Arama sonuçları: *

• Users: R32Mehdisi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R32Mehdisi

Sizce Bu Amazon Satıcısına Güvenebilir Miyim?

Yaklaşık 1 hafta önce nuroum 15afl webcam aldım. Daha doğrusu hediye geldi. Webcamde birkaç problem vardı. Kanıtıyla mail attım markaya. Amazon'dan aynı ürünü alırsam iade yapacaklarını söylediler. Sonuçta Amazon aracı ve gönderende Amazon. Sizce güvenmeli miyim? Gülen yüz bırakıyor son ikidir...
  2. R32Mehdisi

🔥İndirim 11x19 Kablo Çantası 🔥108TL🔥

Türkiye'de benzer çantalar 2 katı fiyatına satılıyor. Bence gayet alınabilir duruyor. Aliexpress ile 7-10 günde geliyor artık kargolar. Kablo çantası
  3. R32Mehdisi

Kulaklık İçin Taşıma Kılıfı önerisi

HyperX Cloud Core Wireless kullanıyorum. Katlanabilir bir tasarımı olmadığı için sert olanları değil bir ara Cloud 2'nin içinden çıkan taşıma kılıfına benzer bir kılıf istiyorum. İçine kullandığım wireless donglerları ve usbleri falanda atmak istiyorum. 1718657785 Gerçi boyutu uyarsa sert...
  4. R32Mehdisi

Nays Babalar Günü Kampanyası Sadece Giyimde Mi Geçerli?

Nays Babalar Günü Kampanyası Sadece Giyimde Mi Geçerli? 1718460115 Kampanya bu.
  5. R32Mehdisi

(Sıfır) Acer Nitro 5 VS (İkinci El) Nitro 16 ?

İkisinden birini almayı düşünüyorum. tabii ki niyetim sıfır almak. Fakat Nitro 16'nın soğutması çok iyi. Arada kaldım. Sıfır olan Acer Nitro 5'in Özellikleri: i5-12500H RTX 4050 16GB Ram 1TB M2 SSD 25500TL ----------------------------------------------------------------- İkinci el Acer Nitro...
  6. R32Mehdisi

26K Laptop Tavsiyesi

Fiyatlara bakınca en düzgün model Acer Nitro 5 gibi duruyor. 8GB ram eklemesi yapacağım tabii ki hemen. Normalde 2. el düşünmem fakat Nitro 16 almayı tercih ederim. İnternette 2. el Nitro 16 buldum. R5 7535HS-RTX4050-16GB Ram-512GB SSD var. Hepsiburada'dan alınmış ve 17 ay garanti-faturası var...
  7. R32Mehdisi

Windows tarafından bulunamıyor HATASI

TXT-PNG-JPEG formatlarında bu hatayı alıyorum. İnternette olan birkaç çözümü denedim ama işe yaramıyor. Bilgisayardaki fotoğrafları silip drivedan tekrardan yükledim yedekten ama hâlâ aynı hatayı veriyor. Windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin...
  8. R32Mehdisi

Huawei Kullananlar Dikkat! Verileriniz Çalınıyor!!!

Videoda her şey açıklanmış. Huawei'i hiç sevmezdim zaten. Artık hiç sevmiyorum. Tiktok'ta bence farksız bu arada. 1717866809 Aslında düşününce sadece huawei'de değil. Xiaomi vs. de bence aynı şekilde olabilir.
  9. R32Mehdisi

Fifine Ampligame A6 Neo Mikrofon İncelemesi

Merhabalar, Bugün sizlerle Aliexpress üzerinden 1300TL'ye aldığım Fifine Ampligame A6 Neo modelini inceleyeğiz. Türkiye'de bu mikrofon direkt bu model olarak satılmıyor. Sonuna konan harfler A6V-A6T gibi. Sadece stand modellerini belirliyor. Onun dışında hiçbir farklılıkları yok diyebilirim...
  10. R32Mehdisi

26-27K RTX 4050 Laptop Önerisi

Monster ve Excalibur bakmıyorum. Kendi almayacağınız şeyi önermeyin lütfen...
Geri