Arama sonuçları: *

• Users: Mertjr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

nintendo switch oled joy con oturmama

herkese merhaba az önce switch oled modeli aldım joy conlar sorunsuz oturuyor fakat sağ taraftaki kırmızı joy con hafif bir oynaması var aşağı yukarı gibi çok minimal saol taraftaki mavi joy con çok sağlam bir şekilde duruyor bazıları her switch de bu sorun var diyor yardımcı olursanız sevinirim
  2. M

Yeni monitör yeşil sorunun

herkese merhaba Asus tuf serisinden yeni bir monitör aldım ölü piksel ve ghosting testlerini yaptım sorunsuz çıktı fakat az önce ekrana yandan bakerken bu sorunu farkettim asıl ekranda değil sorun siyah kısımda kalıyor sebebi nedir veya iade etmem gerekirmi sizde danışmak istedim yardımcı...
  3. M

Yeni kasa seçimi ....

Yeni bir kasa almak istiyorum Dark guardian Pro AEROCOOL airhawk Bu ikisi arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim
  4. M

Aşırı ısınma sorunu bitmiyor

Bilgisayarım AMD 3600x rx580. B450 f gaming anakart var ve kasam Asus gt501 kule tipi soğutmam olduğu halde PC oyunlarda aşırı ısınıyor arkadaşlar sıcaklığı yan cama inanılmaz vuruyor ve kasanın içi çok büyük olmasına rağmen çok sıcak oluyor her şeyi denedim fakat hep sıcak sizce sorunu nedir...
  5. M

aşırı ısınma sorunu

arkadaşlar asus TUFGT501 kasa kullanıyorum işlemcim amd ryzen 5 3600 x stok fan devasa bir kasa kullanmama rağmen kasanın camına kadar ınanılmaz bir ısı vuruyor genellikle büyük oyunlarda ekran kartım 60 ila 65 derece arasında sıcaklık işlemcim 70 ila 80 arası fakat kasamın içide ınanılmaz sıcak...
  6. M

Format sonrası yavaşlık

Merhaba bugün bilgisayarıma hard format attım fakat format sonrası Google Chrome olsun veya Steam dosyalarını bir türlü indiremiyorum inanılmaz yavaş sürüyor internet hızım İndirme 25 mbps. Yükleme 7 mbps nedeni nedir acaba yardımcı olursaniz sevinirim 1598985137 Mesela Steam inerken indirme...
  7. M

240 MM Sıvı soğutma

öncelikle selamlar işlemcim için sıvı soğutma almaya karar verdim fakat 3 tane ayrı model arasında kaldım anlayan arakdaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. 1. Gigabyte Aorus Liquid Cooler 240 RGB 2. Asus ROG Strix LC 240 RGB 3. Nzxt Kraken X52 sizce hangisini almalıyım
  8. M

ekran kartı sıcaklık

selamlar oyun oynarken ekran kartım asus AREZ RX580 8 GB genellikle 50 ila 60 derece arası oluyor fakat asus gt501 gibi devasa bir kasa kullanmama rağmen kartın sıcaklığı cama vuruyor bunun seebebi nedir acaba kasa içindeki hava sürkilasyonu mükemmel şekilde
  9. M

PSU kolu gelmesi

Beyler Arkadaşım 500 Volt'luk bir Power Supply kullanıyorum yeni bir bilgisayar topladım yanık kokusu ile beraber bilgisayar oyun oynadığında kendini kapatıyor kullandığım sistem AMD Ryzen 5 2600 RX 580 8 GB 16 GB RAM ASUS Prime A320-K DDR 4 3200MHz sizce Power değiştirmeli miyim sorun neden...
  10. M

Kasa fan sorunu

PC kasamda bu şekilde fan kontrol için giriş var fakat bunu anakart nereye takmam gerekiyor acaba fanların aşırı güçli çalıştığı için çok ses yapıyor anakart bağlı olmadığı içinde bios görmüyor yardımcı olursanız sevinirim
  11. M

3600X Isı Sorunu

amd ryzen 3600x işlemcim kule tipi soğutucu olmasına rağmen boşta 55 iila 60 derece oluyor sebebi nedir acaba kullandığım kasa aşırı büyük asus tuf kasa olmasına rağmen
  12. M

Yeni Kasa önerisi

XPG Battle Cruiser Mid-Tower Asus TUF Gaming GT501 MidTower bu iki kasa arasında kaldım arkadaşlar hangisini önerirsiniz acaba?
  13. M

Asus TUF Gaming GT501

Asus TUF Gaming GT501 kasayı almayı düşünüyorum 1300tl sırf kasa için bütcem var bunu öneririmisiniz acaba?
  14. M

Apex legends Butterfly knıfe çıkardım fakat

Merhaba Apex legends oyunundan çok nadir olan Butterfly Knıfe çıkardım hesabım 12 levelim satmak istiyorum yabancı sitelerde fakat fiyatı ne kadar eder bilen arkadaşlar varmı acaba yardımcı olurlarsa sevinirim?
  15. M

Yeni pc 2.5ghz sorunu

internetim lan kablosuyla pc ye bağlı süperbox kullanıyorum telefonda 5ghz çekiyor fakat Pc 2.5 alıyor sebebi nedir acaba
  16. M

Kasa kablolama

Merhaba yeni bir sistem aldım fakat kablolama düzgün yapamıyorum çirkin duruyor aldığım Parçaları ücret karşılığında gidip toplattırabiliceğim bir yer varmı acaba?
Geri