Arama sonuçları: *

• Users: Alperen8
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Alperen8

Laptopumu Soğutamıyorum Yardım

Bilgisayarım Acer Nitro 5 AN 515-58 İ7 12700H RTX3070 Herkesin önerdiği faz değişimli Honeywell termal pad i denedim ama yaklaşık 1 ay sonra ısınmalar tekrar başladı termal grizzly macun sürdüm yine pump out oldu ne sürersem bir süre sonra pump out oluyor artık işlemciyi 35 watt ile...
  2. Alperen8

Galiba Laptop Güç Kaynağında Sıkıntı Var

Hocam gördüğünüz gibi cpu ve gpu power dalgalı ayrıca assetto corsa veya yüksek ekran kartı kullanımı gerektiren oyunlar oynadığımda bir anda ekran kartı işlemci kullanımları ve watt değerleri düşüyor 15 20 saniye kadar fps 120 den 20 e düşüyor sonra düzeliyor biraz araştırdım güç kaynağına...
  3. Alperen8

Çözüldü✓ Bu sistem alınır mı 30K

Bu sistemi alıp ileride işlemci yükseltsem nasıl olur mantıklı mı galiba işlemci biraz darboğaz yapıyor zaten Fiyatı 30K
  4. Alperen8

Ekran Kartı Kullanımı ve Watt değeri 0 a düşüyor

Sistem Laptop RTX3070ti İ7 12700H 32gb ram mux switch ile sadece ekran kartını kullanıyorum eski ekran kartı driverlarını denedim düzelmedi fikri olan?
  5. Alperen8

Discordda 1 aygıt 3 tane gözüküyor

Başta bir sıkıntı yoktu sonradan nvidia brodcast kurdum gürültü engellemesi için beğenmedim ve sildim ama bunlar böyle kaldı ve sadece discorda girdiğimde bütün sesler robotlaşıyor cızırtılı oluyor nasıl yok edebilirim bunları sadece 1 tane certified yazan kalmalı normalde dc kullanamaz duruma...
  6. Alperen8

Çözüldü✓ Disklerinizden biri risk altında uyarısı

intel optane memory and storage mangement uygulaması sürekli bildirim gönderiyor ama ne yaptıysam sıkıntıyı bulamadım memtest yaptım ramlar sıkıntısız CrystalDiskInfo kurdum iyi durumda diyor hatta bildirimi gönderen intel optane bile duruma normal diyor anlamadım derdi ne
  7. Alperen8

Öneri 4.000-6.000 TL Kablosuz Kulaklık Önerisi

Uzun zamandır Razer v2 kullanıyorum ama artık kablosuza geçmek istiyorum çok arada kaldım her kulaklıkta bir kusur var gibi bende biraz fazla takılıyorum böyle şeylere içime sinmezse kulaklığı kullandığım her dakika aklıma gelecek şu kulaklığı al üzmez sıkıntı çıkarmaz dediğiniz bir ürün var...
  8. Alperen8

Çözüldü✓ Laptop işlemci boşta 90 derece

Merhaba Acer Nitro 5 laptop kullanıyorum İ7 12700H işlemci RTX 3070Tİ ekran kartı 32 GB 3200Mhz Ram özellikli bir bilgisayar kullanıyorum bilgisayarda aşırı sıcaklık söz konusu oyunlarda zaten ilk saniyesinden 100 derece üstü oluyor Termal macunları yeni değişti kendim değiştirdim daha önceden...
Geri