Arama sonuçları: *

• Users: erd4mss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Fantech shooter 3 garip bir sorunu var

Dostlar fc 26 oynuyorum son 2 aydır bu sorun başladı. Oyuncuyu döndürürken topu ayağından çok açıyor ve ya istediğim yere dönmüyor. Top bendeyken pasları çok saçma sapan yerlere atıyor bazen. Ve oyuncu koşarken içeriye doğru dönmüyor dümdüz gidiyor. Gamepad Fantech Shooter 3. Bunun bir çözümü...
  2. E

Yardım FC 26 sol analog çalışmıyor

Yarım saattir düzeltmeye çalışıyorum yapamadım. Oyuncuyu ben her zaman sol analogla kontrol ederim. Ama çalışmıyor sol analog. Sadece yön tuşlarıyla oyuncu hareket ediyor. Bende öyle yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
  3. E

FC 25 arkadaşımla ortak lobide giremiyorum.

Arkadaşım play station kullanıcısı ben pc kullanıcısıyım. O beni lobisine davet edebiliyor onun ultimate team kadrosuyla oynayabiliyoruz ancak ben onu lobime davet etmeye çalıştığımda hiç arkadaşın yok yazısı çıkıyor. İkimizde de çapraz platform açık. Ne yapmam lazım? Çok sinir oluyorum bu duruma.
  4. E

SteelSeries Rival 3 Wireless Bluetooth ile bağlanmıyor

Arkadaşlar çok pil harcıyor diye ben de Bluetooth geçeyim dedim ama Bluetooth ile bağlanmıyor. Bu arkadan tuşunu Bluetooth kısmına getiriyorum ve PC'den Bluetooth'u açıyorum ama Çıkmıyor hiçbir şekilde fare. Farenin USB'sinin yerini de değiştirdim öyle okumuştum birkaç yerde yine olmadı. Ne...
  5. E

Steelseries Arctis Nova 3 sorunu

Bugün aldım kulaklığı sesi mikrofonu tamam çok güzel harika. Fakat kulaklık Steelseries'in kendi uygulamasına engine bölümüne gelmiyor. Bu nedenle mikrofondaki gürültü engelleyiciyi de açamıyorum. Ayrıca kulaklığın rgb ışıkları yanmıyor.
  6. E

Steelseries Arctis Nova 3 mikrofonu OBS'te çalışmıyor.

30 dakika önce falan geldi kulaklık. Fakat SteelSeries'in kendi uygulamasında Arctis Nova 3 desteklenmesi bitmiş sanırsam yani kablo ile bağladığımda engine bölümünde çıkmadı.O yüzden kulaklığın Rgb'si bile yanmıyor. Anlamadım neden olduğunu bu işin. Şimdide mikrofonu kayıt için açtığımda USB...
  7. E

En fazla 2.5k kulaklık önerisi

beyler yeni oyuncu kulaklığı almak istiyorum.Ama kablosuz olsun istiyorum.Ben 2 tane beğendim hangisi alınır sizce diye soracaktım. İkisinden birini seçecek olsanız hangisi seçersiniz ve nedenleriyle birlikte yazar mısınız dostlar ...
  8. E

AOC C27G4ZXU Almalı mıyım?

Monitör değişeceğim.İtopya da şu model dikkatimi çekti.Alttaki modeli almak istiyorum.Alınmaz diyorsanız nedenlerinide yazarsanız sevinirim. https://www.itopya.com/aoc-c27g4zxu-27-280hz-03ms-hdmi-dp-adaptivesync-fhd-fast-va-curved-gaming-monitor_u26990
  9. E

Monitör almak için öneri

https://www.itopya.com/aoc-25g3zm-245-240hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-pivot-fhd-va-gaming-monitor_u20509 Beyler sizce bu monitör alınır mı?
  10. E

Modemdeki WAN ışığı yanmıyor.

arkadaşlar ansızın bu sorunla karşılaştım. Şuanda evde internet çekmiyor. Yardımck olabilir misiniz?
  11. E

1000-1500 TL kablosuz oyuncu mouse önerisi

arkadaşlar farem steelseries rival 3 wireless fakat abim yurt dışına gidiyor onuda yanında goturuyor sizce rival 3 wireless mi almaliyim yoksa o fiyata daha iyi bir şey bulur muyum?
  12. E

cs2 ama seçkin ekranında alttaki kısım kapanmıyor.yt:erd4mss

BEYLER NASIL KAPATABİLİRİM BU KISMI(ALTTAKİ)
  13. E

Krampon konusunda bir sorum.

selam arkadaşlar.yaklaşık 3-4 seneden beri amatör olarak futbol oynuyorum.Yaşım 14.Kramponum lig maçında altında bir çıkıntı oluştu ve terziye götürdüğümde yapılmaz bu dediler.Kramponumu değiştirmem gerekliymiş.Sizce bu kramponları alsam uzun ömürlü olur...
  14. E

Windows 11 Kurmaya Yardım

beyler bilgisayar daha yeni aldım. Açılır açılmaz bu ekran geldi. Şimdi vatan görevlileri buna windows kurarsın dedi. Nasıl kurabilirim acaba adım adım anlatabilir misiniz? Bu ekrandan nasıl çıkış yapacağım?
  15. E

Lütfen bu konuda yardım eder misiniz?

arkadaşlar kasanın 2.fanı bilgisayar açıldığında çalışıyor. 5-10 saniye sonra duruyor. Neden acaba bileniniz var mı? Ayrıyeten kasaya monitörü bağladım. Monitoru açtığımda sinyal yok hatasıyla karşılaşıyorum.
  16. E

çok seri cevap daha verir misinizz

arkadaşlar kasanın 2.fanı bilgisayar açıldığında çalışıyor. 5-10 saniye sonra duruyor. Neden acaba bileniniz var mı? Ayrıyeten monitöre bağladım kasayı. Monitoru açtığımda sinyal yok hatasıyla karşılaşıyorum.
  17. E

Bu Kablolar Ne İşe Yarıyor?

yeni bilgisayar aldımda bunlar ne işe yarıyor bileniniz var mı?
  18. E

Bilgisayar işlemcisi

Arkadaşlar sizce i5 14400F mi alınmalı yoksa Ryzen 5 7500F mi alınmalı? i5 14400F alınmalı ise sıkıntı çıkarır mı?Uzun ömürlü olur mu?
  19. E

Sizce bu kasa alinir mi

https://www.itopya.com/afk-five-amd-ryzen-5-8400f-asus-radeon-rx-7800-xt-dual-oc-edition-16gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-_h26201
  20. E

Sistem toplamaya yardım

İtopya süper karne fırsatlarındaki 4060 ti 24.999 TL'lik sistem alınır mı?
Geri