Arama sonuçları: *

• Users: jossephh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Pawerbank onerirmisiniz

Pawerbank lazım telefonum not 20ultra en az 1/1.5kere şarj etsin ve bu konulardan çok anlamıyorum gerçekten iyi bir pawerbank istiyorum fiyat çok abartı olmasın teşekkürler
  2. J

Yardım Klavye sesi toklastirma

Apex pro tkl klavyem var sesini değilde daha çok özellikleri için almıştım eskiden.sesi tok klavyelerin içinde yalıtım vs. Oluyordu sanırım bende klavyeyi söküp böyle bir şey uydursam basarabilirmiyim.buarada biraz arastirdim kaynak bulamadim yani yaparsam sadece beynimden yapicam. Not:elimde...
  3. J

5600oc yapmam gerekirmi

Merhabalar benim ekran kartım xfx rx6800 işlemcimde 5600 ekran kartının işlemciye kıyasla çok daha güçlü olduğunu düşündüğüm için oc yapmak istiyorum ama işlemciyide elime almak istemiyorum oc işlerinden anlamıyorum yapabilirmiyim yada yapmalı mıyım genelde oynadığım oyunlar cs2 sekiro rdr2 vs...
  4. J

Msi g244f ghosting sorunu

Merhabalar 2-3ay önce sistem topladım ve bu monitörü indirimde yakaladım (3900₺) başlarda dikkat etmediğimdenmi bilmiyorum ama gayet memnundum asla bir sorunu yoktu ama bu aralar ghosting çok belirgin olmaya başladı.(Cs2)biraz araştırdım ama herkesin bu monitörde ghosting olmadığını savunduğunu...
  5. J

Ramlerın rgbsı calısmıyor

merhabalar gecen hafta spectrıx d41 2 modul ram aldım.anakartım msı ve msı mystıc lıght uzerınden kontrol etmek ıstıyorum ama olmuyor.sadece bılgısayar acılırken yanıyor sonrasında kapanıyor.ramler msı mystıc lıght sync uyumlulugu var ama neden olmadıgını anlayamadım yardımcı okursanız sevınırım.
  6. J

Yanlıs ram aldım ıade etmelımıyım

merhabalar bugun bır vatan subesınden 2 modul xpc spectrıx 8gb 3200mhz cl16 ram aldım ama birini yanlıslıkla 3600mhz cl18 vermısler.bıos ayarını yaptıgım halde cpu z de 1600mhz olarak gozukuyor nasıl yapabılırım ıade etmemmı gerekıyor bır sorun olurmu lutfen yardım edın.
  7. J

Gamepower Eva 7 Klavye Gecikme Sorunu

Merhabalar daha dün gamepawer eva 7 aldım oyunlarda (cs2,sekiro) baya geç tepki veriyordu ve bazen tuşa basıp bırakınca hiç bırakmamış gibi yürümeye devam ediyordu klavyenin raporlama hızı 1000hz yazıyor internette ama bilemedim tüm 1000hz ler böylemi çok anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...
  8. J

Öneri Gamepawer Eva 7 vs aula f75

Merhabalar klavye almak istiyorum yurt dışı ile çokta uğraşamam 2tane klavye beğendim biri gariban eva 7 diğeri artık adını duymaktan bıktığım Aula f75 var. Benim için kablosuz olması ve %60/%75 civarı olması önemli hangisini almalıyım eğer ikisini alma dersenizde önerilere açığım iyi akşamlar...
  9. J

Claymore 2 bilek desteği nereden alabilirim

Merhabalar ben ikinci el bir claymore 2 aldım ama bilek desteği eksik. Tabi fiyatını biraz kırdım ama nereden alabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim teşekkürler
  10. J

Apex pro wireless vs claymore 2 wireless

Merhabalar klavye almak istiyorum ama bu ikisi arasında kararsız kaldım ve ikisinide çok beğendim sizce hangisini almalıyım(lütfen fiyatına göre yorum yapmayın çünkü ikisinide aynı fiyattan 2.el Alacağım)iyi günler:)
  11. J

Basilisk v3 hyperspeed 3.yan tuşu oyunlarda görülmüyor

Birkaç hafta önce basilisk v3 hyperspeed aldım bilgisayarım yoktu ve aldığımda razer synapse yazılımından görülüyordu 3.tus su anda bilgisayarım var gene yazılımdan o tuş görülüyor ama oyunlarda o tuşa komut atayamıyorum oyun bu tuşu görmüyor bi ayarı falan mı açmam lazım razer yazılımıyla çok...
  12. J

Xfx rx6800 için termal ped

XFX Speedster SWFT 319 AMD Radeon™ RX 6800 CORE Oyun Grafik Kartı, 16 GB GDDR6 Merhabalar kart bu benim malligim yüzünden bütün termal pedleri söktüm ama nerde kac mm ped kullanacağımı bilmiyorum termal ped önerebilir misiniz
  13. J

2.el psu alınır mı??

Merhaba rx6800 r5 5600x li sistem topluyom psu arıyorum ama herkes bronze öneriyor çok güvenmiyorum gold psu arıyordum RM750 buldum 1600tlye temiz duruyor sizce alınır mı?
  14. J

Çözüldü✓ 5500 TL'ye Monitör önerir misiniz?

https://app.hb.biz/yMujCU1cJT5C Merhabalar bu monitör alınır mı? daha iyi bi alternatif varsa önerebilir misiniz
  15. J

Çözüldü✓ Xfx rx6800 16gb ddr5te çalışırımı?

Merhaba benim elimde geçen seneden kalma xfx rx6800 var sistem toplicam ama ucuza ddr5 sistem buldum acaba bu ekran kartını taksam çalışırımı? Ve bu ekran kartı için ddr4mü daha uygun yoksa ddr5 mi
  16. J

Hangi monitörü almalıyım

https://app.hb.biz/PYOsISJ7b0BZ (Sıfır)4200 Vs Xg249cm (ikinci el)7000 Vs Xg27vq (ikinci el)5000 Merhabalar ben monitör almak istiyorum ama bu 3 tanesi arasında kaldım hangisi fiyatına göre daha iyi olur.ikinci el monitör almalımıyım.alıcaksam nelere dikkat etmeliyim yardım ederseniz çok...
Geri