Arama sonuçları: *

• Users: ethercity
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ethercity

Yardım Arızalı Ram Seri Numarası Nasıl Öğrenebilirim?

Merhaba arkadaşlar, vatandan 2 adet ram aldım, yaklaşık 2 ay oluyor sipariş vereli, ramlerden birisi arıza yaptı garantiye yolladım. Garantinin devre dışı kalmasının sebebi ramlerin üzerinde bulunan seri numaralı etiketini söktüğüm için garanti dışı olduğunu söylediler, etiketleri tekrar üzerine...
  2. ethercity

AsRock Anakart Garanti Süreci ve İADE Hk.

Merhaba arkadaşlar kısaca size bir özet geçmek istiyorum, daha önce başına gelmeyen ya da bilgisi olmayan arkadaşlar olabilir onlara yardımcı olmak amacıyla bu konuyu onlar için açıyorum. 14.06.2024 tarihinde AsRock B650 LiveMixer modelinde anakart almıştım, anakart o kadar güzel ki efsane bir...
  3. ethercity

Ryzen 7 7800X3D için Sıvı Soğutucu Olarak Hangisini Alayım?

Merhaba arkadaşlar, beyaz sistem diziyorum, herşeyi tamamladım sadece sıvı soğutucuda kararsız kaldım; tercih olarak hangisini alayım? ya da sizlerin önerebileceği bir soğutucu var mı? DeepCool Liquid Cooler LT720WH 360mm 4th Generation Dual Chamber Pump 3100rpm BitFenix Cube 360...
  4. ethercity

Yardım Asrock b650 için ram arıyorum

Asrock B650 LiveMixer AMD AM5 DDR5 ATX Anakart ram arıyorum önerileriniz varsa arasından seçip almak istiyorum işlemci ryzen 7 7800x3d
  5. ethercity

Çözüldü✓ COLORFUL iGame RTX 4070 Süper ve Gigabyte GeForce RTX 4070 Super Aero

Merhaba arkadaşlar, aklıma takılan bir soru var, yeni almış olduğum NZXT H9 Elite CM-H91EW-01 Beyaz ATX Oyuncu Kasası bu beyaz kasaya 4070 süper beyaz ekran kartı alacağım, ama 2 ürün arasında çık sıkıştım, hangisini tercih etmeliyim? Colorful RTX 4070 SUPER iGame Ultra W OC 12GB-V 192 Bit...
Geri