Arama sonuçları: *

• Users: Canx017
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Canx017

Psu nun ekran kartına bağlanan kablosu yandı

Arkadaşlar selam normal pc de takılıyordum kasanın camını açtım kablo çıkmış toplu olan onu takmak için elim ekran kartının kablosuna değdi ve cız yaptı alevde cıktı pc falan kapanmadı ama sonra fişten çıkarttım bir baktım kablo pinden çıkmış 1 tane tek başına detaylı baktığımda tüm kabloların...
  2. Canx017

Şu anda salgın mı var?

Arkadaş noluyo ya bu ne soğuk 3 gün önce turp gibiydim şimdi burnum akıyo durmadan hapşırık desen var öksürük var balgamlı boğaz kaşıntısı tüm ev e bulaştırdım bide sanırım birden bire dağıttık tamponu noluyo yaw bi biz hasta olamayız heralde salgın falan mı var + doktora gittim 6 kutu ilaç...
  3. Canx017

WD Harddisk orijinal mi?

Selamlar N11 sitesi üzerinden 1 TB WD Purple hard disk aldım. Büyük ihtimal orijinal ama emin olmak istiyorum. WD'nin kendi programı HDD'yi tanıyor ama blue olandaki gibi resmi gözükmüyor. O yüzden bir tık şüphelendim HDD Sentinel programında orijinalindeki olması gereken değerler uyuşuyor...
  4. Canx017

Dolandırıcı linkine tıkladım bir şey olur mu?

Arkadaşlar selam mailleri kontrol ediyordum spama girdim 3 4 tane dolandırıcı linki gördüm UPS ve PTT kargonuz gümrükte takıldı ücret alınabilir falan filan link vardı merak ettim sitede ne var diye uBlock Origin yüklü diye kafam rahat tıkladım normalde uBlock uyarı verirdi güvenli değil diye bu...
  5. Canx017

Sıkıntıdan patlamak üzereyim çok acil film önerisi

gece gece can sıkıntısından kendimi yicem her siteye bakıyom korsan bile dahil yine film bulamadım kafama göre önerin bişeyler yaw kafayı yemek üzereyim
  6. Canx017

Monitör Led Kablosu Kopması

Selamlar bu gece ani bir kararla monitörün içini sökmeye karar verdım 1 2 video izledim içini açtım açma sebebimde iç paneldeki lekeyi temizlemekti işte sonra ayırmaya çalışırken led kablosu monitör led monitör aşağıda kalmış bende farketmedim bir şey tık yaptı bir baktım alta kablo kopmuş sonra...
  7. Canx017

Xiaomi router 4A söylenilen mesafeden çekmiyor

Alırken yorumları okuyarak aldım 2 gün oldu alalı neredeyse hala mutfaktan 2 tık zor çekiyor internet ayarlarken 2 ayrı ağ yerine ikisini tek bir ağda birleştirdim yani Dual seçtim uzaklaşınca otomatik 2.4GHz oluyor yakınlaşınca 5GHz ama bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü normal Türk...
  8. Canx017

Yardım Microsoft flight simulator 2024 açılmıyor

bu hatayı alıyorum en başındada desteklenmeyen directx falan diyor 2 tane hata var ekran kartım rx 580 neden böyle yapıyor olabilir sürücüler güncel
  9. Canx017

Steam hesabım güvende değil

Selamlar Azerbaycan'dan bir arkadaşıma Steam hesabımı vermiştim hesap oldukça değerli bir de VPN kullanıyor kendi sunucusu var bende geri aldım şifreyi değiştirdim aygıtları sildim ama yine arkadaşım şu anda hala hesabımda takılabiliyor hesabım hiçbir şekilde ondan gitmiyor ama cihazlardada...
  10. Canx017

İçe göçmüş mouse düzeltme

Mouse i yeni aldım gamepower kyojin iade için özel mng kargoya götürmem gerekiyor kimse kusura bakmasın ama 4pt4l amazon adresten iade almıyor nasıl düzelteceğim yapamassam 1 aralığa kadar götürebiliyorum vakit bol açıkçası mouse da güzel pek iade edesim yok 1730667942 Ayrıca kullanıma engel...
  11. Canx017

2.el en ucuz 1 tb hdd önerisi facebook olur

acil 1 tb hdd arıyorum arkadaşlar sağlığı full değilde 80 fln olsada olur bütçem 500 tl 2 3 gün içinde acil lazım bulabilirseniz facebook linkini yada sarı site linkini atarsanız çok iyi olur
  12. Canx017

Köy yerinde 75 Mbps internet iyi mi?

Selamlar Edirne'nin bir köyünde oturuyorum ve dün Telekom'un sitesinde gezerken altyapımı sorguladım HiperNet yazıyordu araştırdım 100 Mbps'e kadar destekleyen altyapıymış daha sonra paketlerime gittim bir baktım paket değiştirme yeri var 75 Mbps vardı Max bende bastım onayladım fiyatını vs...
  13. Canx017

Gecenin bu saatinde çok acil yardım

W11 kurmaya çalışıyordum usb ile yanlış bios seçmişim kurulmuyorda w10 ada dönemiyorum flashı çıkarınca mavi ekran normal boot tan değiştirip açınca bu ekran geçilmiyor hiç bir şekilde acil lazım çok acil
  14. Canx017

Yardım Microsoft Flight Simulator internet seçeneği nasıl değiştirilir?

Merhaba Microsoft Flight Simulator oyununu aldım indirdim. Oyuna ilk girdiğimde bana 2 seçenek sundu biri düşük internet biri de yüksek internet diye. Ben internetim düşük olmasına rağmen yüksek internet seçeneğini seçtim ama pişman oldum. Harita yüklenmekte zorluk çekiyor. Bunu nasıl...
  15. Canx017

Bu sistem alınır mı?

Merhaba 70-80 bin TL bütçem var bu sistem alınır mı? Alınırsa hangi özelleştirmeler yapılmalı sistemde ayrıca sıvı soğutmada almam gerekiyormuş buna sanırım eklenmiyor buradan. Bir de başlıkta Ryzen 7 7500F yazıyor ama Ryzen 5 7500F site hatası sanırım.
Geri