Arama sonuçları: *

• Users: Sethh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sethh

2012 üstü 1.4 polo alınır mı arkadaşlar

2012 ve üstü polo 1.4 atmosferik almak mantıklı mı arkadaşlar lpg uyumu nedir önerilerinizi bekliyorum
  2. Sethh

35- 40 bin bandında laptop önerileri ?

4060 ekran kartı olan laptop önerilerinizi bekliyorum. Srgb ekran olmasını istiyorum desteklerini bekliyorum.
  3. Sethh

1.0 atmosferik mi 1.0 Turbo motor mu ?

Yeni bir araç alacağım ancak 1.0 turbolu araçların 200.000 kilometrede motor yediği söyleniyor. 1.0 atmosferik motorların motor ömrü turbolu motorlara göre daha uzun kmlere çıktığı söyleniyor. Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Uzun ömürlülük ve düşük yürütme Maliyetleri konusunda hangisini...
  4. Sethh

Maximum kredi ( iş bankası ) kartı alınır mı ?

Kredi kartına başvurmak istiyorum world ve maximum arasında kaldım genel olarak maximum kampanyaları daha fazla sanki birde garanti bonus genç kullanmaktayım. Genel olarak internet alışverişi yapmaktayım sizin önerilerinizi bekliyorum
  5. Sethh

Xiamio 14T mi s24 Fe mi

Arkadaşlar bu iki cihaz arasında kaldım siz hangisini öneririsiniz acaba farklı önerileriniz de varsa belirtirseniz sevinirim.
  6. Sethh

2000 TL ye kadar Bluetooth hoparlör önerisi

Arkadaşlar 2 bin tl ye kadar Bluetooth hoparlör öneriniz varmıdır acabaa
  7. Sethh

Amazonda 4060 laptop tavsiyesi

Arkadaşlar amazon üzerinden alabileceğim 4060 lı laptop tavsiyeniz varmıdır acaba Bütçe: max 36K
  8. Sethh

PlayStation 3 hala alınır mı

Arkadaşlar kırık PS3 hala alınır mı ? Eski oyunları oynamak istiyorum daha sonrasında ise ikinci el olarak yine satılmak istiyorum. 4 bin bandına çok temiz bulunuyor, 3 bin tl ye olanlarda var tabi yorumlarınızı bekliyorum
Geri