Arama sonuçları: *

• Users: WacheroN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. WacheroN

Ev interneti önerisi

Ev internetleri uçuk 100mbs destekliyor alınabilecek en mantikli tarifeler neler var Konum: antalya kepez sütcüler
  2. WacheroN

‼️PC İNTERNETİMDEN TAM PERFORMANSIMI ALAMIYORUM

Ethernet ugreen cat6 kablom var 100mbs internetimiz var ve ayrica interneti yuke bindirecek hicbir durum yok ama internetimin kullanim orani kendini sinirliyor fotoğrafdaki gibi bunun sebebi nedir neden sadece %4 unu kullaniyor sabit bir sekilde ustunede cikmiyor yardımcı olurmusunuz
  3. WacheroN

BU TELEVİZYON Alınır mı?

20k civari bir butce var kaliteli hizli bir televizyon ariyorum onerileriniz neler aklimda şuan bu model var https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-tcl-55v6c-4k-ultra-hd-55-140-ekran-uydu-alicili-google-smart-led-tv-fiyati,1232422532.html
  4. WacheroN

Öneri TELEVİZYON ONERİSİ YAPARMISINIZ

15 20k tl bandında televizyon arıyorum ghosting sorunu olmasın akıcı olsun dandik bi marka olmasın 55 inç veya ustu olabilir tesekkurler
  5. WacheroN

YARDIM! KLAVYE USB BOLUMU KIRILDI

Takilacagi kismi hemen usp portunun yanindaki yer, klavyenin kablosunu takarken fazla bastirdim girmedigi icin ve içine kacti acincada bunu gordum garanti kabul olurmu yokta bi teelfoncu isimi halledermi hallederse ne demem lazim model HAVİT KB884L
  6. WacheroN

Öneri Kullanışlı Sandalye önerisi

Ders calisirken kullanmak icin sandalye ariyorum boyum 1.95 fazla bir beklentim yok sadece elimde kalmasin 1.5 civari olabilir illa bu derseniz ustunede cikabilirim tesekkurler
  7. WacheroN

Öneri Eşofman altı nerden alınır ?

Guzel kaliteli bi esofman alti ariyorum internetten hangi siteleri onerirsiniz antalyada yasiyorum duz siyah bol kesim baggy tarzda
  8. WacheroN

Öneri Masa tenisi raketi önerisi

Arakadasla beraber arkadasla masa tenisi oynuyoruz baslangic seviyesinin ustundeyiz raket ariyoruz arkadas slx tr100 oneriyor 350tl civarinda ne onerirsiniz
  9. WacheroN

Yardım Hangi bisikleti almaliyim acil

Carraro force 920 29 jant 52 cm veya 29 jant 46 47 kadro olmasi lazim bisan mtx 7300 ikiside 17 bin bandinda carraroya zam gelmis 2 3 gune 18.800 olacakmis fiyatida hangisi mantikli Veya bisandan onerebileceginiz kendi sitesinden baska urun varsa bunlarfan iyi dediginiz yazin lutfen
  10. WacheroN

Öneri BİSİKLET ÖNERİSİ YAPABİLİRMİSİNİZ

Bisiklet önerisi verirmisiniz elektiriklilerden vaz gectim sportif dayanikli bir bisiklet istiyorum 1.94 90 kiloyum kucuk durmasin ne onerirsiniz butce 20 civarı antalya merkezde yasiyorum
  11. WacheroN

Yardım ELEKTİRİKLİ BİSİKLET ÖNERİSİ !!

Acil elektirikli bisiklet onerisi laxim yoksa bizimkiler rastgele alacak 0 olabilir 30.000 civari butce var ape ryder buffalo tarzi bisiklet istiyorum yardimci oneride bulunurmusunuz 1.94 boy 90 kiloyum sehir iciasfalt kullanilacak
  12. WacheroN

Elektirikli bisiklet e bike önerisi

Fat bike tarzı değil sportif elektirikli bisiklet ariyorum 30k ya kadar butce var ustune anca cok farkedicek olursa cikarim boy 1.94 yokuslari rahat ciksin hizlanmasi iyi oldun ne onerirsiniz
  13. WacheroN

Öneri Bisiklet Önerisi yapabilirmisiniz

1.95 boyum var ortalama elektrikli sportif bisiklet arıyorum sehir ici kulanımı daha fazla olacak ortalama bir butcem var ne onerebilirmisiniz su modeli begendim simdilik onerilere acıgım nasıldır ape ryder buffalo gibi
  14. WacheroN

Bisiklet onerisi elektirikli elektriksiz 1.94 boy

oyle iller arası yolculuk yapmayacgım sehir ici cok tuzlu bir fiyatta olmasın
  15. WacheroN

Yardım Napicam gmail hesabima el koydu para istiyor

Arkadaslar 29 agustos itibariyle eposta gonderilemiyor para istiyor bide koskoca sirket 11 tl me kalmislar ne yapmam lazim neyi silicem 5 kurus para veremem
  16. WacheroN

Yardım FORTNİTE BOZUK FPS SORUNU YARDIMM

FORTNİTE KESİNLİKLE GRAFİKLERLE ALAKASI YOK BUGUNE KADAR RAHATCA PERFORMANS MODUNDA DUSUK GRAFİKLERLE OYUNUMU OYNADIM AMA PC YENİDEN BASLATTIM NVDİA APP GUNCELLEDİM NE YAPTIYSAM OLMADI SORUN SU OYUNA GİRİYORUM OLDUGUM YERDE DURUNCA FPS NORMAL YURUMEYE BASLAYINCA OYUN DONUYOR BUNDAN KASTIGIM FPS...
  17. WacheroN

Öneri Erkek cüzdan onerisi

Ortalam bir butcede cuzdan ariyorum dayanikli olmasi ve kullanisli olmasi onemli , daha cok kucuk olmasini tercih ederim deri olmasina gerek yok kullandiginiz begendiginiz varsa onerebilirmisinix
  18. WacheroN

Soyle bir sistemim var neleri degistirmeliyim

Oncelikle sistemimi 2024 haziranda aldim vatandan 2 yil garantili ve 23.000 civarina almiştim sistemim şu Asus 4060ti 8gb İntel h610 anakart İntel i5-12400f (stok fan ) Thermalmake 650W guç Corsair ddr4 Kioxia 1tb m2 ssd Powerboost 4fanlı kasa Asus 180hz monitör İslemcim bana yetersiz gibi...
  19. WacheroN

HAZIR SİSTEM TAVSİYE

Hazir sistem onerisi yaparmisiniz fiyat performans bütce 25 30k civari
  20. WacheroN

Ayakkabı dolabi onerirmisiniz

Metal acilir kapanir ayakkabilik bakiyoruz en 50cm boyu 170 kadar veya fazla olabilir 4 5 bolmeli ariyoruz yardimci olabilirmisiniz
Geri