Arama sonuçları: *

• Users: ByKebqp
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Çözüldü✓ İade istenen laptop onarılıyor gösteriyor?

Asus marka laptop'um hâla garanti kapsamında olmasına rağmen "D" tuşu bozulduğu için garantiye gitmiş, geri gelmiş ve 2 hafta sonra yine aynı tuş tekrar bozulmuştu. Sonrasında MediaMarkt'a gidip olayı detaylıca anlattım, tekrarlanan arıza/ayıplı mal olduğunu söyleyerek iade istediğimi söyledim...
  2. B

55K hazır sistem + monitor

55'i aşmayacak şekilde hazır sistem + monitör önerisi almak istiyorum. Çoğunlukla fps oyunları oynuyorum, mümkünse 24 inç ve yüksek yenileme hızına sahip bir monitör tercihimdir. Bütçeyi eğer aman şaman mükemmel bir fırsat yoksa aşamam, teşekkürler.
  3. B

İade alabilir miyim?

Öncelikle selamlar, Forumda biraz yeni olduğum için nasıl bir konu açmam gerektiği konusunda biraz arada kaldım, ancak sorunum şu şekilde: Bir bilgisayar almak için 5. sınıftan beri aldığım bursluluk maaşını biriktiriyordum, bu hayalimi de 8. sınıfın yaz tatilinde Asus Tuf F15 marka bir laptop...
  4. B

LOGITECH G G203 alınır mı, o fiyata başka ne alınır?

Bimden aldığım dandirik mouse'un patlaması üzerine Logitech G203 mouse almayı düşünüyorum https://www.trendyol.com/logitech/tx-g-g203-lightsync-kablolu-oyuncu-mouse-siyah-tex-yeni-model-desen-987838-p-49118833 Sizce bu mouse alınır mı? 1000 lira civarı bir bütçem var ancak mümkünse 1000'i...
  5. B

Çözüldü✓ ASUS TUF F15 4070 İ7 13620H

konuda adı geçen Asus tuf f15 4070, 13620H laptopta valorant oynarken siyah ekran alıyorum oyun içersinde hiç bir sorun yokken böyle oluyor, izlediğim birkaç videoda aynı sorunun Msi katana marka laptoplarda da olduğunu gördüm. Siyah ekran geldiği zaman hiç bir tuşa basılmıyor ve pc yi tekrar...
  6. B

55k ALTI laptop önerisi

55k bütçem var, 4070’li bir laptop almayı düşünüyorum ki Asus Tuf Gaming A15’in 4070’lisini alacaktım ancak 1-2 forumda alınmaz diyenler vardı sizce Asus olanı alayım mı veya başka tavsiyeleriniz var mı? (Lütfen “üstüne xxx daha koysan” tarzı yanıtlar vermeyin 55k bütçem var daha da imkanı yok...
  7. B

45k bütçe için monitor+pc hazır sistem

45k bütçe için monitor+hazır sistem bilgisayar önerebilir misiniz? 1 kuruş dahi arttıramam max 45k çıkıyor
  8. B

14k için valo ve cs de bu sistem iyi mi?

Arkadaşım için sistem alıcağız,14-15k bütçede bu sistem sizce valo,cs 2 gibi oyunlarda ortalama kaç fps alır? Yeterli midir?
  9. B

14k için valo ve cs de bu sistem iyi mi?

Arkadaşım için sistem alıcağız,14-15k bütçede bu sistem sizce valo,cs 2 gibi oyunlarda ortalama kaç fps alır? Yeterli midir?
  10. B

Valo icin 13k tl sistem

Arkadaşım için 13k lık sistem önerir misiniz sadece kasa olacak şekilde valoda en kötü ayarlarda 100-150 alabilecek bir şey :D
  11. B

Bu 2 laptoptan hangisini alayım?

16 ram 4070 mi 32 Ram 4060 mı?
  12. B

Çözüldü✓ Wifi destekli anakart alınca modeme kablo bağlamama gerek kalmaz değil mi?

5. Sınıftan beri bursluluktan kazandığım aylığımı biriktiriyorum yaklaşık 40-45k bütçem var sistem almak istiyorum ama pek bilgim yok, modemde boş port yok ve modem odamda da değil her neyse sormak istediğim şey şu: Eğer wifi destekli bi anakart alırsam modemle uğraşmama gerek kalmaz değil mi...
Geri