Arama sonuçları: *

• Users: StereoB
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. StereoB

Rtx 4070 kasama sığar mı? Sistemimle uyumlu çalışır mı?

Öncelikle iyi akşamlar dilerim. Arkadaşlar bende "VENTO VG15FE RGB ATX Gaming Kasa" model kasa var. Ufak bir araştırma yaptım ama cevaplardan pek tatmin olmadım. Rtx 4070'e geçmeyi düşünüyorum ama kasama rahat bir şekilde sığar mı bilmiyorum. Şu anda kullandığım kart rx 6700xt 2 fanlı ve rahat...
  2. StereoB

Xbox Gamepass Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Bugün xbox gamepass hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda microsoft e posta kısmında alt fotoda belirttiğim kodlu bir hata aldım. Hesabıma giriş yapamadığım için oyun da oynayamıyorum. Sonrasında outlook hesabıma kendi sitesinden giriş yapmaya çalıştığımda da yine benzer bir hata aldım. Farklı bir...
  3. StereoB

Türk Telekom Tarifemin Altında Hız Veriyor

Öncelikle iyi günler. Ben Türk Telekomun 20 mbps olan ev interneti paketini kullanıyorum ve evi taşıyana kadar herhangi bir sorun yoktu. Yakın bir zamanda evimi taşıdım. Evim Türk Telekom'un dağıtıcı kutusundan sadece 50 metre uzağında olmasına rağmen şu anda sadece 7 mbps internet alabiliyorum...
  4. StereoB

Kulak içi Bluetooth Önerisi Bütçe 1000-1500

Öncelikle herkese iyi günler dilerim. 1000-1500 tl bandında bir kulaklık arıyorum. Kulaklığı Spor salonunda kullanacağım bu yüzden gürültü önleme özelliğinin olması benim için iyi olur. Bir de silikonlu kulaklıklar kulağımdan düşüyor, rahat takamıyorum. Silikonlu da önerebilirsiniz elbette fakat...
  5. StereoB

Kasamın Fanları Doğru mu?

Kasamın fan dizaynı fotoğraftaki gibi. Üste yerleştirdiğim egzoz fan, yukarı yükselen sıcak havayı dışarı atsın mantığıyla takmıştım. Fanı işlemcinin üstüne takmak istedim fakat kablosu vs derken alan sorunu oluşturdu, ben de yan tarafına taktım. Arkadaşım ise yukarı takılan fanın gereksiz...
  6. StereoB

Sistemime Thermalright Peerless Assassin 120 SE Sığar mı?

Herkese iyi günler dilerim. Havaların ani ve dehşet bir şekilde ısınmasıyla birlikte işlemci tarafında ısı sorunu yaşamaya başladım. Kullandığım işlemci Ryzen 5 5600 ve stok fanı ile kullanmaktayım. Core Performance Booster ayarı kapalı. Normalde yük altındayken sürekli 60 derecede çalışan...
Geri