Arama sonuçları: *

1. sizdenbirigibi

MTB Dağ Bisikleti Önerisi (15.000TL)

Arkadaşlar Selam! Güzel bir dağ bisikleti arıyorum. Günlük kullanımda işe gidip geleceğim ama atlama zıplama da yaparım. Eskiden downhill sporlarıyla ilgileniyordum. Merdivenlerden inmeyi, ön kaldırarak gitmeyi severim. Ve çok da yaparım, önceden enduro bisikletim vardı çalındı maalesef. Şuan...
  2. sizdenbirigibi

65.000 TL İntel Sistem Önerisi

Arkadaşlar merhaba. 65 bin tl ye alabileceğim en iyi sistemi yazabilir misiniz. Sıvı soğutma şart* Amd olsa daha iyi olur vs yazmayın arkadaşlar ben debiliyorum ama tercihimi intelden yana kullanacağım. Tavsiyelerinizi bekliyor olacağım
  3. sizdenbirigibi

65000 TL'YE İntel Sistem Önerisi

Arkadaşlar merhaba. 65 bin tl ye alabileceğim en iyi sistemi yazabilir misiniz. Sıvı soğutma şart* Amd olsa daha iyi olur vs yazmayın arkadaşlar ben de biliyorum ama intel sistem toplayacağım.
  4. sizdenbirigibi

70.000 80.000 KASA ÖNERİLERİ

https://www.gaming.gen.tr/urun/478073/asus-tuf-gaming-geforce-rtx-5060-ti-oc-16gb-gddr7-128-bit-dlss-4-ekran-karti/?ref=akakce Bu ekran kartını tavsiye eder misiniz? Cevap hayır ise hangi ekran kartını tavsiye edersiniz? 70 bin bütçe koydum sadece kasa için diğer bileşenlerim de iyi olsun...
  5. sizdenbirigibi

Çözüldü✓ 50000 TL Bütçeye Sistem Toplama

Arkadaşlar hazırladığım sistem nasıl yorum yaparsanız sevinirim. 50 bin tl bütçem var. En iyisini toparlamak istiyorum. Ekran kartı olarak RX 7900 XT 20 GB ve 4070 Tİ SÜPER 16 GB arasında çok kaldım. Bu konuda yorumlarınızı merak ediyorum. Fiyat performans açısından RX 7900 XT yi seçtim. Bunun...
  6. sizdenbirigibi

SİSTEM HAKKINDA YORUMLARINIZ

Arkadaşlar hazırladığım sistem nasıl yorum yaparsanız sevinirim. 50 bin tl bütçem var. En iyisini toparlamak istiyorum. Ekran kartı olarak RX 7900 XT 20 GB ve 4070 Tİ SÜPER 16 GB arasında çok kaldım. Bu konuda yorumlarınızı merak ediyorum. Fiyat performans açısından RX 7900 XT yi seçtim. Bunun...
  7. sizdenbirigibi

ŞÖYLE BİR SİSTEM HAZIRLADIM NASIL?

ARKADAŞLAR BU SİSTEM BU ŞEKİLDE ALINIR MI YÜKSEK BİR SİSTEM OLMASINI İSTEDİĞİM İÇİN BÖYLE YAPTIM
  8. sizdenbirigibi

BÖYLE BİR SİSTEM HAZIRLADIM

ARKADAŞLAR HAZIRLAMIŞ OLDUĞUM SİSTEM HAKKINDA Kİ YORUMLARINIZ BENİM İÇİN İYİ OLACAKTIR. 2K ULTRA AYARLARDA FORZA HORİZON, WRC 9, ASETTA CORSA TARZI OYUNLARI 100 FPS ÜSTÜ OYNAYABİLİR MİYİM? VE CPU SICAKLIĞIM 65 DERECE ÜSTÜNE ÇIKAR MI? POWERIM VAR O SEBEPLE SİSTEME EKLEMEDİM...
  9. sizdenbirigibi

OYUN YAZMAK İÇİN SİSTEM ÖNERİSİ

ARKADAŞLAR MERHABALAR. OYUN YAZMAK İÇİN SİSTEM ALACAĞIM. AYNI ZAMANDA OYUNDA OYNAYACAĞIM HALİYLE. AŞAĞIDA Kİ SİSTEMİLERİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. MANTIKLI MIDIR SİZCE? BU İKİ KASAYI İNCELER MİSİNİZ? BU İKİ KASA DIŞINDA ÖNERİ VE TAVSİYELERİNİZİ ALABİLİR MİYİM...
  10. sizdenbirigibi

Öneri RX 7700XT 16GB VS GEFORCE 4070 SUPER 12GB

Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasında çok gidip geliyorum. Karşılaştırmaları çok dikkatli izliyorum. Sizce; AMD Ryzen 5 8600G - SAPPHİRE RX 7700XT 16GB - DDR5 SİSTEMİMİ BU İKİ PARÇAYLA TOPARLARSAM ORTALAMA 40 BİNE ORTA SEVİYE PARÇALARLA KASAMI TOPARLIYORUM. INTEL Core i5 13600K - GEFORCE RTX...
  11. sizdenbirigibi

Sistem Hakkında Tavsiyeleriniz

Arkadaşlar kendime böyle bir sistem hazırladım. 100 üzerinden kaç verirsiniz? Neden? Tavsiyelerinizi alabilir miyim? Totalde 58 bin yapıyor. Intel Core i5 14400F 2.5 GHz Turbo 4.7 Ghz 10 Çekirdek L3 20MB Önbellek LGA1700 İşlemci Teknosa Fiyatı- 7699.00₺ GALAX GeForce RTX 4070 SUPER EX...
  12. sizdenbirigibi

50.000 SİSTEM ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhabalar. Sadece kasa için 50k bütçe ayırmayı düşünüyorum. Tamamen oyun oynamak için alıyorum. Oynadığım oyunlar: Forza Horizon 5, Euro Truck Similatör, Asetto Corsa, Cs-Go, WRC9, DİRT Arkadaşlar İntel i5 14000 serisi işlemci mi kullanmalıyım Amd Ryzen 5 7600x mi bilemiyorum. Yani...
Geri