Arama sonuçları: *

• Users: msukru15
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

20 bin dikey süpürge önerisi acil

Merhabalar 20 bin bütçe var dikey süpürge önerileri ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
  2. M

Evde film ve ps için projeksiyon önerisi

Arkadaşlar selamun aleyküm. 1- Evde dizi film izlemek için 2- Ps da oynadığım oyunları yansıtmak için Bu 2 ihtiyacıma göre projeksiyon cihazı almak istiyorum. İkisini birlikte kaliteli bir şekilde karşılayacak cihaz önerisinde bulunabilir misiniz? Bütçe olarak en f/p ürüne ihtiyacım var...
  3. M

Kasımda İndirimle Toplanacak Sistem Önerisi

Merhabalar kasımda hazır bir sistem ya da kasa toplamayı düşünüyorum. Öncelikle hedefim en az 3-5 yıl götürmesi. Ben kendim topladığım taktirde şu aşağıdaki seçtiklerimin mantıklı olduğunu düşünüyorum. Tüm bileşenler için fikrim var ama topladığım zaman kendi limitimin çok üstüne çıkıyorum. O...
  4. M

Kasım için tavsiye sistem

Merhabalar kafamdan şöyle bir sistem kurdum. Fikirlerinizle bana yardımcı olabilir misiniz? Kasımda indirimlerle kasa toplamayı düşünüyorum. Geleceğe dönük bir şeylerde olsun diye de çalıştım. Şuanda bu sistem ince hesapta toplayınca 65bin civarı. Bütçem 50 civarı olacak. Kasımda öyle bir...
  5. M

RTX 4070 Laptop Önerisi 50K

Selamun aleyküm, 50K bandına düşen 4070 ekran kartlı bir laptop bakıyorum. Benim için ekranının büyük olması önemli. 15.6inç çok tercih sebebi değil ama mecbur kalırsam alınabilir. Ağırlık oyun ve tasarım amaçlı kullanacağım. Aklımda şuan geçen şu model var...
  6. M

Tavsiyelerinizi bekliyorum

Ortalama 20k bandında bir fiyat düşünüyorum. Telefondan beklenti olarak aşırı kaliteli fotoğraf veya oyun performansı değil . Hafıza ram ve işlemcisinin iyi olması. Çok uygulama yüklerim oynadığım oyunlarda genelde telefonu yormayacak oyunlar. Aklımdan geçen nothing phone 1 veya 2a almak var...
  7. M

Çok arada kaldım hangisini seçmeliyim ? Acer-Lenovo-Msi-Asus

Arkadaşlar merhaba, bütçem 50k civarı. aşağıdaki laptoplar indirime girdi hangisi almam daha mantıklı? hp ve dell almayı düşünmüyorum. asus-lenovo-acer vb olabilir. şimdiden teşekkür ederim...
  8. M

Nothing phone 1 veya 2 veya muadili öneri lütfen

Arkadaşlar selamun aleyküm nedense bu telefon bana cazip geliyor ama 15-25 bandında bana önereceğiniz telefonlar bekliyorum. Tabi bu iki telefon iyi diyorsanız bunları da alabilirim
  9. M

Hangi Laptop seçilmeli?

Selamun aleyküm dostlar, bütçe ortalama 20-22k arası. yazılım programları ve uzun süre kullanım için olacak. Hangisi daha iyi ya da başka öneriniz var mı ...
  10. M

Teknorya satıcı güvenilir mi? ve Acer pc hakkında genel öneriler

Merhabalar, Forumda 2-3 konu gördüm ürünlerinin sorunlu geldiğiyle alakalı bilgilendirme yapabilir misiniz arkadaşlar? Ve şu laptop fiyat bandına göre iyi gözüküyor önerileriniz var mı başka ...
  11. M

Max 40k Laptop önerisi

Selamun aleyküm beyler, Laptopta önceliğim 17-17,3" olması onun dışında herhangi bir öncelik yok önerilerinize talibim. Şimdiden teşekkürler.
  12. M

Laptop önerisi yapar mısınız biraz acil

Selamun aleyküm arkadaşlar, yeğenim için pc önerisi lazım. Teknoloji ne kadar gelişse de ortalama 4-5 sene götürecek laptop önerisi lazım. F/P olması lazım. Oyun çok fazla tercih edilmeyecek. Bütçe max 25
  13. M

Laptop Öneri Fiyat Performans

Merhabalar, Fiyat performans olarak üniversite öğrencisi için yeterli olacak. Yazılım programları vesaire için diye düşünüyoruz. Oyun bilgisayarı al her şeye olur kafası bizde de var ama aklıma F/P olarak çok fikir gelmiyor. Mantıklı bir öneri gelmezse şunu alıp geçmek var...
  14. M

PS5 İçin Güncel Monitör Önerileri Verir Misiniz?

Merhabalar arkadaşlar. Ps5 için ve aynı zamanda pc’de kullanabileceğim monitör öneriniz var mıdır?
  15. M

PS5 Güncel Satın Alınabilecek Yerler 2024

Merhabalar arkadaşlar hayırlı akşamlar. Forumdaki bir çok konuyla alakalı açılmış başlıkları okudum bir kısım sahibinden bir kısım işte diğer sitelerden önerilerde bulunmuş ama kafa karıştırıcı. E malum insan emin de olmak istiyor. Net bilgi paylaşacak var mıdır ? akakçenin banayeni.com'da da...
Geri