Arama sonuçları: *

• Users: Leviodas
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Leviodas

Usb wifi dongle mı pci-e wifi kart mı

Eve 500mbps fiber internet bağlattık ama öncesinde hızımız 70 Mbps civarındaydı, o yüzden zamanında aldığım asus rp-n12 model router'ı kullanıyordum. Bu router'dan da bilgisayarıma ethernet kablosu çekiyordum. Şimdi şöyle bir sorun var: Benim kullandığım router'ın ethernet portları maksimum...
  2. Leviodas

CS2 anlık donuyor oyundan atıyor

Ryzen 5 7600 (kule tipi fanım çok dandik o yüzden ısınıyor) RX 7700 XT'li sistemde CS2 de oyununun yarısına gelince donuyor ardından kapanıyor. Windows 11 SSD bozan güncellemeyi sildikten sonra oldu zannetmiştim fakat güncellemeyi geri yükledikten sonra da oldu. Dosyaları 3-4 kez doğruladım...
  3. Leviodas

9mm kule tipi sökemiyorum yardım

Excavator 9mm kule tipi soğutucum var termal macun yenileyeceğim ama kule tipini sökemiyorum.
  4. Leviodas

RX 7700XT Cs2 de aşırı fan açıyor

Yaklaşık 4-5 gündür şehir dışındaydım pc kapalıydı geldikten sonra Cs2 gireyim dedim eskiden Cs2 ekran kartı fan açmıyordu fakat şuanda aşırı fan açıyor. Fan açtığı sırada 200W güç çekiliyor karttan sıcaklığıda maks 50-60 derece.
  5. Leviodas

E yooso z686 windows tuşu çalışmıyor

Bugün klavyemi temizledim windows tuşu çalışmamaya başladı yedek switch taktım yine çalışmadı ne yapmalıyım
  6. Leviodas

Bilgisayardan garip ses geliyor sonrasında yeniden başlatıyor

Arkadaşımın bilgisayarı önce ekran siyahta kaldı anakartı itopyaya verdik anakartta PCİ e yi tamir edip verdiler sonrasında oyunlarda ve dc de konuşurken aniden kasadan rüzgar sesi gibi bir ses gelerek kasa kendini yeniden başlatıyor. Windows 11 geçince oluşmaya başladı formatladık çözülmedi...
  7. Leviodas

Youtube'da video izlerken bir sürü google açılmıyor ve kapanmıyor

Youtube'da video izlerken aynı video başlıklı yeni googlar açılıyor gibi oluyor ama ekrana gelmiyor. Fakat tab tuşunda gözüküyor ayrıca kapatılmıyor. Aşşağıya ss'i bırakıyorum. Sistem bilgileri Ryzen 5 7600 Rx 7700XT 12gb
  8. Leviodas

Pc durduk yere glitchleniyor üstüne google kendi kendine kapanıyor

Alta bıraktığım gibi glitchlenmeler oluyor discord ve googlede oluyor. Birde googlede yazı yazarken kendi kendine kapanıyordu.
  9. Leviodas

İtopya hazır sistem stoğu kalmadı hatası

CHEST-V14 sistemini alacaktım anakart kalmadığından bir üst modele yükselttim fakat anakartı yükseltmeme rağmen adres seç kısmından sonra ödeme kısmına düşmüyor aşşağıya ss attığım hatayı veriyor. @itopya.com
  10. Leviodas

27.000 TL'ye kadar peşin fiyatına 3 ay taksitli sistem arıyorum

1-2 hafta içinde sonunda sistemini yenileyeceğim 27.000 TL'ye kadar sistem önerir misiniz? Ama 3 ay peşin fiyatına taksitli arıyorum Tebilon veya Vatan'dan (taksit avantajlarından dolayı) almayı düşünüyorum. https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5500-asus-dual-rtx-5060-8gb-prime-a520-500gb-16gb/...
  11. Leviodas

SonOyuncu veri sızıntısı

Zamanında başka bir forumda CraftRise'da veri sızıntısı olduğunu paylaşmıştım. SonOyuncu ile ilgili birkaç veri sızıntısı şüphem vardı fakat çok umursamamıştım. Ama bugün fark ettim ki SonOyuncu'da da uzun bir zaman önce veri sızıntısı olmuş. Çok uzatmadan anlatayım: 3-4 yıl önce düzenli olarak...
  12. Leviodas

Huawei Watch gt 3 aniden kapandı açılmıyor

Saatimden gayet memnundum ve yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Son 1-2 haftaya kadar hiçbir sorun yoktu; saatin şarjı 1 hafta rahatlıkla dayanıyordu. Ancak son 1-2 hafta içerisinde şarjı 3-4 günde bitmeye başladı. Bugün dışarıdayken, saatin telefona bağlı olmadığını fark ettim. Sabah evden...
Geri