Arama sonuçları: *

• Users: Prot0type
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Prot0type

Amazondan telefon alırken hata veriyor

Amazondan iphone 15 pro max almaya çalışıyorum. Kart bilgilerini giriyorum ardından bir süre bekletiyor ve sipariş onaylanmıyor ardından hesabım bloke oluyor. Başka hesap açıp aynısını denedim yine aynı hatayı veriyor. Çözüm yolu var mı 1719999256 Up up
  2. Prot0type

Iphone 14pm/15pm Telefon Kılıfı

Merhaba beğendiğim bir markanın telefon kılıflarından alacağım fakat tr de satılmıyor sanırsam Yurtdışından geleceği için ne kadar vergi ödemem gerekir? Yardımcı olacak var mı
  3. Prot0type

Yardım Ekranım anlamsızca donuyor

1 hafta öncesine kadar sıkıntı yoktu fakat ne olduysa 1haftadan daha sonraki günlerde oldu Aktif olarak Rust ve Cs2 oynuyorum alt-tab yaptığımda veya müzik değiştirmeye çalıştığımda ekranım donuyor *fanlar duruyor* tekrardan cs2 ye geldiğimde hiç sıkıntı yokmuş gibi fanlar dönmeye devam ediyor...
  4. Prot0type

Rust 800Pop sunucuya girdim oyun çöktü normal mi?

Rx6700xt I5 12400f 2x8gb ram 800 kişilik sunucuya girdim birkaç metre koştuktan sonra oyun bir anda kapandı normal mi?
  5. Prot0type

Nike Mid Blazer 77..

https://www.hepsiburada.com/nike-blazer-mid-vintage-77-unisex-p-HBCV00003VJ4D9?magaza=MARIO+OUTLET&isFashion=true&url_src=and-product-detail 1500TL ye satılıyor alınır mı? 1687811355 Rez
  6. Prot0type

Noodle'ın içinden böcek çıktı

Başlıkta yazıldığı gibi içinden böcek çıktı son kullanma tarihine 8+ay kalmasına rağmen.. Tüketici haklarına başvurmalı mıyım?
  7. Prot0type

Yardım Gow Işlemcim çok Isınıyor

Bileşenlerim Rx6700xt i5 12400f GOW'da Doku kalitesi, yüksek esyonsuz süzme, yuksek yansımalar ultra gerisi en yuksek ayarlar oyunu oynarken bazen cpu 82-83 derecelere çıkıyor(stok fan) Diğer oyunlarda pek sıkıntı olmuyor Acaba sistemde sıkıntı mı var Sıvı soğutma&hava soğutma almaya...
  8. Prot0type

Nescafenin içinden taş çıktı

Evet şaka yok 2 kahveyi bir bardağa koyup içtim ve dibinde bu taşlardan gördüm thh ye başvurmalı mıyım (videoya aldım daha fazla var fakat birkaç tanesini peçeteye koydum)
  9. Prot0type

Yardım Internetim Gitti Gelmiyor

Birkaç saat önce internet kablosunun üstüne modem düştü düştüğünden beri internet yok Internet kablosu duvardan geliyor 3. Fotoğraftaki Viko prizi almalı mıyım Yardım ederseniz çok sevinirim
  10. Prot0type

Şnorkel-Palet Önerisi

https://www.amazon.com.tr/Cressi-Agua-Mexico-%C5%9Enorkel-Standart/dp/B079T9GNSD?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1#aw-udpv3-customer-reviews_feature_div Bu tür kaliteli şnorkel arayışındayım bütçeye geldiğimizde max 1.5k ya çıkabilirim w(palet şnorkel) Tavsiyelerinize açığım 1686571211 Rez++
  11. Prot0type

Öneri Rainbow 6 Siege almalı mıyım?

Yeni ve sağlam bilgisayar aldım. R6 almayı düşünüyorum fakat hangi paketi alsam kararsız kaldım tavsiyelerine açığım (daha önce konu açılmış fakat birdaha konu açmak istedim yeni olsun diye)
  12. Prot0type

Çözüldü✓ 2x16GB Ram Tavsiyesi

Bütçem max 2.2k 2x16gb ram satın almayı düşünüyorum
  13. Prot0type

Çözüldü✓ Klavye önerisi lütfen

Bütçem 1k - 2k Blue Switch olmayıp brown red black switchler olması lazım. %60-65, 80 gibi kesinlikle olmamasını istiyorum Tercihen Bilek desteği olsun Z20 alacaktım elimde o zaman para bulunmadığı için alamadım z15 vardı 200tl zam geldi o fiyata rağmen almalı mıyım bilmiyorum
  14. Prot0type

Çözüldü✓ M2 SSD soğutucuya ihtiyacım var

Anakartım B660M-K Ekran Kartım ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB Yeni bir Ssd alacağım (Crucial P5 Plus & KC3000 ikisinden biri) Ekran kartıma engel olmayacak bir ssd soğutucu almak istiyorum.
Geri