Arama sonuçları: *

• Users: Kaan@1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kaan@1

Öneri Hangi Telefonu almalıyım?

bütçem 40 bin tl iki adet telefon buldum; Samsung S23 İphone 14 sizce hangisi daha iyi samsung daha ucuz ve daha güçlü bir telefon ancak iphone kafamı çeliyor hangisi daha mantıklı olur? Sıfır alacağım. 60hz sorun değil. Yoksa bütçeyi artırıp İphone 15 almak mantıklı mı? İki telefon tahmini...
  2. Kaan@1

Öneri Epic games indirimlerinde hangi oyunlar alınmalı?

yaklaşık 700tl bütçem var bu bütçeye god of war ve uncharted alınır mı? veya bu oyunlar dışında alınabilecek oyun önerileriniz varmıdır? Aldığım oyunlar:Witcher 3,Gta 5,Dying light Oyun önerilerinizi bekliyorum.
  3. Kaan@1

Ets2 oynarken kamera sürekli hareket ediyor

1 ay önce gamepad ile ets 2 oynarken kamera sürekli sağa doğru yavaş yavaş kayıyordu o zaman f310 vardı şu an ise yeni xbox gamepadi aldım ancak şuan aynı hata yine var bunun çözümünü bilen var mı?
  4. Kaan@1

Çözüldü✓ Xbox 9. nesil kol için bluetooth dongle önerisi

Bugün xbox gamepad aldım bluetooth dongle arıyorum https://www.amazon.com.tr/dp/B098K3H92Z?th=1 https://www.hepsiburada.com/asus-usb-bt500-bluetooth-5-0-adaptor-pm-HB00000XBD10 böyle ürünler buldum,çok gecikmesi olmayan bağlantı kopmayacak bir dongle önerirseniz sevinirim
  5. Kaan@1

Anakartımda başka ssd girişi yok ne yapmalıyım?

GIGABYTE H610M H V2 Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz M.2 Anakart Anakartım şuanda bu aktif olarak 1 tb ssd kullanıyorum son zamanlarda yetmemeye başladı sata ssd mi almalıyım yoksa m2 ssd alıp pci dönüştürücüsü ile mi kullanmalıyım? İkisindede alacağım hız farkı çok olurmu?
  6. Kaan@1

PC'ye nasıl bir upgrade yapabilirim?

Elimde gigabyte rtx 4060 var kartta coil whine var ve çoğu oyunda high ayarlarda 70 dereceye kadar çıkıyor bu yüzden karttan memnun değilim 10 bin civarı bir bütçem var bu kartı satıp ne alabilirim? işlemci:i5-12400f psu:600w
  7. Kaan@1

1500 tl bütçeye gamepad önerisi

1500 tl bütçem var gamepad önerilerinizi bekliyorum.
  8. Kaan@1

Hangi gamepadi almalıyım?

Pc için bir gamepad alacağım bütçem 1500 pcde Bluetooth yok o yüzden kendi donglesi olan ürünlere bakıyorum. Fantech III diye bir gamepad buldum birde Monster pusat sizce hangisini almalıyım? Tetik tuşundan dolayı gc30 istemiyorum aktif olarak f310 kullanıyorum tetikleri parmaklarımı acıtıyor .
  9. Kaan@1

30-34k arası telefon önerisi

Yakınlarda telefon almayı düşünüyorum bütçem başlıkta belirttiğim gibi ne önerirsiniz?
  10. Kaan@1

PC için hangi gamepadi almalıyım?

Gamepad almak istiyorum xbox 9. nesil mi yoksa dualsense mi önerirsiniz? Genellikle oyunları epic'den oynarım dualsense ile herhangi bir uyumsuzluk olur mu? Genellikle fifa oynayacağım.
  11. Kaan@1

Sizce bu kol orjinal mi,alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/logitech-g-f310-4-tuslu-d-pad-ile-kablolu-gamepad-lacivert-p-HBV00000DWVBL?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.19 Orjinalmidir? 1725098625 Çünkü diğer satıcılardan biraz daha ucuz geldi...
  12. Kaan@1

400tl bütçe mouse onerisi

Net 400 tl bütçem var bu bütçe içinde uygun bir mouse önerir misiniz??
  13. Kaan@1

Xbox game pass oyun önerisi

Game pass'in içinde olan uzun,sıkmayan,içinden çıkamayacağım oyunlar nelerdir?
  14. Kaan@1

Öneri Xbox game pass oyun önerisi

Xbox game pass aldım ne oynayacağımı bilmiyorum,içindeki sağlam hikayeli oyunlar nelerdir?
  15. Kaan@1

Peder için telefon önerisi

Bütçe 15-17 arası gündelik işleri halledebilecek güzel telefonlar nelerdir? Markası samsung olursa daha iyi olur.
  16. Kaan@1

Xbox game pass oyun önerisi

Xbox game pass aldım.Ne gibi oyunlar önerirsiniz uzun,hikayeli tarzı oyunlardan içindeki?
  17. Kaan@1

Gta V Türkçe yama önerisi

Epic games indirimlerinin gta 5 aldım güvenilir virüssüz bir türkçe yama var mı?
  18. Kaan@1

i5-12400f için hava soğutucu önerisi

Yer yer 75-80 arası derece görüyor 1000tl bütçeye ne gibi bir hava soğutma önerirsiniz?
  19. Kaan@1

Windows 10 home için güvenilir oem key nereden alınır?

Bugün yeni bir sistem aldım freedos olarak gelmişti windows 10 hemen kurdum etkinleştirmek için güvenilir bir key sitesi biliyormusunuz?
  20. Kaan@1

800-900 arası mikrofonlu kulaklık önerisi

800-900 tl arası bir kulaklık önerebilir misiniz?,oyun için
Geri