Arama sonuçları: *

1. endoplazmiketikulum

3-4k Oyuncu Koltuğu Önerisi

Öğrenciyim yazları çalışmaya gidiyorum yılda max 2-2.5 ay evde kalıyorum. Bu iki ay beni idare edecek 3-4k civarı oyuncu ofis farketmez koltuk arıyorum kilo 90 boy 1.90 tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. Şu modeller ilgimi çekti kullanan veya deneyimleyen varsa desteğini...
  2. endoplazmiketikulum

Mouse sol tık arızası

Delux m800 ultra model mouse kullanıcısıyım. Haziran ayının başında almıştım yazın çok kullanmadım max 250 300 saatlik bir kullanım sürem vardır cihazı 2 ya da 3 kez şarja koydum tam emin değilim. Dün valoda dereceli maçtayken sol tık tutaklık yaptı hiç bir şekilde ne yukarı ne aşağı gidiyor...
  3. endoplazmiketikulum

Yardım Fc 24 yenileme hızı değişmiyor

165hz ekran laptop kullanıyorum fc24 ayarlar kısmından 60hz ye sabitlenmiş hiçbir şekilde değişmiyor dikey senkronizasyon falanda kapalı nasıl düzeltebilirim
  4. endoplazmiketikulum

Çözüldü✓ Acer nitro 5 ssd okumama problemi

Ssd okumama problemi
  5. endoplazmiketikulum

Lenovo LOQ 15IRH8 82XV00NJTX Alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CK84WKHS?ref=cm_sw_r_apan_dp_AVH1VEKY3TAXXWP3FP43&ref_=cm_sw_r_apan_dp_AVH1VEKY3TAXXWP3FP43&social_share=cm_sw_r_apan_dp_AVH1VEKY3TAXXWP3FP43&starsLeft=1&skipTwisterOG=2&tag=cihaztv-35959-21 uzun süredir pc araştırıyorum bütçene uygun alınır mı sizce
  6. endoplazmiketikulum

Yardım Lenovo r25i-30 standby mode sorunu

İndirimde yakaladım aldım memnun kaldım fiyatına göre hoş bir ürün ama standby mode beni çıldırtmaya başladı yavaş yavaş. Pcdwn konsola geçiyorum standby mode da kalıyor kapat aç kapat aç düzelmiyor fişi çıkar tak falan en sonunda görüntü ekran geliyor. Laptopu bağlıyorum yine aynı sorun yok mu...
  7. endoplazmiketikulum

Aoc 24g4x vs lenovo r25i-30

İkiside anlık 4.5k rekabetçi ve hikayeli oyunlar oynuyorum arasıra maç falan seyrediyorum hangisini tavsiye edersiniz teşekkürler.
  8. endoplazmiketikulum

Aoc 24g4x vs aoc 24GSPU/BK

Rekabetçi ve hikayeli oyun oynuyorum ara sıra maç seyrediyorum hangisini tavsiye edersiniz ikisi arasında kaldım
  9. endoplazmiketikulum

Öneri Max 4k monitör tavsiyesi

max 4k bütçem var. Beni özellikleri bakımından üzmeyecek valo cs ve hikayeli oyunları yüksek akıcılıkla oynayabileceğim monitör ihtiyacım var. Gp bull t10 incehesap'ta 3.5k tavsiye eder misiniz başka önerileriniz var mı teşekkür ederim.
Geri