Arama sonuçları: *

• Users: baybars21
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Yurt dışından kulaklık alınır mı?

Yakın bir zamanda ırak'a gideceğim kulaklık almakta istiyordum sizce ordan almak mantıklı mı? Orda telefonlar falan yarı fiyatına geliyor kulaklıklarda fiyatlar farklılık gösterir mi türkiye ile?
  2. B

Çözüldü✓ 3000-3500tl civarı kablosuz kulaklık

Önceden kullanmış olduğum Havit Gamenote Fuxi-H3 kulaklığım kırıldı yeni bir kulaklık arıyorum Aradığım Özellikler: İlk öncellikle kulaklığı oyun ve müzik dinlemek için alacağım,kulaklık pedleri kumaş olursa güzel olur terletmesin,dongle ile beraber gelmesi,baslar ve tizler net olsun,oyunlar...
  3. B

Kablosuz Mekanik Klavye Önerisi

2000-2300TL'ye kadar mekanik kablosuz klavyeye ihtiyaçım var rgb olursa güzel olur ama çok rgb takıntım yok bilgisayar kasamda blackout full siyah ama ekipmanların rgb olmasını biraz seviyorum önceki klavyem E-YOOSO Z11 red switch: ŞİMDİDEN ÖNERİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
  4. B

HANGİ SİSTEM DAHA İYİ ?

Merhabalar Normalde 2.el RX 6800 XT ile bilgisayar toplayacaktım ama onun yerine hazır sistem toplamak daha mantıklı geldi Sizce hangi sistem daha iyi ? İlk sistem: https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rtx-4060-8g-oc-a520m-a-pro-500gb-ssd-16gb-ram.html Sistemde işlemci olarak 5600 b450m...
  5. B

Ryzen 7 7700 ikinci el alınır mı ?

pc topluyorum normalde sıfır ryzen 7 5800x alacaktım ryzen 7 7700 buldum garantisi kutusu fanı fln duruyor alınır mı (garanti devam etmekte)
  6. B

2.EL SISTEM TOPLAMAK İSTİYORUM

Merhabalar sistem toplamak istiyorum 2.el and referance 6800xt 16gb alınır mı iyi durumda ve yanına işlemci olarak ne alabilirim bütçem:15k ekran kartı dışındakiler için(EKRAN VB DAHİL DEĞİL SADECE KASA VE İÇİNDEKİLER).
Geri