Arama sonuçları: *

• Users: Piizmitli
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Piizmitli

En iyi görsel ve video oluşturma programı

Merhaba beyler bir konuda yardımınıza ihtiyacım var oyun karakterlerini bir görsel ve video oluşturucam bunu en iyi hangi yapay zeka veya program yapar
  2. Piizmitli

BU HATA ÖNEMLİ BİR HATAMI ACİL DESTEK

BU HATA NE HATASI ARKADAŞLAR VE RİSKLİ BİRŞEYİ İFADE EDİYOR MU ?
  3. Piizmitli

AMD çözünürlük sorunu ?

Özellikle Pubg mobile oynayan kardeşlerim daha iyi anlar beni özel çözünürlük yapamıyorum ekran kartım rx9070xt monitörüm 1920x1080 pubgde tablet modu dediğimiz ayarı yapamıyorum ne denediysem olmadı bunun bir çözümü var mı yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ekran kartını boşuna almış olacağım
  4. Piizmitli

AMD çözünürlük sorununu çözebilen varmı

Özellikle Pubg mobile oynayan kardeşlerim daha iyi anlar beni özel çözünürlük yapamıyorum ekran kartım rx9070xt monitörüm 1920x1080 pubgde tablet modu dediğimiz ayarı yapamıyorum ne denediysem olmadı bunun bir çözümü var mı yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ekran kartını boşuna almış olacağım
  5. Piizmitli

Ekran kartını bu şekilde kullanması normal mi ?

EKRAN KARTINI BU ŞEKİLDE KULLANMASI NORMAL Mİ BİR SORUN OLUŞUR MU ?
  6. Piizmitli

Bu hatanın çözümü nedir ?

amd raden rx9070xt ekran kartım var 10 dakıkalık kayıt alıyorum oyunda beraber oynadığım kişilerin sesi gelmiyor ve bu hatayı alıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim .
  7. Piizmitli

Güzel bir oyuncu kulaklığı önerir misiniz?

kulaklığın içi steelseries serisindeki gibi bez olsun çünkü plastik zamanla aşınıp soyuluyor bez tarzı olunca sadece kirleniyor güzel bir kulaklık olsun kulaklık almaktan bıktım
  8. Piizmitli

Oyun için iyi bir kulaklık önerisi varmı ?

Eğer bluetooth kulaklıklarda oyunda aksama ve sorun yaşanmıyorsa bluetooth kulaklıkta olur
  9. Piizmitli

Rx9070xt TERMAL MACUNU ?

EKRAN KARTIM RX9070XT 5 AY OLDU ALALI TERMAL MACUNU NE ZAMAN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR
  10. Piizmitli

İşlemcim neden bu kadar kullanıyor normal mi ?

Şuan sadece pubg mobile açık ve %88 kullanıyor normal mi bu
  11. Piizmitli

Sıvı soğutma önerisi

R7 9800x3d Rx9070xt Powerboost PB-SS02B siyah ARGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid tower kasa Bu sisteme uygun iyi bir sıvı soğutma istiyorım şuanki kullandığım thelmarıght assasıan 120 hava soğutucu sıvı soğutucu alırsam daha iyi olacak gibi tavsiyelerinizi bekliyorum
  12. Piizmitli

Bir sorun mu var acaba yardımcı olursanız sevinirim

r7 9800x3d rx 9070xt Thermalright phantom spirit 120 sistemim bu şekilde bilgisayarımı açtığımda ısıları bu şekilde oluyor biraz oynadıktan sonra 55 56 derecelere çıkıyor bu normal mi ? birde GPU 0 ve GPU 1 Ne demek neden ayrı aydınlatırsanız sevinirim hava soğutmam yeterli değilse sıvı...
  13. Piizmitli

Termal macun önerisi

Kullandığım işlemci ryzen 7 9800x3d Kullandığım macun bu kötü mü kötü ise iyi bir macun önerir misiniz?
  14. Piizmitli

Rx9070xt güncellemesi

Güncelleme hakkında yardımcı olacak varmı amd sowtfare den güncelleyemiyorum ekran kartının sitesine mi girip güncelleme yapıcaz yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  15. Piizmitli

Ekran kartının fanı neden dönmüyor

rx 9070 xt ekran kartım var şuan fark ettim fanlarım dönmüyor belli bir süreden sonra mı dönmeye başlıyor teşekkürler .
  16. Piizmitli

Ekran kartının fanı neden dönmüyor

rx 9070 xt ekran kartım var şuan fark ettim fanlarım dönmüyor belli bir süreden sonra mı dönmeye başlıyor teşekkürler .
  17. Piizmitli

Modem tavsiyesi oyun için özellikle

Oyun oynuyorum özellikle modem önerir misiniz? teşekkürler
  18. Piizmitli

12 mbps internet altyapısı var yerine öneri var mı

Kardeşim Bi köyde görevli altyapısı sadece 12 mbps destekliyor bunun yerine ne önerirsiniz ne yaparsak daha iyi olur
  19. Piizmitli

Ekran kartımdan kayıt alma yerini bulamıyorum

RX 9070XT Kullanıyorum kayıt ve yayın yeri yok kayıt alamıyorum yardımcı olabilecek var mı ?
  20. Piizmitli

Modem önerir misiniz?

Günlük sadece sosyal medya da dolaşmak film izlemek için modem tavsiye edermisiniz
Geri