Arama sonuçları: *

• Users: kanarya120
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Şanlıurfa da nerde yemek yenir?

Merhaba arkadaşlar, yarın Şanlıurfaya günübirlik gezmeye gitmeyi planladık. Önerileriniz neler?
  2. K

5 5600, RX 7700 XT'ye uygun anakart önerisi

Merhaba arkadaşlar, 16 gb rami 32'ye yükseltmek isterken anakartımın artık eski bir anakart olduğunu öğrendikten sonra sadece ekran kartım ve işlemciyi tutarak kasa da dahil komple yenilemeye gitmeye karar verdim. Sizin anakart öneriniz ne olurdu acaba? Bir de onun yanında iyi bir 850W bir...
  3. K

DDR4 16x2 Ram mi Yoksa Anakartı yükseltip ddr5 ram mi?

Merhaba arkadaşlar, bir sorum vardı. B450M PRO-VDH PLUS anakartımda şuan 8x2 Ram takılı ben bunu yükseltmek istiyorum ama sizce DDR 4 ram almak yerine biraz daha bekleyip anakartı ve güçkaynağını yükseltip ddr5 ram mi almalıyım karar veremedim siz ne dersiniz...
  4. K

850.000 TL bütçe, Hyundai i20

Merhaba arkadaşlar, otomatik hb bir araç bakıyorum. Bütçeme uygun hyundai i20 düşünüyorum. Sizin önerileriniz ne olur? Bir de eşim 0.9 tce stepway easy-r beğenmiş ama araştırdığımda vites geçişleri sıkıntılı ve titreme yapıyor demişler daha önce deneyimi olan var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.
  5. K

2000-3000TL numpadli klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar, kendime göre klavye bir türlü bulamadım gitti. İki beklentim var sadece sessiz ve numpadli olması, bütçe dahilinde önerbileceğiniz klavyeler neler acaba?
  6. K

Bu numpadli klavye uygun mudur?

Merhaba arkadaşlar, numpadli olması benim için önemli, bu klavyeyi görüp beğendim sizce fiyatına değer mi? https://www.gaming.gen.tr/urun/601989/akko-matcha-red-bean-3098b-plus-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/
  7. K

Sadece numpadli klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar, o kadar forumda dolaştım numpadli klavye istemiş millet yine numpadsiz öneriler yapılmış. Bütçe aralığı olmadan fiyatına değer numpadli klavyeler önerebilir misiniz?
  8. K

Type-C hızlı şarj için kablo önerisi

Merhaba arkadaşlar başlıktaki üzmeyecek f/p bildiğiniz markalar önerebilir misiniz?
  9. K

Öneri Rx 590 & ryzen 5 3600 parçaları için kasa ve güç kaynağı tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, elimde başlıktaki parçalar var. Yaşça büyük bir aile bireyine bu parçaları da kullanarak günlük ihtiyaçlarını görebilecek youtube, netflix gibi sitelerde sorunsuz gezinebileceği bir kasa toplamak istiyorum. Her donanımdan bu parçalara uyumlu, uygun ürünler önerebilir misiniz?
  10. K

Bu ikisi sizce alınır mı arkadaşlar?

Merhaba arkadaşlar, dizüstü bilgisayar almaya karar verdim ama piyasadan uzağım. Bu ikisini mediamarktta gördüm sizce nasıl alınır mı yoksa bu fiyat bandında daha iyileri var mı...
Geri