Arama sonuçları: *

• Users: hamsixd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hamsixd

Anakartta Vga ve boot ışığı yanıyor

Biostar b650m anakarttım var yeni aldım sistemi pc çalışınca vga ve boot kısında kırmızı ışık yanıyor monitöre görüntü gelmiyor lütfen yardımcı olun İşlemci amd 5 7500 Ana kart B650mt
  2. hamsixd

Havit Gamenote GK52 alınır mı?

Yayınlara başlamak istiyorum bütçem sınırlı havitgk52 alınır mı? mikrofon olarak [H3 id=''][/H3]
  3. hamsixd

ÖNEMLİ GAMİNG GEN İNDİRİMİİ

Gaminggen https://www.gaming.gen.tr/urun/602656/akko-monsgeek-fun60-pro-shine-through-black-hall-effect-manyetik-switch-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ ürünü almak istiyorum iyzico vs hic kullanmadım nasıl en ucuz şekilde alabilirim detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz
  4. hamsixd

ACİL YARDIM havit gamenote fuxi h3

Arkdaşlar havit gamenote fuxi h3 aldım ancak çalışmıyor %90 ben sağdaki açma kapatma tuşları ile farklı bi moda aldım pcde nasıl kullanabilirim
  5. hamsixd

Arjantin Veya Ukranyadan FC25

bazı arkadaşlar vpn ile ukranya veya arjantin serverına giriş sağlayıp eaplay yıllığı veya fc25 çekmişler herhangibi bi sorun oluşurmu . x boxun bu sitesinde https://www.xbox.com/es-AR/games/store/ea-play/CFQ7TTC0K5DH/0004 arjantinden alınıyor alsak bile acaba tr ile oynayabilcekmiyim
  6. hamsixd

bluetooth kulak içi kulaklık önerisi arıyorum

bütçe max2k güzel bi fp varsa güzel olur ama 2kyı geçen güzel önerebilceğiniz bir şey varsa oda olur
  7. hamsixd

İnternet Hız Sorunu 1.000 MBPS ?

turknet gigafiber 1.000 mbps internet kullanıyorum ZYXEL NWD6602 NANO 1200 MBPS KABLOSUZ USB ADAPTÖR'ü kullanıyorum ama internetim berbat denilecek kadar kötü modem ile aramda yaklaşık 15 metre var indirmelerde max 3mb/s görüyorum telefon ve diğer cihazlarda böyle bi sorun yok acaba kaynağı...
  8. hamsixd

Ana kartıma ekstra ssdi takabilir miyim

gigabye h610m ddr4lü ana kartım var içinde bir tane ssd bulunuyor ekstra olarak bitane daha ekliyebilirmiyim
  9. hamsixd

F/P Yayın-Vidyo için mikrofon

fiyat performans ürünü olan bi mikrofon almayı planlıyorum bütce cok yüksek değil önerilerinizi bekliyorum
  10. hamsixd

SSD ÖNERİSİ ucuz yollu 1 tblik

merhaba böyle ucuz yollu fena olmayan 1tblik ssdi önerileri atabilirmisiniz acileyetim var şu indirim döneminde indirimli birşeyler olursa süper olur
Geri