Arama sonuçları: *

• Users: Jagger IV
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Jagger IV

Öneri Powerbank Önerilerinizi Bekliyorum

Arkadaşlar selamlar ve hayırlı forumlar. 10000 mah veya üzeri Magsafe desteği olan ve hızlı şarj eden bir powerbank arıyorum. Biraz aciliyetim var. Görenler yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  2. Jagger IV

Hot Wheels Araç Fiyat Belirleme

Arkadaşlar selamlar hayırlı forumlar. Elimde 42 adet Hot Wheels araç var ve bunları satmak istiyorum. Nasıl bir fiyatlandırma yapmalıyım bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ? Araçlar: Honda S2000 Nissan Silvia (S13) Custom '70 Honda N600 Ford Shelby GT350R Impala '65 Subaru Impreza '98...
  3. Jagger IV

Bilgisayarımın ederi ne kadardır ?

Arkadaşlar selamlar, bilgisayardan pek anlamıyorum maalesef. Bilen veya anlayanlar yardımcı olabilir mi size zahmet ? Sorum şu; Bilgisayarımı satmak istersem ne kadar eder ? Özellikleri şu şekilde: Pc Parçaları; *Kasa: Rampage Shake *Anakart: MSI B350M Pro-VD Plus *İşlemci: AMD Ryzen 5 5500...
  4. Jagger IV

Yardım Bir kaç oyun arasında kaldım

Arkadaşlar selamlar, başlıkta da bahsettiğim gibi bir kaç oyun arasında kaldım. Oyunları oynayan arkadaşlar varsa fikir verebilir mi ? Veya DLC tamamlayacağım. Ne yapmalıyım. https://store.steampowered.com/app/2625420/Drive_Beyond_Horizons/ https://store.steampowered.com/app/393380/Squad/...
  5. Jagger IV

Steam Cüzdan Bakiyesi

Arkadaşlar merhaba. Hayırlı forumlar. Steam'de 6.92$ cüzdan bakiyem var ve bunu nakite dönüştürmek istiyorum. Bu bahsettiğim fiyattan oyun alacak arkadaşlar varsa ben onlara cüzdan bakiyem ile alabilirim. Siz de bana IBAN aracılığı ile gönderebilirsiniz. Böylece ikimizin de işi görülmüş olur...
  6. Jagger IV

Bilgisayarımın ederi ne kadardır ?

Arkadaşlar selam. Bilgisayarımım ederini hesaplayabilecek biri varsa yardımcı olabilir mi ? Kasa: Rampage Shake + 2 adet egzoz danı eklenmiştir. Kule tipi 2 fanlı soğutucu var Anakart: MSI B350 İşlemci: Ryzen 5 5500 Ram: 8+8 16gb Depolama: 370Gb Sata ssd + 1Tb +300 gb hdd Ekran...
  7. Jagger IV

Öneri Magsafe Powerbank Önerisi

Arkadaşlar selam, hayırlı forumlar. İPhone 13 kullanıyorum. Telefonuma uygun magsafe powerbank arıyorum. Tercihen 10000 Mah olmasını istiyorum. Önerileriniz var mı ?
  8. Jagger IV

IOS İPhone 13 İki Hat Kullanma

Arkadaşlar selam yeni bir iPhone 13 aldım ve iki hattım bulunuyor. İkisi de farklı numara haliyle. Ama telefonda tek sim kart yuvası var. Ben bir numaramı fiziksel diğer numaramı ise e sim olarak kullanabilir miyim ? Cihaz bunu destekliyor mu ? İlk defa Apple cihaz kullanıyorum. Bilen arkadaşlar...
  9. Jagger IV

Öneri IPhone 13 hala alınır mı?

Arkadaşlar selam, hayırlı forumlar. 27.07.2025 tarihinde yazıyorum bu yazıyı. Bu güncel tarihte iPhone 13 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Dışında telefon tavsiyesi yapabilir misiniz? Öneri ve görüşlerinize açığım. Şimdiden teşekkürler :)
  10. Jagger IV

Öneri İki Kulaklık Arasında Kaldım

Arkadaşlar selam. Ben kulaklık almayı düşünüyorum ama iki kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım ? Deneyim ve tecrübelerinize dayanarak bana yardımcı olur musunuz ? Logitech G432 Logitech G435
  11. Jagger IV

Öneri 50 CC Scooter için Sticker ve Modifikasyon Önerisi

Arkadaşlar öncelikle selamlar ve hayırlı forumlar. Ben RKS Blazer XR50 ( Gri ) kullanıyorum. Sade ve şık gösterecek sticker veya extra parça öneriniz var mı acaba ? 50 CC para harcanmaz demeyin lütfen...
  12. Jagger IV

OBS'te yayın açarken video kodlayıcı ne olmalı

Arkadaşlar selam başlıkta da belirttiğim gibi video kodlayıcı adı altında birkaç seçenek var. Hangisini seçmeliyim yardımcı olur musunuz?
  13. Jagger IV

Öneri Fiyat Performans Webcam

Arkadaşlar selamlar. Yayıncılık veya içerik üreticiliği yapmak istiyorum. Bunun için bana önerebileceğiniz, çok pahalı olmayan fiyat performans bir webcam var mıdır ? Sıfır veya ikinci el olması sorun değil. 1080p 60 FPS çekiyor olması güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden.
  14. Jagger IV

Yardım FC 24 Transfer Yaması

Arkadaşlar merhaba, hayırlı forumlar. FC 24 oynuyorum, güncel transferlerin de olduğu bir yama bulamadım. Bilen biri var ise yardımcı olabilir mi ?
  15. Jagger IV

Yardım Beyaz Akvaryum Kasa .

Arkadaşlar merhaba, elimde halihazırda kullanmış olduğum Rampage Shake modelinde bir kasa var. Kutusu duruyor sıfır ayarında. Beyaz sisteme geçiyorum fakat kasam siyah kaldı. Elinde olan, takas etmek isteyen veya düşünen var mıdır ? Bütçem pek olmadığı için takasa yönelmek istedim. Uygun bir...
  16. Jagger IV

Yardım Dark Pcie x1 M2 Dönüştürücü

Arkadaşlar ben https://www.hepsiburada.com/dark-dk-ac-pem1x-ngff-nvme-m-2-ssd-pci-e-x1-karti-pm-HBC00001U4C30 bu ürünü satın aldım. Montajını yaptıktan sonra sadece yeşil ışık yanıyor ve m2 ssdyi bilgisayar görmüyor. Sorun nedir ? Bilgisi olan veya kullanan var ise yardımcı olabilir mi ?
  17. Jagger IV

Yardım Arctic MX-4 alacağım, sahte midir ?

Merhaba arkadaşlar, hayırlı forumlar ve hayırlı geceler dilerim. "Hepsiburada" üzerinden Arctic MX- 4 almayı düşünüyorum. Fakat malum sahte veya çakması piyasada çok olan ürünler. Anlayanınız varsa vereceğim linkteki ürünler sahte mi değil mi bakıp yorumlayabilir misiniz ? 1.Link...
  18. Jagger IV

Eski Bilgisayar Ne Kadar Eder ?

Özellikleri şu şekilde; Cooler Master Kasa Cooler Master Psu Asus DVD Okuyucu Asus H81M-C DDR3 Anakart Kingston Hyper X 8 Gb DDR3 1600 MHz Ram Zotac Gt630 Synergy Edition 2 GB Ekran Kartı İntel İ5 3. Nesil İşlemci Sadece içersinde depolama birimi yok. Satacak olsam ne kadara satabilirim veya...
  19. Jagger IV

Çözüldü✓ Anakarta M2 SSD Nasıl Takabilirim

Arkadaşlar merhaba, hayırlı geceler, hayırlı forumlar. Ben anakart olarak MSI B350M Pro - VD Plus kullanıyorum. Bu anakartta sanırım M.2 SSD girişi yok. Fakat PCI-e to M.2 dönüştürücü tarzı bir aparat ile takabiliyormuşuz sanırım. Bu anakartta o bahsedilen PCI-e girişi var mıdır? Var ise kaç...
  20. Jagger IV

Yardım Kasanın Panelindeki Led Işık Yanıp Sönüyor

Arkadaşlar selam, Rampage Shake modelinde bir kasa kullanıyorum kasanın üzerinde, power butonunun yanında bir mavi bir de kırmızı küçük iki adet led yanıyor. Mavi olan anladığım kadarıyla güç ledi, ama kırmızı olan yanıp sönüyor. Kırmızı led nedir, ne işe yarıyor bilgisi olan var mı ? Görsel...
Geri