Arama sonuçları: *

• Users: Xrosen1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Boş pc kasası arıyorum

Selamlar arkadaşlar, Yeni aldığım hazır sistemde kasa değişikliğiyle ilgili bir aksaklık yaşadım. Şu an elimdeki Hiper Zoe kasanın hava akışından ve PSU’nun üstte olmasından memnun değilim. Bu yüzden acil olarak; PSU konumu altta olan, Ön paneli mesh (hava akışı yüksek), Mümkünse içinde...
  2. X

Wireless gaming kulaklık önerisi

Selam dostlar güncel olarak cloud 2 hp versiyonu kullanmaktayım bütçe olarak 5-7 bin arasına çıkabilirim Kulakta hafif mikrofonu güzel bir wireless kulaklık arıyorum 5-7k bandında neler önerebilirsiniz acaba ?
  3. X

HyperX Cloud II kulaklığa nasıl ayar yapılır?

Selam arkadaşlar, 1 senedir Cloud 2 HP versiyonunu kullanıyorum. Genellikle Discord'da nadiren sesimin az geldiğini söyleyenler oluyor ama oyun içinde sesimin çok az geldiğini söylüyorlar. Bu durumdan pek memnun değilim. Equalizer APO başlattığım zaman açılıyor, harici kapalı duruyor. Mikrofon...
  4. X

Çözüldü✓ 3 pinli switch önerisi

Merhaba arkadaşlar güncel olarak ajazz ak820 pro klavyesini kullanmaktayım bazı tuşlarda basmama veya çok basma gibi sorunlar yaşıyorum ve sizlerden istediğim kaliteli uygun fiyatlı 3 veya 5 pinli switch öneriniz nelerdir. ? Hangi siteden temin edebilirim.
Geri