Arama sonuçları: *

• Users: Darsiere
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Arc Raiders alınır mı?

Solo oynanır mı sarar mı oynayan varmı nasıl oyun
  2. D

Nays verdiği hediye parayı geri çeker mi?

Steam'den oyun alıp iade etmiştim. Hesaba iade parası geldi ama hediye parası da geldi 100TL. Kendi paramı hesaptan çıkarttım 100tlyi hesapta bıraktım. Sizce parayı geri çekerler mi iade edildiği için?
  3. D

Sea Of Thives Alınır mı?

Tek başıma oynayacağım muhtemelen güzel indirime girmiş Steam'de sizce alınır mı sarar mı oyun?
  4. D

4 aylık fitness ağırlık gelişimi nasıl?

17 yaşındayım, 1,90 boy ve 85 kiloya sahibim. Barbell Flat Bench Press 50kg. Machine Fly 50kg. DB Leteral Raise 8-10kg arası yorgunluğa bağlı. Seated Rear Detroid Machine 45kg Close Grip Pulldown 70kg Wide Grip Seated row 45-50kg arası yorgunluğa bağlı One Arm Dumbell Row 14kg Barbell Biceps...
  5. D

Bilgisayar açılmıyor

Bilgisayarı açarken AMİ BİOS ekranı geliyor. F1 basıp biosa giriyorum ve sonra çıkıyorum. Ardından siyah ekranda kalıyor. Ne yapmam lazım yardım edeceklere teşekkürler.
  6. D

Kedim kendi yediği mamayı kusuyor

Bu alışkanlık kedimde yavruykende vardı. Yediği mamayı bütün kusuyor. Sanki direkt çiğnemeden yutup kusuyormuş gibi düşünün. Kedime ne yaptırabilirim bu alışkanlığı sonlandırması için?
  7. D

Yeni FİTNESS programı almalı mıyım?

Haftada 4 kez fitness'a gidiyorum. Program şu şekilde. 1. Program: Leg Press Machine Lying leg Curl Machine Leg Extension Close Grip Pulldown Wide Grip Seated Row One Arm Dumbell Row Biceps Curl Hammer Curl Şınav, elbow plank. Bu programdaki haraketleri 3x10-12 yapıyorum. 2. Program: Flat...
  8. D

Öneri DayZ almaya değer mi?

Biraz pahalı geldi sizce parasına değer mi alınır mı tek başıma oynamayı düşünüyorum.
  9. D

Arma Reforger alınır mı?

Güzel gözüktü gözüme oyun, Squad'ta tercihlerim arasında. İkisinide oynayan var mı? Online sunucuları nasıl kalabalık mı?
  10. D

10 ay kullanılmış Intel Core i5 12400F ne kadar eder?

Tek tek satacağım için garantisiz olacak. Intel Core i5 12400F Soket 1700 12.Nesil 2.50GHz 18MB 10nm İkinci el, 10 ay kullanılmış. Sağlam, overclocksuz. Ne kadar eder? Kutusuz fansız.
  11. D

Anakartımdaki parça ne işe yarıyor?

Bu parça ne işe yarıyor?
  12. D

RAM'ler doğru çalışıyor mu?

G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB toplam 64GB ram kullanıyorum. AMD EXPO destekliyor ramler. Ayrıca bugün anakart ve yeni işlemci de aldığım için bilgisayarı formatladım. Bios üzerinden AMD EXPO'yu aktifleştirdim ama tam olarak aktif mi bilmiyorum. CPUID Asus Cpu-Z'de böyle yazıyor. Şuanda...
  13. D

Yeni anakart almalı mıyım?

Olayı sizlere en baştan alacağım. Geçenlerde İncehesap'tan aldığım RAM'lerden biri bozuldu ve değişim için yeni kargo bana bugün geldi. Önceden aldığım RAM'ler 16 GB idi ama bana 64 GB'lık RAM göndermişler stokta olmadığı için. Sorunum şu ki gönderilen RAM'lar DDR5, benim sistemim DDR4. sizce...
  14. D

AMD EXPO RAM İNTEL İŞLEMCİDE ÇALIŞIR MI?

Intel i5 12400F kullanıyorum. Elime 6000MHz, 64 GB, DDR5, AMD EXPO RAM geldi. Kendi Intel sistemime taksam full 6000MHz çalışır mı, yoksa direkt hiç çalışmaz mı? Vatan Bilgisayar'a sordum çalışır ama 4800MHz dedi.
  15. D

İşlemci fanı çıkmıyor yardımcı olur musunuz

Nasıl çıkartabilirim bu işlemci fanını?
  16. D

PUBG:BATTLEGROUNDS hala oynamaya değer mi?

Yüklemeye değer mi? Bilgisayarım çok güzel ama oynayacak oyun bulamıyorum. Sarar mı yani? Oyun öneriniz varsa da buraya yazabilirsiniz, şimdiden teşekkürler ahali.
  17. D

Wireless Gaming mouse önerisi

Güzel bir wireless oyuncu faresi istiyorum. Bütçe en fazla 2 bin olsun ama zorunda değil.
  18. D

Oyunlarda FPS nasıl görebilirim?

BUNU NASIL YAPABİLİRİM OYUNLARDA? AMA SOL TARAFTA OLACAK SAĞDA DEĞİL..
  19. D

CS:GO 2 için en iyi ayarlar nedir?

En iyi performans için ayarları en düşüğe çekmek gerekir ama zaten sistemim iyi, sadece abartılı düşük ayarlar olsun istemiyorum. Oyunu arkadaşlarım önerdiği için 4:3 1280-900 yaptım. Sistemim; ASUS DUAL RTX 4060 OC 8GB 16GB RAM 1TB SSD GIgabyte H610M H V2. Güncel ayarlarım;
  20. D

Apex Legends Nasıldır?

Apex Legens indiriyorum çok ilgimi çekti, oyunun amacı ve konusu nedir? Tam olarak ne yapıyoruz Steam'de fotoğraflardan pek anlamadım. Pubg gibi mi? Tek başıma oynayacağım.
Geri