Arama sonuçları: *

• Users: synoMM
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. synoMM

2000 TL'ye kadar tactile switch klavye önerisi

Bu bütçede tactile switchli çok göremedim sizce ne alınabilir? Linear olarak F87 Pro aklımda, 1850 liraya geliyor. Yine o civarda bir şey bakıyorum. TKL veya 75% tercihimdir. 100% ve 65% de zorlanır TKL ve 75%'te düzgün ürün bulamazsak.
  2. synoMM

DUIM için tablet mi laptop mu alınmalı?

Büyük bir sürpriz olmazsa Piri Reis Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği tutacak. Bu bölüm için iPad mi almalıyım, laptop mu? Evde bir masaüstü bilgisayarım var zaten ancak okulla evim arası çok zaman alıyor, kütüphaneye gider gibi eve gelip de çalışamam. Okul civarında tüm işlerimi...
  3. synoMM

Oyun ve günlük kullanım için 2-3K TL konforlu ve rahatsız etmeyecek IEM önerisi

Maksimum 2000 TL vermek istiyorum kulaklığa artı 600 liraya USB-C çevirici ve Apple dongle alacağım eğer IEM alırsam. Oyun ve müzik amaçlı kullanacağım. Her türlü keyfime göre EQ yapacağım imaging sepetation ve soundstage önemli bana. En önemli şey konfor, genelde silikonlu kulaklık tercih etmem...
  4. synoMM

2. el telefonu Kadıköy'den mi almalı Sahibinden'den mi?

Bana göre Sahibinden kesinlikle daha iyi bir tercih ancak yanılıyor da olabilirim. Büyük ihtimalle iPhone XS Max alacağım, Sahibinden'de değişensiz telefonlar 14k civarına satılıyor. Kadıköy'den alınan telefonun ise genelde haşatı çıkmıştır diye tahmin ediyorum. Her yer aynı değil tabi ki ancak...
  5. synoMM

iPhone 7 Plus pilini kendim alıp telefoncuda değişirsem kaç TL işçilik alırlar?

Woyax pil alacağım ve bir telefoncuya götürüp şişmiş pili çıkarıp yeni pili takmasını isteyeceğim, İstanbul'da (Ümraniye civarı) ortalama ne kadar tutar? iPhone 7 Plus pilini değiştirmek evde yapılacak derecede kolay mı? Pili değiştirince programlamak gerekiyor mu? Pili kendim değiştirirsem...
Geri