Arama sonuçları: *

• Users: CeyhunUsta
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. CeyhunUsta

Ubisoft Connect Güvenli Cihaz sorunu

Ubisoft'a hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Şöyle bir hata veriyor: "Güvenli cihaz sayısı izin verilen limite ulaştı". Bir çözümü var mı bunun?
  2. CeyhunUsta

Ryzen 7 5700x işlemci için anakart önerisi

Ani elektrik kesintisinden dolayı sanırsam anakartım yanmış. Güç kaynağı kasanın içinde gelmişti. Kasa modeli Corsair 4000D iCUE Airflow RGB içinde gelen güç kaynağı corsair rm850e 850w 80 + Anakartım asus tuf b450m pro gaming (1. Görsel) Elektrik gidip gelmesinden 1-2 gün sonra bilgisayar...
  3. CeyhunUsta

Ryzen 9 5900x Sıcaklık düşürme

Merhaba. Bende 5900x var sadece thermal throttle limit ayarını elledim ve 65 derece olarak sabitledim. Oyunlarda fps tatmin edici yine ve herhangi bir donma, kasma, kapanma vb. durumlar karşılaşmadım diğer ayarlar (mesela CPB açık) bu ayarlarda kullanmak sıkıntı yaratır mı ? işlemcinin ömrünü...
  4. CeyhunUsta

Corsair 4000d airflow kasa kurulumu

Selamın aleyküm. Konuyu doğru yere mi açtım emin değilim. Corsair 4000d airflow kasayı satın aldım. Kasanın içinde 3 adet sp120 rgb elit fan, rm850e modüler güç kaynağı ve fan çoğaltıcı ile beraber geldi. Anakart falan her şeyi kurdum. Ancak egb fanların bağlantısını bir türlü çözemedim...
Geri