Arama sonuçları: *

• Users: MisssyYY
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Konyada spor salonu önerisi

Konyada spor salonu önerisi ?
  2. M

Playstation 5 Slim için Nasıl İkna ederim ?

Ailemi PS5 için nasıl ikna ederim soru bu Ailem taa geçen Mart da demiştim şu anda senin LGS senen demişti yaz gelsin direkt alacağım demişti yaz geldi şimdi de paramız yok diyor ama geçen kendine telefon aldı yani nasıl ikna olurlar ?
  3. M

Hangi Satıcıdan PS5 alınmalı

Merhabalar ps5 almak istiyorum ancak trendyol dan alacağım hangi satıcıdan almam daha iyi olur ?
  4. M

30K sistem toplama önerisi Hazır sistem

30K bütçem var çook azcık çıkabilirim nasıl bir sistem önerirsiniz sadece kasa için bütçe.
  5. M

30k ya kasa sistem toplama

Merhaba, 30K kadar bütçem var PC toplamak istiyorum sadece kasa için bu miktar. Dün Vatan'da 9060 XT'li bugün almaya çalışacaktım yetişemedim, tükenmiş. Önerebileceğiniz güzel sistemler var mı? Bütçem maksimum 30K.
  6. M

Topladığım RTX 5070 li sistem nasıl ?

Merhabalar çok yakın bid tarihte pc alacağım toplamaya başladım bile sizce şu sistemde uyuşmayan bir parça model vb varmı kablolama ile ikgili bir şey çok bilmiyorum güç kaynağı ile gpu uyhubmu yardımcı olursanız sevinirim. İŞLEMCİ:RYZEN 5 7500F ANAKART:ASUS PRIME B650M-R EKRAN KARTI:RTX 5070...
  7. M

Windows 11 Pro Dan Home Geçme

Merhaba ben bilgisayarımı windows 11 Pro yaptım ve Geri Home Yapmak istiyorum çünkü Home Lisansım var Naısl yapabilirim 1721483984 Ve + Olarak Burda sadece Windows HSL kurmanız gerekiyor demiş yani HSL kurduktan sonra lisansım geri gelcekmi lisansım ı bilmyorum kodlarını
  8. M

Asettocorsa oyun oynarkene kasıyor

trafic sw sşnde PC kasıyor arabayı sürerkene Donanımlarım RTX 3050 i5 12500H 8GB ram normalmi kasması
  9. M

VALORANT da fps değerlerim normal mi

merhaba valorant da fps 150 nin üstüne zar zor çıkıyor laptop özellikleri ise RTX 3050 i5 12500H 8gb ram arkadaşlar normal mi laptop https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tuf-f15-fx507zc4-hn210w-core-i5-12500h-8gb-512gb-ssd-15-6-rtx3050-win-11-laptop-gri-1235142.html?waw_keyword=asus%20tuf
  10. M

FPS sıkıntısı yaşıyorum

Merhaba valorant da laptop 180 FPS i zor görüyor normal m ve orta ayarlarda LAPTOP ÖZELLİKLERİ RTX3050 i5 12500H 8 RAM 512 gb ssd normal midir
  11. M

işlemci sıcaklığı turbo boost kapatınca düştü

merhaba arkadaşlar normalde valorant da CPU performans modda 85 86 derecelerdeydi turbo boost u kapatınca 61 62 derecelere düştü ve fps de 2 3 fps fark oynadı CPu sıcaklık sorunları yaşayanlara tavsiye ediyorum
  12. M

Gereken FPS i valorant da alıyor muyum

Merhaba 3 hafta önce yeni bir gaming laptop aldım ve valorant da 350 Fps i zar zor görüyorum normal mi bu arada laptop bu https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tuf-f15-fx507zc4-hn210w-core-i5-12500h-8gb-512gb-ssd-15-6-rtx3050-win-11-laptop-gri-1235142.html?waw_keyword=asus%20tuf
  13. M

Sizce Dengelimi sessizde mi

Merhaba laptop da sizde slient(sessiz) demi yoksa dengeli demi kullanmamı önerirsiniz
  14. M

İşlemci şarjdaykene daha sıcak oluyor

Merhaba Laptop şarjdaykene valorant ta cpu MAX 78 derece veriyor ve 270 FPS lere kadar çıkıyor ama şarj da değilkene CPU 59 63 derece fln oluyor 78 derece fazlamı ve bu normalmi gaming laptoplara göre
  15. M

Mavi Ekran laptop um çok ısınıyor ne yapmalıyım

Merhaba laptopumun şarjı çok hızlı bitiyor normalmi laptop Gaming ama çok hızlı bitiyor şarj %88 deykene 59 DK kaldı diyor normalmi
  16. M

Şarj çok hızlı bitiyor

Merhaba
Geri