Arama sonuçları: *

• Users: 4hm3t09
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 4hm3t09

Öneri Kensa 20000mAh 65W powerbank alınır mı.

Kendime powerbank almayı düşünüyorum araştırmalarım sonucunda bir iki tane güzel fiyatlı ürün buldum fakat kalitesinden pek emin değilim. Ürünlerin internette incelemesini bulamadım. Kensa ve baseus markalarından almayı düşünüyorum fiyatları iyi olduğu için. Sizce hangisi daha mantıklı ve uzun...
  2. 4hm3t09

Çözüldü✓ Gamepower Gasket Pro X yağlı switchin yağı ne zamana kadar dayanır?

Gamepower Gasket Pro X almayı düşünüyorum. Switchlerin yağı ne zamana kadar dayanır. Yağ koyarken nereden konur. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. 4hm3t09

ASUS TUF A15 wifi kartı değiştiricem ama kaç girişli kart soketi var bilmiyorum

yeni asus tuf a15 laptop alacağım çoğu laptopta olduğu gibi wifi kartları kalitesiz oluyormuş ben de laptobu aldığım gibi wifi kartı değiştirmek istiyorum. yeni takacağım kart intel ax210 wifi kartı. bu kartın dişleri bu laptopa uyumlu mudur ve intel in wifi kartı iyi midir? yeni kartın 3 dişi var.
  4. 4hm3t09

Yardım dying light 2 ultimate sahibi olanlara yeni Dying Light The Beast oyunu bedava

başlıkta dediğim gibi yeni oyunu bedava alabilmek için Dying Light 2 Ultimate Edition a sahip olmak gerekiyormuş. Bende şu an Dying Light 2 Reloaded Edition var. Bu oyunu Ulitimate pakete yükseltirsem yeni çıkan The Beast oyununu hala bedavaya alabilir miyim.
  5. 4hm3t09

Acer Nitro 5 AN515-58-7687 vs LENOVO LOQ AMD Ryzen 7-7840HS 16GB RTX4060 8GB

hangisi alınır beyler performans, soğutma, işlemci, fan sesi, ekran kalitesi, vs. hangisi daha iyidir.
  6. 4hm3t09

Veterinerde kedi ötenazi fiyatı ne kadardır?

Kedimin böbrek yetmezliği vardı. Tedavi için bazı ilaç ve serumlarını alıp kendimiz kediye verdik. Ama durumunda hiç iyileşme olmuyor sadece yatıyor, yürürken dengesini kaybediyor, hiçbir şey yemiyor ve içmiyor. Durumu daha kötüye giderken de tahminimce kedinın canı yanıyor. Bunun için canı daha...
  7. 4hm3t09

Yardım James Donkey 710 kulaklık padlerini çıkardıktan sonra tekrar takılabiliyor mu?

kulaklığı 6 7 senedir kullanıyorum ve padleri artık soyulmaya başladı. O yüzden padleri çıkarıp temizledikten sonra tekrar takmayı düşünüyorum ama çıkardıktan sonra tekrar takılır mı emin değilim. Bunu aynı kulaklıkta deneyenler varsa yeniden takmak mümkün mü mümkünse nasıl kolayca takabilirim...
  8. 4hm3t09

Yardım ready or not yükledim ama bütün yazılarda -missing string table entry- yazıyor

Ready Or Not indirdim ve açtığımda bütün yazı yazan yerde missing string table entry yazıyor. Steamden dosya bütünlüğünü doğruladım hala aynı şeyler yazmaya devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim.
  9. 4hm3t09

Çözüldü✓ Delux m800 pro içini temizlemek için üstteki tuşları kırmadan sökmek mümkün mü?

Başlıkta gördüğünüz farenin içini temizlemek için açmam gerek bunun en uygun yöntemi sizce nedir?
  10. 4hm3t09

Çözüldü✓ amazon üzerinden yurdışından mouse alıcam fazladan gümrük parası öder miyim

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BZTZCX9Y/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AE39AUHGQLJS4&th=1 amazondan bu mouse u alacağım yurdışından geleceği için gümrük parası öder miyim. sepetime eklediğimde ek bir ücret yansımıyor sonradan ek ücret ödetebilirler mi.
  11. 4hm3t09

Öneri CS2 güncellemesinden sonra hangi kasaların fiyatı artar?

CS2 güncellemesi gelmeden birkaç tane fiyatı yükselebilecek kasa ya da skin almak istiyorum. Sizce hangilerini almalıyım.
  12. 4hm3t09

yeni aldığım tp link bluetooth 5.0 usb çalışıyor ama hiçbir şey algılamıyor

aldığım bu usb yi kasaya takınca BT yeri geldi ama hiçbir yeni aygıtı algılamıyor. kendi internet sitesinden driver yükledim yine olmadı.
  13. 4hm3t09

NASA nın tüm elektronik aletlerinizi devre dışı bırakın dediği haber doğru mu.

NASA nın yazdığı duyuru: “ÖNEMLİ DUYURU Bu gece saat 00:30'dan 03:30'a kadar tablet telefonunuzu, bilgisayarınızı vb. kapatmayı ve vücudunuzdan çok uzağa yerleştirmeyi unutmayın. Singapur TV bu haberi duyurdu. Lütfen akrabalarınıza ve arkadaşlarınıza söyleyin. Bu gece 12:30'dan 03:30'a kadar...
  14. 4hm3t09

Dying Light klavye ve mouse çalışmıyor

Normalde tekli hikaye moduna girdiğimde her şeyim düzgün çalışıyor ama arkadaşlarımla multiplayer girdiğimde klavye ve farem çalışmıyor hiçbir yere basamıyorum. sadece oyun kolu bağlarsam o çalışıyor. Klavye ve fareyi çalıştıracak bir çözüm var mı?
  15. 4hm3t09

Mortal Kombat 11e 79.54 GB güncelleme geldi

Steamden MK11 aldım indirdikten 2 3 hafta sonra bu 79 GB güncelleme geldi. Sizce bu güncelleme boyutu normal mi?
  16. 4hm3t09

witcher 3 görev yeri sorunu (çözüldü)

oyuna girdiğimde hızlı yolculuk tabelasının üstünde görev işareti var ama orada hiçbir görev yok. ve aktif görevin nerede olduğunu göremiyorum.
  17. 4hm3t09

Ekran Kartı FurMark testi puanı

Ekran kartım RX 5600 XT bu testteki puanım iyi midir sizce ? işlemci de ryzen 5 3600
  18. 4hm3t09

Çözüldü✓ Windowsun 2 tane Advanced Micro Devices diye güncelleme sunuyor

Bende amd nin zaten bir yazılımı var. AMD Radeon Software diye. bunları yüklersem bir sorun çıkar mı. Windowsun güncellememi istediği dosyaları 2017 den kalma. işlemcim Ryzen 5 360 Ekran Kartım RX 5600 XT Yani DA Sistem 2 yi aldım
  19. 4hm3t09

ekranın üstünden siyah bar çıkması

acer kg241q almıştım 4 ay önce. sonra bir gün monitörü açtığımda sanki ekran yukarıdan aşağıya doğru çekilmiş gibi üstte ince bir siyah bar oluştu. bunun çözümü var mıdır. (ekran kartında bir sorun yok test ettim) @Abdullah Hacıgül
  20. 4hm3t09

Ekran kayması

Acer kg241 monitörüm var. Ama ekranı üstten aşağıya doğru inmiş gibi siyah gözüküyor. Acil yardım. Otomatik algılama düğmesi yok.
Geri