Arama sonuçları: *

• Users: Froster
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Qbittorrent nereden nasıl indirilir?

Arkadaşlar yakın zamanda god of war 2018 bitirdim. Oyun çok sardı ben de God of war Ragnarök almak istedim. Steam yaz indirimlerini bekledim fakat benim için hâlâ çok pahalıydı bu kadar param maalesef yok. Bu zamana kadar bütün oyunları parasıyla satın aldım ilerideki oyunları da fiyatını...
  2. F

Amazondaki laptop gerçekten alınır mı? AcerTravelMate

Arkadaşlar bugün Amazon'da öyle gezerken Bu laptopu buldum epey linki: https://www.epey.com/laptop/acer-travelmate-p4-14-tmp414-53-7655.html Amazon linki: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPJ76B4Q?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 Özelliklerine baktığımda bana çok...
  3. F

The Witcher 3 belli bir süre sonra fps düşüyor

Arkadaşlar sistemimrtx 4060 PNY. AMD Ryzen 5 5600X. 16 GB RAM. Daha alalı 3-4 ay oldu The Witcher 3 oynarken 80-90 FPS'lerle başlıyorum yüksek ayarlarda bir yarım saat sonra falan 30-40 FPS oluyor. MSI Afterburner ile aldığım değerleri yazıyorum. ( 30 dk sonunda) CPU 77-78 derece. GPU 66-68...
  4. F

Yeni almış olduğum sistemde görüntü kalitesi düşük grafik problemi

Arkadaşlar sistem özelliklerim. RTX 4060 PNY. AMD Ryzen 5 5600X işlemci. Kingston Beast KF432C16bb 8 GB (2 tane ) RAM. MSI B450M-A Pro Max AMD B450 anakart. Lexar NM610PRO 1TB 3300/2600 MB/sn SSD. Oyunda tercih ettiğim ayar ise RT+Ultra DLSS quality modunda1080p çözünürlük. Ayarları...
  5. F

Yeni sistemde kulaklık ve mikrofon algılamıyor destek lazım

Arkadaşlar yeni sistem aldım incehesap üzerinden geldi sorunsuz. Ön tarafındaki jak girişe takıyorum gelmiyor , algılamıyor. Anakartımın driver bölümünden realtek yükledim gene olmuyor. YouTube vesaire bir sürü video denedim gene yapamadım lütfen yardımcı olabilecek birisi var mı kafayı...
  6. F

İçinde çok fazla oyun olan Epic Hesabımı nerede satabilirim

Arkadaşlar oyunlar şunlar; Bu oyunların içinde olduğu hesabımı satmak istiyorum fakat sarı site ve turuncu site harici çok altarnatifim yok gibi. O sitelerde de genel olarak bu tür konularla ilgilenen kitle yok gibi tavsiyesi olan var mı? -Marvel's Midnight -Frost Punk ( ilk oyun ) -Chivalry 2...
  7. F

Amd Ryzen 5 2600 işlemciye ekran kartı tavsiyesi

Arkadaşlar sistem özelliklerim şu ve şu ekran kartlarını düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum? Yardımcı olursanız ve lütfen bilen arkadaşlar yazı yazarsa çok sevinirim. Bu işlerden anlayan birisi değilim şimdiden teşekkür ederim. Sistem; İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 six Core Processor 3400...
Geri