Arama sonuçları: *

• Users: gunesh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. gunesh

DDR5 32GB 7400TL kaçmaz indirim

Uğraşmak isteyen baksın
  2. gunesh

CORSAIR 3500X FAN RENGİNİ DEĞİŞTİREMİYORUM

yardım eder misiniz icue ramleri görüyor kasayı görmüyor
  3. gunesh

9070XT için beyaz ekran kartını dik takma aparatı önerisi

Ürün önerisi alıyorum ve bu aparatta kaliteye göre performans kaybı oluyor mu
  4. gunesh

Bu RAM fiyatlarının gidişatı ne olacak

Tam 2 aydır ram fiyatları düşsün diye bekliyorum ama sürekli artıyor son umudum blackfridaydi ama onda da 1 hafta önceden fiyatları yükseltip sahte indirim gibi sattılar sizce tekrardan ne zaman bu argb cl30 6000mhz ramler 10k bandına düşer
  5. gunesh

Bu fiyata daha iyisi var mı

Beyaz sistemime beyaz anakart alacağım bu sizce nasıl Sistem 7800x3d 9070xt
  6. gunesh

Çözüldü✓ Corsair 3500x için Anakart önerisi

arkadaşlar bunu sipariş ettim anakart olarak ne önerirsiniz. Şuan elimdeki parçalar şu şekil Adata legend 900pro 2tb ssd Sapphire pure 9070xt 7800x3d Ram ve sıvı soğutma daha almadım bunlar için de öneriniz varsa sevinirim
  7. gunesh

Uygun fiyatlı kasalarda fan sorunu

Max 4kya akvaryum kasa almayı düşünüyorum 7 fanlı ama satılan modellerin çoğunda fanlar hep dışarı üflüyor ters takınca da kötü görüntü oluşuyor böyle olmayan kasa var mı
  8. gunesh

YARDIM Parçalar için lütfen yardımcı olun bu akşam sipariş vermem gerekiyor

9070XT - 7800x3d kombosunu yaptım geri kalan parçaların hiç birini daha sipariş etmedim beyaz sistem dizmek istiyordum fiyat acayip artıyor o yüzzden siyahtan devam ANAKART RAM SSD POWER KASA SIVI SOĞUTMA sizce ne almalıyım
  9. gunesh

Yardım 360mm sıvı soğutucu önerisi

Ekranlı sıvı soğutma bakıyordum şimdilik bunu buldum bundan daha mantıklı olanı var mı İşlemci 7800x3d
  10. gunesh

XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa 5.500TL ????

Bu fiyata bu kasa alınır mı sadece psu parasına ikisini veriyorlar neden bu kadar uygun
  11. gunesh

9070XT + 7800X3D BEYAZ SİSTEME GERİ KALAN PARÇALAR İÇİN LÜTFEN TAVSİYE

Arkadaşlar Sapphire RX 9070 XT Pure + 7800x3d aldım beyaz sistem dizmek istiyorum en mantıklı ve uyumlu parça olarak geri kalanı ne almalıyım 1 haftadır karar veremedim bir türlü lütfen yardım edin
  12. gunesh

BU SİSTEM SİZCE BU FİYATA UYGUN MU +70K

AMD 7800X3D-GIGABYTE RX 9070 XT GAMING-B650M-D3HP-KINGSTON 32GB-1TB Sistem Montajı Yapılsın 1 x CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 5600MHz DDR5 CL36 AMD EXPO Ram (CMH32GX5M2B5600Z36K) 1 x AMD RYZEN 7 7800X3D Soket AM5 5.0GHz 96MB 120W 5nm 100-100000910 Tray Fansız işlemci 1 x Kingston 1TB NV3...
  13. gunesh

MONSTER GARANTI SORUNU

Merhaba garantisi devam eden 2.el monster tulpar cihazımı ekranında ölü piksel olduğu için garantiye gönderdim. Benden önceki sahibi de aynı durumdan dolayı ürünü garantiye göndermiş ve ekranı ücretsiz değiştirmişler (monster çalışanı tarafından değiştirildiği onaylandı) fakat yine ölü piksel...
  14. gunesh

45k 2.el sistem önerisi

Merhaba bütçem 45k 2.el garantili temiz bir sistem toplamak istiyorum bu bütçeye ortalama nasıl bir sistem bulabilirim
  15. gunesh

Mavi Ekran YARDIM Monster laptop ekranında 1 adet ölü piksel çıktı

Merhaba arkadaşlar sadece siyah, gri ve mavi renk arka planda belli olan bi ölü piksel var ve ya sıkışmış piksel tam olarak anlamıyorum jscreenfix'i yarım saat denedim bir düzelme olmadı ürünün garantisi devam ediyor garanti ekran değişimi vs. yapar mı
  16. gunesh

2k 144hz tn panel monitörün ederi nedir

merhaba şubatta garantisi biten bu ekranımı 2k sistemimi sattığım için satmam gerekiyor Ama piyasası nedir anlamadım 1740704846 + olarak monitör sağa sola, yukarı aşağı, dikey yatay, ve ön eğimi ayarlanıyor
  17. gunesh

Çözüldü✓ Linux kurulu sisteme windows kuramıyoruz

Görseldeki gibi disk görmüyor ne yapmamız gerek
  18. gunesh

R7 7800x3d Sistemimin ikinci el fiyatı nedir

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar köye taşınmamdan dolayı masaüstü sistemimi satıp laptop almaya karar verdim ama sistemin 2.el piyasası ne eder hiç fikrim yok sizce ne kadara satmalıyım? Parça olarak sistem görseldeki gibi amazondan alınanların garantisi 2026 hazirana kadar devam ediyor diğer...
Geri