Arama sonuçları: *

• Users: onlyMIZDI
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. onlyMIZDI

Ekran Karti fan kontrolu ayari AMD

Merhabalar soyle bir sorunum var benim AMD Uygulamasinda Fan Kontrolunu kapatiyorum fakat her seferinde yeniden aciliyor yuksek ihtimalle Gigabyte Control Center ayari actiriyor RGB Leri ayarlamak icin mecburen Control Center i kullaniyorum fan ayari acinca da en ufak oyuna girdigimde direkt...
  2. onlyMIZDI

AMD 9070XT Yuksek FPS Ama Takilma oluyor yardim.

AMD 9070XT Yuksek FPS Ama Takilma oluyor yardim. Nasil cozebilirim mesela 200 FPS Aliyorum fakat cok fazla tek tek takilma oluyor.
  3. onlyMIZDI

Kasa toplayacagim fakat fanlar hakkinda yardim lazim

Dostlar merhabalar bir sorum olacaktı şimdi ben kasa build edeceğim kendime fakat fanlar konusunda şöyle bir soru kafama takıldı sıvı soğutucuunun fanlarıyla kasanın egzoz fanlarını ana kart üzerine monte ederken eğer yeterli kalmaz ise veyahut da rgb bir kontrol yapmak istersem bir rgb bir...
  4. onlyMIZDI

MSI MAG A1000GL Nasildir ? Alinir mi ?

MSI MAG A1000GL 1000W 80+ Gold PSU Baslikta da belirttigim gibi nasil alinir mi RX9070XT Ile kullanacagim.
  5. onlyMIZDI

Format ve bitlocker sorunu

Merhabalar bilgisayarımda ekran kartımı değiştirdim fakat açılırken bitlocker problemi ile karşılaştım bitlocker ı buldum hesaptan fakat bu seferde windows açılırken pin sorunla karsılastı diyip hata veriyor pin ayarla diyor pin ayarlamada hesabınıza kod gonderdık diyor fakat kod yokç. format...
  6. onlyMIZDI

Ikinci el 4080 Mi Yoksa 9070XT Mi ?

Merhabalar baslikta da belirttigim gibi Ikinci el 4080 Mi Yoksa 9070XT Mi ? Genelde sadece Escape From Tarkov oynuyorum cok fazla hikayeli oyun vs. oynamiyorum. 1440p Cozunurlukte kullaniyorum. Sizce hangisi daha mantikli teknoloji ve performans a baktigimiz zaman ?
  7. onlyMIZDI

Ryzen 7 7800x3d Icin sogutucu onerisi ?

Merhabalar baslikta da belirttigim gibi Ryzen 7 7800x3d Icin sivi sogutucu ariyorum Suan aktif olarak MSI Mag core Liqiut 240 Kullaniyorum fakat memmun degilim yuk altinda cok isiniyor Under Volt Altinda bile bazen 80 Dereceleri goruyorum. Tavsiyeleriniz var mi?
  8. onlyMIZDI

Islemci degisimi sonrasi Bilgisayarim Start Almiyor.

Merhabalar bilgisayarimi Ryzen 5 7600x Den Ryzen 7 7800x3d Ye gecis yaptim fakat yeni islemciyi taktigimdan beri bilgisayari acma Tusuna bastigimda bilgisayar aciliyor elektrik geliyor ama Start almiyor Acilmiyor. Neden olabilir ?
Geri