Arama sonuçları: *

• Users: iamquax
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Yardım Türk Telekom LcWakiki Kodu

Arkadaşlar merhaba dilencilik gibi olucak ama öğrenciyim ve en yakın arkadaşıma kıyafet alacağım ben daha öncesinde kardeşime hediye alırken kendi kodumu kullanmıştım rica etsem kullanmayan veya kullanmayacak arkadaşlar var ise özelden atarsa çok sevinirim. Kodu Türk Telekom SELFY üyeleri alabiliyor
  2. I

Yardım Monitör kolunu takmıyorum

Merhaba geçenlerde 5000 TL olan fazeon 2k 150 hz monitörü aldım ve bugün evime geldi ama ayağı tam oturmuyor ne kadara zorlasamda ben mi yanlış takıyorum acaba yardım ederseniz sevinirim.
  3. I

Yardım 5000 TL Pivot 2.Mönitör Önerisi

Merahaba msi 2k 180hz mönitöre sahibim bir bütçe biriktirdim ve 5000 tl ye 2.mönitör almak istiyorum 24 180hz ayarlarında pivot olursa iyi olur sizin önerebileceğiniz bir mönitör var ise bekliyorum benim bulduklarımı da eleştirirseniz sevinirim. Panel olarak çok bilgim yok ama marka olarak...
  4. I

Yardım Kod lazım vodafone lu arkadaşlar yardım edebilir mi

merhaba bilet alacagım acilen vodofone da biletinial kampanyası var vodofone lu arkadaşlardan rica etsem happy uzerinden indirim kodunu buraya atarmısnız maç bileti alacagım ve hızlı bitiyor ve ogrenciyim
  5. I

1ST Player FC7 Fan Alınır mı?

Başlıkta olduğu gibi 1ST Player FC7 fan alınır mı fiyatı şuan pckolikte 380 TL'ye satılıyor 6 tane fan ariyorum rgbli aynali bu fanda güzel geldi gozume lian li mini v2 de kullanilicak
  6. I

Yardım Colorful B650M V14 BİOS UPDATE HATASI

Merhaba kuzenime yeni hazır sistem aldık ekran kartını taktık win 11 kuruluydu zaten hazır gelmişken kuzenimin pcsinin biosunu güncellim dedim ilk defa bi colorful bios ekranı gördüm biraz garip bir arayüz geldi bana sonra flasha yüklediğim bios dosyasını seçtikten sonra görselde görünen hatayı...
  7. I

40000 TL SİSTEM TAVSİYESİ

Merhaba elimde 40kya yakın bir para var ekstra olarak 1 ve ya 2 k cıkabilrim kasa almak istiyorum ekran kartı nvida veya amd olabilir ama işlemci kesinlikle amd olmalı ddr5 tabanlı düşünüyorum sizin tavsiyeleriniz var ise beklerim
  8. I

Yardım LE520 RGB modelinden gelen garip ses

arkadaşlar videoda gorundugu gibi fan sanki bir şeye surtunuyor gibi ses geliyor ama hicbir şeye degmiyor kontrol ettim garantisi mevcut sıkıntısı nedir acaba? https://docs.google.com/videos/d/1VYoXnbgb-pls6OR1i7GfBloqbz6XUtbYUvFm6NJrCBw/edit?usp=sharing
  9. I

2000 tl Anakart Ve İşlemci 2.EL

beyler am4 sistem dizicem ucuza 2.el anakart icin ise 1000 tl ayırdım soyle 2 .el hem anakart hem amd işlemcisi olan 2 bin TL'ye guzel bir şey varsa atabilirmisiniz
  10. I

Yardım Xioami Pad 7 Alınır Mı ?

Merhaba herkese ders çalışmak için tablet arıyordum ve gozume ozellikleri ile on plana cıkan pad 7yi kestirdim kalemi genellikle sahibinden gibi sitede bulunuyor resmi magazasında satılıyor ama stokta yok ve bayadır yenilenmemiş bir forum konusunda arkadaş kalemi mi storelarda oldugu soyledi...
  11. I

Yardım Tahattüt Sonrası Hız Düşüşü

Merhaba arkadaşlar altyapımız 90 mbps destekliyor buna itafen 2 yıl once turktelekomdan 100 mbps internet paketini almıştık ve 90 mbps dibine kadar veriyordu gectigimiz hafta tahattutumuz bitti ve bayiden yine 100 mbps internet paketini aldık ve kablo problemimiz oldugunu bahsettik ve ekip yeni...
  12. I

BG tagı neyi temsil eder ?

arkadaşlar yeni tv akıcagım modeli kararlaştırdım ama trendyolda 75T8B boyle bir kodu var 75T8BGTV vatanda ise boyle bir kodu var fark varmı bilmiyorum epeyde ikisi bir olarak gozukuyor beni aydınlatıcak arkadas var ise memnun olurum...
  13. I

50.000 TL TV ÖNERİSİ

arkadaşlar 190 cm yani 75 inç tv araştırdım ve bu modeli almaya karar verdim artık başka model ve öneriniz var ise bu bütçdede lütfen çekinmeyin . https://www.trendyol.com/tcl/75t8b-75-190-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-qled-gaming-tv-p-852434037?boutiqueId=678155&merchantId=968&v=tek-ebat
  14. I

50000 TL 75 İnç 190 Ekran TV Önerisi

Bu bütçede istediğim özellikte bu TV buldum arkadaşlar oturma odası geniş olduğu için ekran büyük olması gerekli hem dayanıklı hem performansı yüksek TV arıyorum öneriniz var ise bekliyorum. https://www.epey.com/televizyon/tcl-75t8bg.html
  15. I

50000 TL Ev İçin Tv Önerisi

Arkadaşlar 75 İnç 4k ayarında Hz değeri yüksek bir TV arıyorum internette gördüğüm bu modeli hoşuma gitti ama pek bilgim yok öneriniz varsa bekliyorum Philips 75PUS8309/12 75" Ambilight LED 4K UHD TV 53.945,10 TL yerine 47.079,05 TL...
  16. I

Bu sistem alınır mı ?

İşlemci AMD Ryzen 7 9700X 3.80 Ghz 8 Çekirdek 40MB AM5 4nm İşlemci(Tray) 1 Adet 13057.2TL Anakart Gigabyte B650 EAGLE AX 8000Mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart 1 Adet 6945.12TL Bellek Corsair 32GB (2x16) Vengeance RGB EXPO 6000mhz CL36 DDR5 Ram (CMH32GX5M2E6000Z36) 1 Adet 4999.17TL SSD Disk Kingston...
  17. I

65 K PC Sistem Önerisi

Arkadaşlar 65 k bütçem var ve böyle bir sistem alicam nasıl Alınır mı?? https://www.s inerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/G1KMP1KH yanına 5070 alıcam 30 kya palit infinty
  18. I

65 inç 4 K TV ÖNERİSİ

merhaba arkadaşlar eskiyen lg bir tv miz var ve 12 yılı dervirdi artık yeni bir tv almamız gerektigini düşündük ve 30.000 veya max 35 e kadar çıkabilecek en iyi fp bir tv arıyorum aklımda ki model burada öneriniz var ise bekliyorum...
  19. I

Yardım Xiaomi 14 T Hyper OS 2.0.3 Hatası Acil Destek

Merhaba arkadaşlar neredeyse 5 ay önce mi storeden aldığım TR garantili mi 14 t cihazıma gelen Hyper OS 2.0.3 güncellemesi sonrasında geniş açılı kamera çalışmamaya başladı bende kamera uygulamasının verini sildim yine çalısmıyor ve 20x olan dijital zoom 10 x düştü garantiye gönderim mi yoksa...
  20. I

Çözüldü✓ Adb.exe silinmiyor yardım lazım

Arkadaşlar telefonu yönetmek için Adb.exe dosyasını indirdim sonra yapmadıgımı fark ettim silecektim ama dosya silinmiyor kasperskyda böyle gözüküyor dosya guvenlimidir 1743172053 1743172527
Geri