Arama sonuçları: *

• Users: WasTaken
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. WasTaken

Asus rog strix g16 touch pad açılmıyor

Normalde NUMLK tuşuna basınca o tuşların yanıp aktif olması lazım ama olmuyor, laptop yeni
  2. WasTaken

Bu asus sitesi orijinal mi?? acil yardım

arkadaslar tam laptop alcaktım aklıma bir soru takıldı acaba site orijinalmidir falan diye 2 dakika araştıriyim dedim https://forum.donanimhaber.com/asus-e-store-magazasi-ile-ilgili-yasadiklarim--161440716 böyle bir sorun buldum...
  3. WasTaken

Asus Rog Strix Scar 16 5090 alınır mı??

bu laptop bu fiyata alınır mı?? n11 de 168k 6 taksit var aynısı hepsiburada ve amazonda182k fakat 10 taksit imkanı var alsam bile hangi siteden almalıyım? n11 bana garanti ve iade sürecinde çok sorun yaratır gibi geliyor...
  4. WasTaken

Laptopta 5070 ti mi 5080 mi

Laptop bakıyorum. Blender, unity, unreal engine, adobe gibi ağır programlar kullanacağım bir yandan da oyun oynayacağım, oynadığım oyunlar sadece valo, cs, lol yani rekabetçi oyunlar. aslında ben direkt 9 9955hx3d 5070ti tarafındaydım fakat 12gb vram biraz kafamı karıştırdı ileriye dönük olarak...
  5. WasTaken

Ryzen 9955hx3d li laptop önerisi

okuduğum bölüm dolayısıyla birde fps oyunları oynadığım için önbelleği yüksek bir işlemci ve ekran kartınında ortalama olması gereken bir laptop bakıyordum ve bu ikisi gözüme takıldı, her iki laptopta 5070ti ekran kartına ve ryzen 9 9955hx3d işlemciye sahip fakat aralarında sanırım soğutma ve...
  6. WasTaken

Game Garaj R9TS2 5070 alınır mı?

üniversitede Dijital Oyun Tasarımı bölümü ve oyun oynamak için alacağım yani genelde 3d modelleme,kodlama ve grafik tasarım gibi şeylerle uğraşıcam aklımda bu laptop var sizce nasıl? Game Garaj Slayer R9TS2-5070 C2 Amd Ryzen 9 8940HX 64GB Ram 2tb SSD RTX5070 16" 300Hz Qhd+ Freedos Gaming Laptop...
  7. WasTaken

Dijital Oyun Tasarımı Bölümü + Oyun için laptop önerisi

https://www.epey.com/laptop/karsilastir/1013348-1020408-1020439/asus-rog-strix-g16-g614jvr-n3095_game-garaj-slayer5-7-5070_game-garaj-slayer5-slayer5-7xl-5070/ bu laptoplardan birini almayı dusunuyorum. Asusun outlet versiyonunu alıcam direkt gpnteknoloji sitesinden oda 64 bin tl oluyor, ekstra...
  8. WasTaken

Haliç Üniversitesi mi? Beykent Üniversitesimi?

Arkadaslar merhaba, Ben Dijital Oyun Tasarımı Bölümü okumak istiyorum, sayısal sıralaması ile alıyor ve benim sıram 1 milyon 54 bin Haliçin %25(1.tercihe yazarsam ek %30, ilk 3 e yazarsam %20 burs) burslu geçen sene sıralaması 1 milyon 196 bin ve kontenjanı 31 Beykentin %50 burslu sıralaması...
  9. WasTaken

Çin’den gümrüksüz ve vergisiz ürün getirtme

Bazı instagram sayfaları var ve bunlar gümrük ve vergi sorunu yaşamadan isteğe özel ürün getiriyor(tekstil,aksesuar,takı gibi) ve gerçekten uygun fiyata getiriyolar. Bunu nasıl yapıyolar bilen varmı? Aslında temelini biliyorum bunlar cnfans,superbuy gibi aracı firmalarla ürünleri alıyorlar ve...
  10. WasTaken

Lexar ram intel yazıyor ama amd de çalışırmı?

bu rami almayı düşünüyorum indirimlerle 4k ya düşüyor, işlemcimde amd, isminde intel xmp yazdığı için şüphelendim ama acaba amd işlemcide çalısırmı? çalışırsa performans farkı vb olurmu...
  11. WasTaken

(ram önerisi) 7200mhz cl34 vs 6000mhz cl28 hangisi?

arkadaslar bunların hangisini ? sağdakide indirimlerle 4200 e geliyor. klevv zam yemiş fakat o fiyatından düşünürsek hangisi daha mantıklı?
  12. WasTaken

Ünlü markaların Türkiye’de toptancısını nasıl bulabilirim?

bu low lights studios,pequs,reternity,6pm, syna world gibi markaların ürünlerini toptan nasıl bulabilirim? Bunlar yurt dışında son zamanlarda popüler markalar ve cidden 50 euro gibi fiyatlara satılıyor. Fabrikaları Türkiye’de diye biliyorum ve bu markaların ürünlerini resellde çok ucuz fiyatlara...
  13. WasTaken

7800x3d işlemciye ASUS ROG STRIX B850-F olurmu

ASUS ROG STRIX B850-F mi önerirsiniz yoksa o kadar çıkmaya gerek yok b650 alabilirsinmi diyosunuz ? birde bu en baştaki b850 f anakartın farklı modelleri var (ı,e,f) gibi onların farkları nelerdir
  14. WasTaken

İPhone 16 serisinden hangisini almalıyım

Arkadaşlar yeni telefon alacağım ve %17 lik bir indirimle alacağım, aklımda 16 serisi var (pro max hariç) 16e çok uygun gözüküyor ama sırf fiyatı uygun tutucaklar diye çok şeyden kısmışlar gibide geliyor, sizin düşünceniz nedir 16 serisinden hangisini almalıyım? 16e,16,16pro arasında. Yüzde %17...
  15. WasTaken

4060 ve 7600x e bu fiyat verilirmi (35.999)

Selamlar, arkadaşıma sistem bakıyoruz ve nvidia olması şart aklımızda bu sistem var https://www.incehesap.com/ventus-evo-tavsiye-sistem-fiyati-64130/?hsu=1625610,696107,696110,696113,696323,696122,696125 ssd ve ram olarak gayet iyi bence fakat daha fp bir sistem varsa paylaşabilirmisiniz 4060...
  16. WasTaken

Wraith iade kabul etmiyor

İyi forumlar arkadaşlar, ben wraith den beast x mini pro alacağım fakat elime oturcakmı bilmiyorum, elime uymadığı halde hemen 1 gün içerisinde kutusuna koyup iade etmeyi düşünüyorum. Sitesinde resimdeki bilgi mevcut. Bu yasalmı? Yani sonuç olarak ürünün kutusunu açmadan nasıl deneyeceğim, iade...
  17. WasTaken

4k 180, 1080p 360hz monitör nasıl

Arkadaşlar merhaba, baya fps oyunları oynayan birisiyim ve arada sırada hikaye oyunları oynuyorum, aynı zamanda ps5 sahibiyim belki monitöre bağlarım diye düşünüyorum, ekran kartım 4070 ti super sizce bu monitör nasıl ? Amazonda 6 ay vade farksız taksit oluyor...
  18. WasTaken

20-30k civarları Nvidia sistem önerisi

genelde müzik,just chatting ve oyun yayınları için bir sistem önerisi istiyorum müzik dediğim fl studio gibi sanırım oda render oluyo onun içinde işlemcinin iyi olması gerektiğini duydum buna göre en uygun sistemleri atabilirmisiniz
  19. WasTaken

Wraith mousepad önerisi

Mousepad dan anlayan varsa bu ikisinin farkını soyleyebilirmi ? ona göre alacağımda (farklı bir model önerisi istemiyorum ikisinden biri) 1-https://wraithesports.com/products/spirit-of-aim-pro-mousepad?variant=48788247544001 2-https://wraithesports.com/products/wraith-spirit-of-aim-mousepad...
  20. WasTaken

Steelseries kulaklık sol taraf çalışmıyor (garanti süreci nasıl işliyor)

mesela şarkı dinlerken kulaklığın kendi fiziksel ses tuşundan sesi fulleyince çok iyi geliyor ama biraz kıstığım zaman sol taraftan ses gelmiyor daha önce steelseries ürününü garantiye veren varmı ? garantiye nasıl verebilirim ? kulaklık : arctis nova 7
Geri