Arama sonuçları: *

• Users: goosburak
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

170 BİN TL'ye YAPAY ZEKA ÖNERİSİ İLE SİSTEM TOPLADIM TAVSİYE

Merhabalar arkadaşlar Donanımdan çok anlamam Chatgpt kullanarak beni uzun vade götürecek 7 24 yükte çalışacak ısınmayla alakalıbi problem yaşamayacağım hızlı bir sistem toplattım. Direkt kör kütük yapay zeka nın dediğini almak yerine birde bilgisi olan arkadaşlara danışmak istedim.Değiştirmemi...
  2. G

Mining & Farm İçin PC Toplama önerilerinizi bekliyorum – Deathko Yeni Server

Merhabalar arkadaşlar, Önümüzdeki hafta Deathko’nun yeni serverı açılacak. Çoklu sanal PC’lerle farm ve mining yapmayı planlıyorum. Bütçem 100.000 TL, gerekirse 20.000 TL daha ekleyebilirim. Tahmini olarak 12 sanal PC açmayı düşünüyorum ve her sanalda 3 client çalışacak şekilde ayarlamayı...
  3. G

MANYETİK SWİTCH KLAVYEDE 3 SEÇENEK ARASINDA KALDIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Merhabalar arkadaşlar 3000 4000 tl arası manyetik switch bir klavye arıyordum tavsiyeleriniz üstüne 3 klavye arasında kaldım 1.seçenek Mchose jet75 2.seçenek wraith w75 3.seçenek mchoce g75 pro Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa bugün siparişi vereceğim bir pişmanlık yaşamak...
  4. G

Öneri 3000-4000 TL ARASI MANYETİK KLAVYE

Merhabalar arkadaşlar, %75 düzeninde, manyetik switch'li bir klavye arıyorum. Bütçem 3000 – 4000 TL civarında, gerekirse biraz daha da çıkabilirim. Özellikle F1–F12 tuşları ile yön tuşlarının fiziksel olarak bulunması benim için önemli. Akko Fun 60 gibi modelleri tercih etmiyorum; çünkü "i"...
  5. G

RTX 4090 lı sistem önerebilir misiniz?

Arkadaşlar iyi akşamlar 4090 i9 13. Yada 14. Nesil veya amd r9 7950x3 işlemcili bir masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum parçaları birbiriyle uyumlu sistem önerileriniz varsa çok memnun olurum bütçem 140bin tl 2. Elde olur bu bütceden daha az olacaksa teşekkür ederim.
Geri