Arama sonuçları: *

• Users: aadill
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Car Dealership Simulator 2 Ne zaman indirime girer en yakın

suan 4.98 dolarım var steamde ama oyun 7 dolar beklemek istiyorum nezaman indirime girer sizce
  2. A

Fitgirl kurulum rehberi

arkadaşlar ilk defa torrentten oyun indiriyorum sıfırdan kurulum rehberi var mı
  3. A

THE LAST OF US 2 STEAMDE EN YAKIN NE ZAMAN İNDİRİME GİRER

arkadaşlar şuan steam bakiyem 32 dolar indirimi beklemek zorundayım en yakın ne zaman indirime girer
  4. A

Kablosuz kulak içi kulaklık gündeilik kullanım yardım

maz 900 1000 tl f/p kulaklık arıyorum gündelik kullanıcam önerisi olan var mı
  5. A

Babama telefon alcagım şarjı uzun gitsin yeter 20k max

şarjı çok uzun gitsin yeter
  6. A

1 k bütçe mousepad önerisi

benim şuanki mousepadimde takılmalar oluyor oyüzden yeni bir mousepad almak istiyorum valo oynuyorum güzel bir mousepad önerir misiniz
  7. A

Hdmi 2.0 monitörden hdmi 2.1 girişli laptopdan 180 hz alır mıyım

benim şimdi hdmi 2.1 girişli laptopum var ben hdmi 2.0 180 hz monitör aldım hdmi kablosuyla kaç hz alırım nolur yardım 1734176921 www.gaming.gen.tr/urun/424829/msi-g244f-e2-23-8-inc-180hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-rapid-ips-gaming-monitor/
  8. A

Max 4 k monitör önerebilir misiniz

180 hz olsa yeter
  9. A

Max 4 k 3.5 falan olursa daha iyi olur monitör arıyorum

ben laptopdan bağlıycam laptopun ekranı 165 hz monitörde 165 hz-180 hz monitör varmıdır
  10. A

fener maç linki var mı

maç linki var mı
  11. A

kranda yırtılma küçük byaz noktalar oluşuyo neden acaba

yüklediğm resimdeki gibi 1723666343
  12. A

fener maç linki var mı

maç linki var mıdır acaba görüntü kalitesi yüksek olan
  13. A

fener maçı link veririmisiniz

lugano maçı için aciill link
  14. A

RAMPAGE FURY X KABLOLU MU YOKSA HAVİT GAMENOTE FUXİ H-3 MÜ

Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (Bt, 2.4ghz, Type-C, 3.5mm) https://app.hb.biz/ONd5sUFPUB2e Rampage Rm-F5 Fury-X Siyah/yeşil USB 7.1 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık https://app.hb.biz/Qt1sSVQQ1h4x hangisi alınır ben havit gamenote fuxi h-3 alacagım gibi
  15. A

800 900 tl kulaklık önerebilir misniz

havit gamenote fuxi h-3 almayı düşünüyorum https://ty.gl/gwjbo9czby
  16. A

televizyonda MCI hz değeri ne demek

televizyonumda MCI hz değeri 200 olarak gösteriliyo ben anlamadım yani monitörleredeki gibi 200hz mi yardım edin
  17. A

Çözüldü✓ hdmi 1.4 girişli televizyonuma hdmi 2.1 kablo ile laptopumdan aktarma yardım

hdmi 1.4 girişli televizyonuma hdmi 2.1 kablo ile laptopumdan aktarma yapacagım ama laptopumun ekranı 165 hz televizyona 165 hz aktarabilir mi
  18. A

ethernet kablosu alcam ama kalite farkından dolayi endişeliyim

ben şimdi ethernet kablosu alcam ama normal bi bilgisayarcıdan mı alsam internetten mi alsam karar veremedim
  19. A

walpaper engine duvar kağıdı önerebilir misiniz

şimdi steamdan walpaper engine aldım ama güzel duvar kağıdı bulamadım önerebilir misiniz
Geri