Arama sonuçları: *

• Users: Payne0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Amazon'dan alınan Xbox kolu iade edilir mi?

İyi Sosyaller arkadaşlar. 10 gün öncesinde Amazon üzerinden aldığım Xbox kolunu alışamadığımdan dolayı iade etmek istiyorum. İnternet sitelerinde 1 ay icinde iade alınır yazîyor ancak ben kutunun icinden cıkan pili kullandım biraz ama her seyi sorunsuz bir sekilde paketledim. Pili kullandığım...
  2. P

Yardım Xbox kolumun RT ve LT tuşları titreşim sağlamıyor

İyi sosyaller arkadaşlar. Bilgisayarımda kullanmak için Xbox 9. nesil gamepad aldım. Kolu Forza Horizon Cyberpunk vs oyunlarında denediğimde titreşim var ancak RT ve LT tuşlarında adaptive triggers özelliğinin çalışmadığını fark ettim. Ardından Xbox donatları uygulamasından güncelleştirme yaptım...
  3. P

Öneri İşlemci yükseltmeli miyim

İyi günler. Sistemim cs2 lol valorant tarzı oyunlarda garip şekilde 200 fps üzerine cıkmıyor. Acaba işlemcimi mi yükseltmem gerekir? Yükseltme için de *ryzen 5 5600* işlemcisini düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Ekran kartım: Galax RTX 4060 8GB Anakartım: Gigabayt b550m s2h DDR4 Ram: OlOy...
  4. P

Yardım İşlemcim için soğutucu önerisi

İyi günler arkadaşlar. İşlemcim Amd ryzen 5 3600. Soğutucu olarak stok fan kullanıyorum. Oyunlarda sıcaklık değerleri 80+ civarları geziyor. Normal değeri 60larda. Malum bunda yaz mevsiminin ve yaşadığım şehrin (Adana) de etkisi vardır. Ben de işlemcim için kule tipi soğutucu veya sıvı soğutucu...
  5. P

Yardım SİSTEMİM İÇİN İŞLEMCİ ÖNERİSİ

İyi günler sistemimde ekran kartımı GALAX RTX 4060 ile değiştim. İşlemcim ryzen 5 3600 oyunlarda çok ısınıyor (81 derece) boşta (64 derece). İşlemcimi Ryzen 5 5600 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Anakartıma uygunluğu ve performansı sizce nasıldır? İşlemci değiştirmek istememin sebebi oyunlarda...
  6. P

Çözüldü✓ RTX 4060 8 GB mı RX 6700XT PULSE 12 GB mı

Arkadaşlar ekran kartı araştırırken gerçekten çok fazla seçeneğin bulunduğunu ve sistemimdeki diğer bileşenlerin de ekran kartını etkilediğini göz önünde bulundurduğumda kaliteli bir ekran kartı almam için işlemcimi de yükseltmem gerektiğini anladım. Ancak bu durum ciddi anlamda bütçemi aştı. Bu...
  7. P

RX6700XT mi RX7700XT mi

Arkadaşlar bu iki ekran kartından birini tercih edeceğim. Sistem özelliklerimi ekte belirttim. Darboğaz yapma durumu vs olabilir mi diye sorayım dedim. İki ekran kartı arasında ortalama 3-4k fiyat farkı vardır
  8. P

SİSTEMİM İÇİN EKRAN KARTI ÖNERİSİ

İyi günler fotoğrafta belirttiğim sistemime ekran kartı alacağım(Sıfır tercihimdir). Bütçem 12k ya kadardır .İşlemciyle dar boğaz yapmayacak beni 3-4 sene üzmeden götürebilecek bir ekran kartı bakıyorum. Oynadığım oyunlar: Cs2, Gta5,Elden Ring,LoL. Galax marka bir ekran kartı gördüm iki yıl...
  9. P

GİGABAYT Ekran Kartı GARANTİ SAÇMALIĞI

Arkadaşlar ekran kartımı görüntü vermiyor gerekçesiyle garantisi devam ettiği için dikkatli bir şekilde çıkartıp kutusuyla beraber eksiksiz şekilde gönderdim. Bugün ekran kartıma bakan garanti servisi "servis point" GPU ve kompanentler üzerinde yetkisiz müdahaleden dolayı hasar var dedi...
Geri