Herkese iyi forumlar fc24 oynamak istiyorum. fc24 başlatınca bu EA yazan ekran geliyor yüklendikten sonra EA uygulamasına atıyor otomatik herhangi bir hatada vermiyor günlerdir çözmeye uğraşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
İyi forumlar herkese. Nerdeyse 2 yıldır internet kafede 360hz monitör ile oynuyordum sürekli. 1 ay önce pc aldım 165 hz G24-20 monitörüm var kasıyor gibi geliyor bir türlü alışamadım bunu satıp en azından 240 veya 280hz monitör almak istiyorum. Ne önerirsiniz.
İyi günler arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Düne kadar oyun girebiliyordum. fakat şuan rekabetçi maç başlatmaya çalıştığımda (VAC oyun oturumunuzu doğrulayamadı) diyor. Oyun dosyalarını doğruladım fakat düzelmiyor.
https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5600-gigabyte-rtx-4060-eagle-oc-8gb-gigabyte-a520m-k-kioxia-500gb-16gb-ram/ bu sistem alınır mı sizce yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese iyi günler. bi konu hakkında fikir danışmak istiyorum .ben bundan 7 ay önce spora başladım. Genetiğim yatkındı spora ve 3. Ayımda hayvan gibi olmuştun 15 kg alarak ocak ayında hastalandım ve bugüne kadar hala sürüyor hastalığım hastalığımın ilk aylarında da gidemediğim günler olmuştu ve...