çözemedim bir türlü
Gtx 1050 ti 4 gb
İ5 8300h 2.30 GHz
8 gb ram
1 tb Hafıza (ssd mi hdd mi Bilmiyorum )
herkese merhaba arkadaşlar laptopumu açınca şifre girme yeri geliyor giriyorum açılıyor daha sonra masaüstü simsiyah 1 2 dk bekletiyor ve kendiliğinden düzeliyor bunun sorunu nedir sizce
Ekran kartı : Gtx 1050 Ti 4 Gb
İşlemci : İntel İ5 8400H 2.30 GHz Max 4.30 GHz
Ram : 2x4 1333Mhz
Hafıza : 1TB (Ssd mi Hdd mi Bilmiyorum)
Laptop Marka : Hp Pavillion
Laptop Model : 15 xc0xxx
Yukarıda bilgileri yazılı olan Laptopum aşırı kasma donma yapıyor bilgisayar açılınca 1 - 2 dk boyunca...