Arama sonuçları: *

• Users: Kaan31
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Valorant hesabimi kaca satmaliyim

arcane vandal ve eldivenli set yelpaze bicak kuronomi sheriff araxis vandal blup blup vandal ve wukong operator var kaca ve nerden satmaliyim sizce 1741361590 bilen var mi
  2. K

Lamzu 4k dongle bağlantı sorunu

Selamlar 6 aydır lamzu atlantis mini pro 4k fareyi 1khz dongle ile sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım 4k dongleın stoğa gelmesiyle birlikte sipariş geçtim ve elime ulaştı yalnız 1khz dongle ile sorunsuz kullandığım cihazım sapıtmaya başladı 4k dongleın driverlarını her seyi kurduğuma eminim ama...
  3. K

55k laptop 2 seçenek

Hocalarım laptopu 1 saat içinde almayı planlıyorum 2 seçeneğimiz var victus 240hz ekrana sahip nitro 16 165hz ve işlemcisi 1 nesil yeni sanırım soğutması üzmicek 3-4 sene kullanmayı planlıyorum hangisini önerirsiniz
  4. K

55k laptop 3 seçenek

Hocalarım 3 seçenek belirledim victus 240hz nitro 16 165hz omen 144hz sizce hangisini almalıyım benim için öncelik soğutma performansları açıkçası 3üde zaten performans olarak yakın sanırsam birbirine hangisi daha az sıkıntı çıkarır beni üzmez önerilerinize açığım
  5. K

Max 55k laptop önerisi

Arkadaşlar max 55k bütçem var bu aralıkta güzel ekranlı min 4070 kartlı bi laptop bakıyorum bi bilgisi olan öneri verebilirse cok mutlu olurum
  6. K

Max 50k laptop önerisi

Arkadaşlar bir haftadır laptop almak istiyorum bütçem ilk başta 35k idi ama kendimi baya zorlayarak 50k yaptım sizden isteğim içinde minimum 4060 ekran kartı bulundurması %100 srgb panele sahip olması ve malzeme kalitesinin yüksek olması sizce bunları göz önünde bulundurarak bu bütçede en...
  7. K

47kya bu laptop değer mi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFHHQM8X?tag=operagx-def-sp-cos-v1-row-20 bu laptop sizce 47k fiyatını hak ediyor mu malzeme kalitesi cok sağlam duruyo incelemelerde gördüğüm kadarıyla sizin fikirleriniz nedir
  8. K

35-40k laptop önerisi

1-2 hafta içinde üni için yeni bi laptop almayı planlıyorum bu fiyat bandındaki kronik sıkıntısı olmayan önerilerinize açıgım dostlar
  9. K

JAVA BİLENLER YARDIM LÜTFEN

Hepinize merhaba arkadaşlar bir proje ödevim var javada eclipse üzerinden daire kodlayarak ismimizin ilk 2 harfini çizmemiz gerekiyor hocanın bize attıgı kod bu şekilde final int HEIGHT = 10; // final int X_0 = 50; // x of the center of the upper-left circle final int...
  10. K

wireless mouse önerisi 2000tl

2000tl bütçem var max wireless mouse almak istiyorum cs oynamak icin kullanıcam illa 2000tl olmasına gerek yok daha ucuzda olabilir en fp ürünü almak istiyorum acıkcası
  11. K

Sizce bu airpods orjinal mi

Airpods pro 2. Nesil bakıyorum böyle bir site buldum piyasa fiyatına göre baya ucuza satıyor daha önce duyan eden oldu mu sizce orjinal midir 1706857969 Hiç duyan gören yokmu siteyi
  12. K

Getir yemekte 50tl indirim kodu

Arkadaşlar az önce telefonda oyundayken üstten 50tl 18-20 arasında indirim kodu verdi ama oyundayım diye kodu tam okuyamadım sonra yanlışlıkla tüm bildirimleri sildim ve gitti bilen birisi varsa söyleyebilir mi kodu yemek söylicem
  13. K

3 MONİTÖR ARASINDA KALDIM 4500TL

https://www.itopya.com/aoc-24-24g2spubk-165hz-1ms-hdmi-dp-fhd-ips-gaming-monitor_u22624 https://www.gaming.gen.tr/urun/338004/msi-g244f-23-8-inc-170hz-1ms-full-hd-freesync-premium-rapid-ips-gaming-monitor/...
  14. K

g244f vs g2412 hangisi daha iyi

bugün bir monitör alıcam ve max 4500tl bütçem var sizce bu ikisi arasından hangisi daha yada şunada baksan daha iyi olur dediğiniz tavsiyeniz varsa bekliyorum 1702656092 up 1702656193 birde g24f2 ye baktım sizce bu 3ü arasından hangisi daha iyi
  15. K

champions 2021 vandal ne kadar eder

valo hesabımı satmayı düşünüyorum paraya sıkıştım biliyorum hesap satışı yasak ama hesabın ilk sahibiyim alan kişi için bir sıkıntı çıkıcagını sanmıyorum hesabımı en hızlı nerde ve ne kadara satabilceğimi öğrenmek için konu açtım hesaptaki skinler şöyle BIÇAKLAR Champions 2022 kelebek Champions...
  16. K

4000-4500 TL monitör tavsiyesi

144hz ips yada 165hz bir monitör bakıyorum 4-4.5k arası bir bütçem var üzmez dediğiniz modelleri bekliyorum 1695912133 Up
  17. K

Monitörü mü kaç liradan satmalıyım

Aoc 75hz 1 ms G2260VWQ6 22 inc monitörüm var üst modele geçmek için satmak istiyorum 3 yıl önce 700tlye almıştım sizce kaçdan veriyim 1695888035 Yok mu bi tavsiyesi olan
  18. K

ziraat bankkartgenç kredi kartı

kyk bursu alıyorum bankkart genç kredi kartımdan normal banka hesabıma nasıl para transferi yapabilirim uygulamada hiçbir yerde bulamadım
  19. K

Starfield oynatır mı

R7 6800h rtx3050ti 16gb rame sahibim laptop bu sistemle lowdada olsa starfield akıcı şekilde oynayabilir miyim
  20. K

Power tuşu çalışmıyor yardım

Asus tuf laptopa sahibim şu 1 haftadır durup dururken power tuşu tutukluluk yapmaya başladı laptopta hiçbir sorun yok bütün testleri yaptım bir darbe vs filanda almadı durup dururken tuş temassızlık yapmaya başladı sorun şöyle power tuşunu 10-20 defa basmam sonucunda tuşun keyfine kader canı ne...
Geri