Arama sonuçları: *

• Users: mert.ali
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

NETSPEED DAVET KODU LAZIM

Net speed alacağım kod varsa iyi olur önerir misiniz netspeedi
  2. M

Millenicom önerir misiniz, davet kodu varsa atın

Merhabalar konuyu kısa keseceğim millenicom kullanıp öneren önermeyen var mı? Ucuz başka hangi interneti tavsiye edersiniz millenicom veya tavsiye ettiğiniz internetin davet kodunu atar mısınız
  3. M

Ucuz internet arıyorum

Selamünaleyküm arkadaşlar eve internet lazım ama daha önce o daireye bağlanmamış ve gıbırnet comnette kurulum cart curta fazla para gidiyor gibi görünüyor siz ne önerirsiniz fiyatı uçurmadan. Arkadaş davetiyle fln da girebilirim o yüzden önerirken davet koydunuz varsa onu da atarsanız sevinirim...
  4. M

İncehesap daki işlemcilerin garantisi vs nasıl oluyor?

İnce hesap da işlemciler mpk veya tray oluyor diye normalden ucuz olabiliyor ama öyle oldukları için sorun çıkartırlar mı , garanti işleri nasıl olur? Bir de sadece işlemcide değil genel olarak o tür hazır sistemlerde garanti işi parça parça mı oluyor yoksa toplu bir şekilde garantili mi oluyor...
  5. M

Hangi internet sitesi pc konusunda daha iyi ve daha hızlı

Ben bir pc almak istiyorum ama mesela vatan computer 7-8 iş gününde kargoya veriyor çukurova tarafına en hızlı hangi site hazır pc yolluyor? Ayriyeten malından memnun kalmayacağım, almamam gereken internet sitesi var mı?
Geri