Arama sonuçları: *

• Users: hasancan12
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

7 ARGB fan var – fanlar dönmüyor ve RGB yanmıyor

Merhaba, Kasamda toplam 7 adet ARGB fan var. Kasayla birlikte gelen 5 pinli fanlarım ARGB kontrolcüye takılı. Sorun şu: Fanlar hiç dönmüyor RGB ışıklar hiç yanmıyor Yani fanlardan hiçbir tepki yok Yaptıklarım: Fanların 5 pinli bağlantılarını kontrol ettim. Hub'ın PSU güç bağlantısını kontrol...
  2. H

Windows 11'e geçmeye değer mi? (R5 5600 / RX 6700)

6-7 ay önce Windows 11 kullanıyordum ama sistem bana biraz yavaş gibi gelmişti. O yüzden Windows 10'a geri dönmüşdüm ve bilgisayar tekrar hızlandı. O zamandan beri Windows 10'dayım ama merak ediyorum; acaba Windows 11 güncellemelerle toparlandı mı? Sistemim: Ryzen 5 5600. 16 GB RAM. RX 6700...
  3. H

RX 6700 R5-5600 sistem kasa değiştirdikten sonra geç açılıyor

Merhaba, dün normal kasamdan akvaryum kasaya geçiş yaptım. İlk başta görüntü gelmedi 2 3 dk bekleyince görüntü geldi şimdi ise 30 40 saniyede açılıyor ortalama. Görev Yöneticisi'nden baktığımda 14.8 saniye BIOS zamanı gösteriyor ben de PC açılırken BIOS girmeyi denedim ama girmedi. Yapabileceğim...
  4. H

Resident Evil 7 DLC Türkçe yaması mevcut mu?

Merhaba, Resident Evil 7'yi oynayıp bitirdim, DLC'lere başlayacaktım ancak yalnızca ana oyun Türkçe. DLC'leri de Türkçe yapmak için bir yama mevcut mu? Benim kurduğum yama sadece ana oyunu Türkçeleştirdi.
  5. H

NZXT C750 PA-7B2BB-EU 750w 80+ Bronze ATX Power Supply alınır mı

akvaryum kasa ve psu almayı düşünüyorum https://www.incehesap.com/nzxt-c750-750w-80-bronze-atx-power-supply-fiyati-69807/ böyle bir psu buldum alınır mı sizce sistem özelliklerim: 16GB ram ddr4 m2 ssd 1 tb 512 sata ssd 128 sata ssd rx 6700 10gb ryzen 5 5600 psu markasız psu kasada...
  6. H

PSU+Akvaryum kasa önerisi

merhabalar psu ve akvaryum kasa almak istiyorum beyaz renk tercihim ama o kadar farketmez max bütce 6k ikisi için şuan rx 6700 16 gb ram r5 5600 işlemcim var 600watt psu varda çakma bir psu olduğu için değişmek istiyorum buna yetecek psu ve akvaryum kasa lazım önerilerinizi bekliyorum ve...
  7. H

Display port kablosuyla 180 hz alamıyorum

Merhabalar hdmi kablosu ile 180 hz alıyordum ama dp to vga ile ikinci monitor bağlıyamadığım için display port kablosu almaya karar verdim bu seferde hdmi kablom ile 180 hz aldığım monitorden 165hz almaya başladım 180hze çekince görüntü vermiyor şuan eski hdmi kablomu takınca sorun gidiyor...
  8. H

Resident evil 2 diğer karakter

merhabalar resident evil 2 leonu 6 saatte bitirdim diğer karakter ile oynamaya gerek varmı oynarsam kaç saat sürer
  9. H

Ram tavsiyesi /eski yeni

merhabalar şuan sistemimde 600watt psu 16 gb ram ryzen 5 5600 rx6700 10gb ekran kartım mevcut dengeli bir sistemim olduğunu düşünüyorum fakat ramin markası dahua diye bir marka pek güvendiğim bir marka değil açıkcası sizce gidip 900tl verip aynı dahua marka rami alıp 32 gb rammi yapyım yoksa...
  10. H

Windows 11 gereksiz ram kullanımı

merhaba windows 11 kurdum ve chrome da da kasıo arada bi zatne pcde genel bi kasma mevcut windows 10 da öyle bir şy yoktu ne yapabilirim 4 yılda bir sürümü düzeltmedilermi yoksa benlemi alakalı sistem: rx 6700 10gb 16 gb ddr4 ram ryzen 5 5600 işlemci 1 tb m2 500gb sata ssd görüldüğü üzere tüm...
  11. H

Dualchock4 alınır mı? (pc)

https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-dualshock-4-v2-gamepad-kol-beyazteshir-p-HBV00000L7AEP?magaza=Elvita merhabalar almayı düşünüyorum masaüstüne pc var ordan oynuyorum genelde nasıl alınır mı birde alışabilirmiyim önceden ps xbox kullanmadım
  12. H

Last of us part 2 pc

merhabalar pc de last of us part 2 oynıyacağım rx6700 ekran kartım var şuan oyunda bug falan varmı ona göre başlıyacağım uğraşmak istemiyorum bugla falan yoksa 1 2 ay bekliyeyimmi buglar falan varsa bile çözsünler diye crash falan yiceksem hiç başlamıyacam
  13. H

Ekran kartının arkasındaki metal yerde vida takılı kaldı

Merhabalar ekran kartıma bakım yapmak için açtım ve takarken arkadı braketmi desem ne desem bilmiyorum içinde vida takılı kaldı Radeon sapphire pulse rx 6700 Erkan ksrtım büyük vida attım diye takılı kaldı
  14. H

Rdr 2 beyaz arap atı

merhabalar beyaz arap atını almak için gittim evcilleştirdim sonrasında gittim eski atımdan eyer almak için gittim alcakken kurtlar vardı onları öldürmek için atı bağlamaya çalışıyordum sonra at kaçtı okla öldürdüm kurtları şuan beyaz atı bulamıyorum ve beyaz atı ararkende kendi atımla beraber...
  15. H

Rx 6700 bakım/macun termal pad

merhabalar ekran kartım rx6700 10gb sapphire pulse bakım yapmayı düşünüyorum furmarkta 94 dereceyi gördüm kapattım oyunlarda 85 dereceleri gördü termal pad lerde eskimiş olabilir önceden rx580 ekran kartıma bakım yaptım termal macun değişmiştim fakat korkuyorum hem sizce kendimmi yapmalıyım...
  16. H

7000 TL'ye Ekran Kartı Tavsiyesi

7000tl bütcem var sahibinden üzerinden almayı düşünüyorum nvidia amd farketmez 2.el 1080p için arıyorum ryzen 5 5600 işelmci 16 gb ram var
  17. H

6000tl 2.el ekran kartı önerisi

merhabalar 6000tl bütcem var ekran kartı almak istiyor amd veya nvidia farketmez 16gb ram r5 5600 işlemci
  18. H

Windows 10 oyun üzerine başka bir şey gelmiyor

merhabalar spotifyda şarkı durdurunca veya windows alt g veya windows g kullanıp oyun kaydedince oyunun üstüne hiç bir şey açılmıyor alt tab atınca yapmak istediğim işlemi yapabiliyorum Windows 10 Pro 22H2
  19. H

Batman arkham knight hata

Merhabalar batman arkham knight türkçe yama kurdum bu hatayı veriyor epicten satın almıştım oyunu onarım yapınca düzeliyor fakat bu sefer türkçe olmadan oynamam gerekiyor elinde türkçe yaması olan veya hatayı çözcek olan varsa çok sevinirim.
  20. H

rx 580 ekran kartı için işlemci anakart önerisi

r5 5500 r5 5600 r5 3600 ve a520 m düşünüyorum fp için hangisini önerirsiniz
Geri