Arama sonuçları: *

1. S

Nvidia Ekran Kartı Driver'lar Arası Geçiş Hk.

Kankalar öncelikle herkese iyi forumlar.. 1 ay önce yeni sistem topladım 4070 Super kullanıyorum; Yeri geliyor render alıyorum yeri geliyor oyun oynuyorum. Oyun oynarken Nvidia Game Ready kullanıyorum, tasarım/edit yaparken Nvidia Studio kullanıyorum (mecburen) Sorum şu ki; Örnek veriyorum...
  2. S

Çözüldü✓ Bilgisayar açılış ekranında kaldı yardım!!!

Merhaba arkadaşlar Bilgisayar birden bire açılış ekranında kaldı ne yapmalıyım? Görseli aşağı bırakıyorum. Power tuşuna basar basmaz bu ekran geliyor. Ne öncesi ne de sonrası gösterilmiyor. Sorunun görselini aşağıya bırakıyorum Sorun videosunun yandex linki...
  3. S

Çözüldü✓ DDR5 sisteme DDR3 Ram olur mu? :D

Dostlar selamün aleyküm :D <3 Başlıktan da anlayacağınız üzere böyle bi çılgınlık yapasım var :D Aklımda 3 adet çılgınca sorular var!! Durumu şöyle özetleyeyim Bu ay sonu yeni bir sistem topluyorum; R7 7700X 4070 SUPER MSI PRO B650S WIFI 2X16 RAM 2TB SSD VS... VS.. Asıl sorulara gelelim; 1-)...
  4. S

Çözüldü✓ i7 14700F mi r9 7950X mi?

Selamün aleyküm dostlar; Bu iki sistem arasında kaldım, amacım genellikle render ama boşta kaldıkça oyun da oynayacağım. Hangisini tavsiye edersiniz sebebiyle birlikte yazabilir misiniz? NOT: 14700F olan sistemde 4070 ekleme seçeneğim yok. NOT2: Bu iki sistemden herhangi birini almam...
  5. S

RX 7800 XT + Ryzen 9 7900X darboğaz olur mu?

Herkese selamlar iyi forumlar :) Bu ay sonu yeni ve ilk kez bir bilgisayar toplamaya karar verdim ve bilir kişilerin (sizlerin) fikrini almak istedim. Bu bilgisayarı hem ufak tefek (YouTube videosu, Reels, Shorts vs.) videoların kurgu ve renderinda hem de ara sıra boşta kaldıkça oyun oynamak...
Geri