Ethernet ugreen cat6 kablom var 100mbs internetimiz var ve ayrica interneti yuke bindirecek hicbir durum yok ama internetimin kullanim orani kendini sinirliyor fotoğrafdaki gibi bunun sebebi nedir neden sadece %4 unu kullaniyor sabit bir sekilde ustunede cikmiyor yardımcı olurmusunuz
20k civari bir butce var kaliteli hizli bir televizyon ariyorum onerileriniz neler aklimda şuan bu model var
https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-tcl-55v6c-4k-ultra-hd-55-140-ekran-uydu-alicili-google-smart-led-tv-fiyati,1232422532.html
Takilacagi kismi hemen usp portunun yanindaki yer, klavyenin kablosunu takarken fazla bastirdim girmedigi icin ve içine kacti acincada bunu gordum garanti kabul olurmu yokta bi teelfoncu isimi halledermi hallederse ne demem lazim model HAVİT KB884L
Ders calisirken kullanmak icin sandalye ariyorum boyum 1.95 fazla bir beklentim yok sadece elimde kalmasin 1.5 civari olabilir illa bu derseniz ustunede cikabilirim tesekkurler
Bisiklet önerisi verirmisiniz elektiriklilerden vaz gectim sportif dayanikli bir bisiklet istiyorum 1.94 90 kiloyum kucuk durmasin ne onerirsiniz butce 20 civarı antalya merkezde yasiyorum
Fat bike tarzı değil sportif elektirikli bisiklet ariyorum 30k ya kadar butce var ustune anca cok farkedicek olursa cikarim boy 1.94 yokuslari rahat ciksin hizlanmasi iyi oldun ne onerirsiniz
1.95 boyum var ortalama elektrikli sportif bisiklet arıyorum sehir ici kulanımı daha fazla olacak ortalama bir butcem var ne onerebilirmisiniz su modeli begendim simdilik onerilere acıgım nasıldır
ape ryder buffalo gibi
Arkadaslar 29 agustos itibariyle eposta gonderilemiyor para istiyor bide koskoca sirket 11 tl me kalmislar ne yapmam lazim neyi silicem 5 kurus para veremem
FORTNİTE KESİNLİKLE GRAFİKLERLE ALAKASI YOK BUGUNE KADAR RAHATCA PERFORMANS MODUNDA DUSUK GRAFİKLERLE OYUNUMU OYNADIM AMA PC YENİDEN BASLATTIM NVDİA APP GUNCELLEDİM NE YAPTIYSAM OLMADI SORUN SU OYUNA GİRİYORUM OLDUGUM YERDE DURUNCA FPS NORMAL YURUMEYE BASLAYINCA OYUN DONUYOR BUNDAN KASTIGIM FPS...
Ortalam bir butcede cuzdan ariyorum dayanikli olmasi ve kullanisli olmasi onemli , daha cok kucuk olmasini tercih ederim deri olmasina gerek yok kullandiginiz begendiginiz varsa onerebilirmisinix