Arama sonuçları: *

• Users: tewaynett
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

70K PC TAVSIYESI YARDIM

70K ile alınabilecek şuan en iyi hazır sistem hangisi arkadaş için bakıyorum.
  2. T

70K PC TAVSIYESI YARDIM

70K ile alınabilecek şuan en iyi hazır sistem hangisi arkadaş için bakıyorum.
  3. T

Çözüldü✓ 5k Civarı Koltuk Önerisi

5k civarı koltuğa ihtiyacım var kullanıp memnun olduğunuz koltuklar varsa öneri verebilir misiniz
  4. T

Fashcolle Globe Pro Black Alınır mı?

https://www.idefix.com/fashcolle-globe-pro-black-oyuncu-koltugu-siyah-p-6558429?vendorId=640&ref=akakce&v=1.63.7 bu fiyata alınır mı? bu fiyatlarda daha iyisi varsa önerebilirsiniz...
  5. T

50-70K Arası Hazır Sistem Önerisi İstiyorum

Merhaba arkadaşım için 50-70k arası hazır sistem önerisi istiyorum. Bu fiyat aralığı için RX 9070 XT ve 7800x3d düşündüm aşağıdaki sistem sizce nasıl? önerilerinizi bekliyorum...
  6. T

Yardım DRAM li m2 ssd önerisi

Merhaba uygun fiyatlı 500gb dramli m2 ssd önerebilir misiniz?
  7. T

Pivot monitör ayağı önerisi

Acer KG251QJ model monitörüm var. Pivot monitör ayağı önerebilecek var mı? Fakat masaya takılan modellerden değil de direkt normal pivot monitörlerdeki ayaklardan arıyorum.
  8. T

Öneri Kablosuz kulaklık önerisi

Biliyorum bu fiyatlara zor fakat 1-2k TL arası önerebileceğiniz kablosuz kulaklık var mı marka takıntım vs. yok. Daha önce havit gamenote fuxi-h3'e baktım fakat şuan siyah ve beyaz rengi stoklarda yok bir de vxe v1'e bakmıştım ama mikrofonunun sıkıntılı olduğunu gürültü engellemesinden dolayı...
Geri